ر

  • رجایی.پیمان اندازه گیری و مقایسه فعالیت لیپاز، لیپواکسیژناز و فیتاز در کینوا و آمارانت [ دوره10, شماره 97 - تابستان سال 1397]
  • رجب زاده.مهسا ارزیابی خواص کاربردی و آنتی اکسیدانی پروتئین هیدرولیز شده تخم قزل‏آلای رنگین کمان (Oncorhynchus mykiss) [ دوره10, شماره 2 - تابستان سال 1397]
  • رجبی.زهرا بررسی اثر جایگزینی بخشی از شکر با قند مایع خرما بر روی ویژگی های فیزیکوشیمیایی و حسی حلوای گردوئی ارومیه [ دوره10, شماره 4 - زمستان سال 1397]
  • رحمن.علیرضا بررسی اثر اینولین و آنزیم ترانس گلوتامیناز بر روی خصوصیات فیزیکی و حسی سوسیس کم نمک [ دوره10, شماره 1 - بهار سال 1397]
  • رستگار.سمیه استفاده از اسانس گل راعی، مورخوش و سالویا در جلوگیری از رشد قارچ بوتریتیس سینرر در دو رقم میوه توت فرنگی [ دوره10, شماره 3 - پاییز سال 1397]
  • رضایی رودبره.الهام بررسی اثر اینولین و آنزیم ترانس گلوتامیناز بر روی خصوصیات فیزیکی و حسی سوسیس کم نمک [ دوره10, شماره 1 - بهار سال 1397]
  • روفه گری نژاد.لیلا بهینه سازی تولید دوغ حاوی آنزیم ترانس گلوتامیناز با استفاده از کنسانتره پروتئین شیر [ دوره10, شماره 4 - زمستان سال 1397]