ناجی طبسی.سارا
بهبودکیفیت و ماندگارینان بربری برپایهآردکامل مخلوط با استفاده از خمیرترش با تخمیرخودبخودی خمیرترشحاویلاکتوباسیلوسپلانتاروم
[
دوره15,
شماره
3
- پاییزسال
1402]
ناجی طبسی.سارا
بررسی تأثیر دما بر سینتیک خشککردن و میزان بتاکاروتن تفاله هویج با استفاده از آون جابجایی هوای داغ
[
دوره12,
شماره
4
- زمستانسال
1399]
ناصری.حیدر ناصری
مدلسازی هدایت الکتریکی شیر بازساخته به روش سطح پاسخ
[
دوره13,
شماره
2
- تابستانسال
1400]
ناطق.لیلا
بررسی خصوصیات فیزیکوشیمیایی، حسی و میکروبیولوژیکی پنیر چدار پروبیوتیک طی دوره نگهداری
[
دوره9,
شماره
2
- تابستانسال
1396]
ناطق.لیلا
بررسی مهمترین متغییرهای موثر در فرایند صنعتی عصارهگیری گرم از مالت جو به روش برنامهریزی حرارتی
[
دوره9,
شماره
1
- بهارسال
1396]
ناطق.لیلا
تاثیر استفاده از هیدروکلوئید کربوکسی متیل سلولز و امولسیفایر دی استیل تارتاریک اسید بر خواص فیزیکوشیمیایی، حسی و ماندگاری نان تست غنی شده با آرد لوبیاچیتی و نخود
[
دوره9,
شماره
2
- تابستانسال
1396]
ناطق.لیلا
بررسیامکانجایگزینینیتریتسدیم با رنگدانهیکروسین و اسانسپاپریکا در سوسیسهلندی70 درصدگوشتمرغ و ارزیابیخواص آنتیاکسیدانی، ضد میکروبی و حسی
[
دوره15,
شماره
2
- بهارسال
1402]
ناطق.لیلا
بررسی اثر جایگزینی نیتریت سدیم با عصاره لوتئین و اسانس بنه در سوسیس40 درصد گوشتمرغ
[
دوره15,
شماره
3
- پاییزسال
1402]
ناطق.لیلا
تاثیر استفاده از صمغ دانه ریحان و زانتان بر خواص فیزیکوشیمیایی و بافتی پنیر سفید کم چرب ایرانی
[
دوره12,
شماره
1
- بهارسال
1399]
ناطق.لیلا
تاثیر خمیرترش حاوی لاکتوباسیلوسپاراکازئی و فرمنتوم بر خصوصیات فیزیکوشیمیایی و ماندگاری نان بربری
[
دوره11,
شماره
2
- تابستانسال
1398]
ناطق.لیلا
بهینه سازی شرایط تولید شیرسویای غنی شده با گابای تولیدی باکتری پروبیوتیک
[
دوره13,
شماره
2
- تابستانسال
1400]
ناطق.لیلا
تاثیرپری بیوتیک فروکتوالیگوساکارید بر خصوصیات فیزیکوشیمیایی و حسی ماست همزده پروبیوتیک شیرگاومیش
[
دوره12,
شماره
2
- تابستانسال
1399]
ناطق.لیلا
اثر کاربرد صمغ کتیرا و آلژینات سدیم بر خواص فیزیکوشیمیایی و حسی نان بروتچن
[
دوره13,
شماره
3
- پاییزسال
1400]
ناطق.لیلا
بررسی اثر صمغ دانه شاهی بر بهبود ویژگیهای فیزیکوشیمیایی و حسی شیرینی برنجی
[
دوره10,
شماره
3
- پاییزسال
1397]
ناظمی.ملیکا
تعیین ارزش غذایی خیار دریایی فراوری شده گونه (Stichopus herrmanni) از جزیره قشم (خلیج فارس)
[
دوره12,
شماره
2
- تابستانسال
1399]
نجاتیان.محمد
خصوصیات رئولوژیک ژل نانوامولسیونی روغن آفتابگردان تهیه شده به وسیله همگن-ساز فراصوت
[
دوره10,
شماره
97
- تابستانسال
1397]
نجف نجفی.مسعود
تعیین ویژگی های شیمیایی،فیزیکی و حسی پودر کشک فراسودمند حاصل از اختلاط ماست و عصاره بذر کتان
[
دوره13,
شماره
1
- بهارسال
1400]
نجف نجفی.مسعود
بررسی اثر استویا و صمغ قدومه شیرازی (Alyssum homolocarpum) بر خصوصیات فیزیکوشیمیایی و حسی بستنی
[
دوره14,
شماره
4
- زمستانسال
1401]
نجف نجفی.مسعود
بررسی تاثیر افزودن موسیلاژ دانه به، بر خواص فیزیکوشیمیایی، رئولوژیکی و حسی خامه صبحانه
[
دوره12,
شماره
4
- زمستانسال
1399]
نجفی میرک.توحید
بررسی تأثیر افزودن ایزوله پروتئین کنجاله ارده بر خصوصیات تکنولوژیکی و حسی پاستای تهیه شده از گندم دوروم و نان
[
دوره12,
شماره
4
- زمستانسال
1399]
نجفیان.لیلا
اثر نوع آنزیم و زمان فرآیند بر ویژگیهای عملکردی پروتئینهای هیدرولیز شده حاصل از کنجاله روغنگیری شده زیره سیاه (BuniumpersicumBioss.)
