ن

  • نوربهشت.نوژن بررسی اثر ژل‌ها ( ژلاتین و صمغ ژلان) بر روند آزادسازی نمک از بافت مواد غذایی [ دوره8, شماره 3 - پاییز سال 1395]
  • نوربهشت.نوژن بررسی اثر فاکتورهای مؤثر بر فعالیت آنزیم لیپاز تثبیت شده روی پلیمرهای سنتزی [ دوره8, شماره 4 - زمستان سال 1395]
  • نوری.لیلا بررسی تأثیر جایگزینی آرد گندم باآرد سنجد بر خصوصیات فیزیکوشیمیایی و حسی کیک روغنی [ دوره8, شماره 2 - تابستان سال 1395]
  • نوری.لیلا بررسی امکان استفاده از نشاسته اصلاح شده سدیم اکتینیل سوکسینات (E1450) بعنوان جایگزین تخم مرغ در سس مایونز [ دوره8, شماره 3 - پاییز سال 1395]
  • نیاکوثری.مهرداد بهینه سازی فرآیند تولید پودر دوغ با خشک کردن کف پوشی به روش سطح پاسخ [ دوره8, شماره 4 - زمستان سال 1395]