رجبی.زهرا
بررسی اثر جایگزینی بخشی از شکر با قند مایع خرما بر روی ویژگی های فیزیکوشیمیایی و حسی حلوای گردوئی ارومیه
[
دوره10,
شماره
4
- زمستانسال
1397]
رحمن.علیرضا
بررسی اثر اینولین و آنزیم ترانس گلوتامیناز بر روی خصوصیات فیزیکی و حسی سوسیس کم نمک
[
دوره10,
شماره
1
- بهارسال
1397]
رستگار.سمیه
استفاده از اسانس گل راعی، مورخوش و سالویا در جلوگیری از رشد قارچ بوتریتیس سینرر در دو رقم میوه توت فرنگی
[
دوره10,
شماره
3
- پاییزسال
1397]
رضایی رودبره.الهام
بررسی اثر اینولین و آنزیم ترانس گلوتامیناز بر روی خصوصیات فیزیکی و حسی سوسیس کم نمک
[
دوره10,
شماره
1
- بهارسال
1397]
روفه گری نژاد.لیلا
بهینه سازی تولید دوغ حاوی آنزیم ترانس گلوتامیناز با استفاده از کنسانتره پروتئین شیر
[
دوره10,
شماره
4
- زمستانسال
1397]