ر

  • رازقندی.الهه تاثیر فرایند مالت‌سازی بر برخی از خصوصیات فیزیکوشیمیایی دانه‌‌ها‌ی غلات (گندم و جو) استان خراسان رضوی [ دوره8, شماره 4 - زمستان سال 1395]
  • رحمن.علیرضا بررسی اثر ژل‌ها ( ژلاتین و صمغ ژلان) بر روند آزادسازی نمک از بافت مواد غذایی [ دوره8, شماره 3 - پاییز سال 1395]
  • رشیدی.حسن بررسی اثرات استفاده از صمغ سوفورا ژاپونیکا بر ویژگی های شیمیایی، حسی و بافت پنیر خامه ای [ دوره8, شماره 3 - پاییز سال 1395]