[
دوره14,
شماره
4
- زمستانسال
1401]
نجفیان.لیلا
تولید و ارزیابی برخی خصوصیات فیزیکوشیمیایی خامه صبحانه طعم دار کم چرب با استفاده از شهد خرما و صمغ اینولین
[
دوره12,
شماره
4
- زمستانسال
1399]
نشاسته گیر.محمدحسین
تهیه نانو لیپوزوم های حاوی اسانس روغنی پرتقال با استفاده از روش حرارتی
[
دوره10,
شماره
2
- تابستانسال
1397]
نصر.شقایق
جداسازی، شناسایی و توصیف باکتریهای اسید لاکتیک از فرآوردههای لبنی سنتی استان مازندران
[
دوره10,
شماره
97
- تابستانسال
1397]
نصیری.مطهره
ارزیابی ویژگیهای بافتی و حسی پنیر پیتزای فرایند شده رژیمی برپایه نشاسته اصلاح شده و نمک حاصل از جلبک دریایی
[
دوره16,
شماره
1
- بهارسال
1403]
نظری فر.الناز
بهینهسازی عوامل مؤثر(گلوکز اکسیداز، اسیدآسکوربیک و صمغ گوار) بر خواص رئولوژیکی خمیر حاصل از آرد گندم با بکارگیری روش سطح پاسخ
[
دوره11,
شماره
3
- پاییزسال
1398]
نعمت شاهی.محمد مهدی
بررسی خواص آنتیاکسیدانی عصاره برگ و ریشه گیاه وج (Acorus calamus L.) بر پایداری روغن سویا در شرایط نگهداری
[
دوره9,
شماره
2
- تابستانسال
1396]
نعمت شاهی.محمد مهدی
بررسی خواص آنتی اکسیدانی و شناسایی ترکیبات شیمیایی عصاره های حاصل از برگ گیاه پرسیاوشان(Adiantum capillus-veneris)
[
دوره13,
شماره
1
- بهارسال
1400]
نعمت شاهی.محمد مهدی
بررسی خواص آنتی اکسیدانی و ضد میکروبی عصاره برگ گیاه کرچک( Ricinus communis) و تاثیرآن بر پایداری روغن سویا در شرایط نگه داری
[
دوره14,
شماره
2
- تابستانسال
1401]
نعمت شاهی.محمد مهدی
بررسی خواص آنتی اکسیدانی عصاره برگ گیاه انجدان رومی (Levisticum officinale) و تاثیرآن بر پایداری روغن سویا در شرایط نگه داری
[
دوره12,
شماره
4
- زمستانسال
1399]
نقی پور.فریبا
بررسی تأثیر استفاده از خمیرترش تهیه شده از آردهای گندم، چاودار و کینوآ بر خصوصیات کمی و کیفی نان تست
[
دوره13,
شماره
2
- تابستانسال
1400]
نقی پور.فریبا
بررسی تأثیر جایگزینی تخم مرغ با کنجاله ارده و امولسیفایر لستین بر خصوصیات کمی و کیفی کیک کم کلسترول فراسودمند
[
دوره14,
شماره
2
- تابستانسال
1401]
نقی پور.فریبا
بررسی تأثیر افزودن ایزوله پروتئین کنجاله ارده بر خصوصیات تکنولوژیکی و حسی پاستای تهیه شده از گندم دوروم و نان
[
دوره12,
شماره
4
- زمستانسال
1399]
نقی پور.فریبا
ارزیابی اثر همافزایی آرد دانه کینوآ و پروتئین آب پنیر بهعنوان جایگزین گلوتن در تولید کیک یزدی بر پایه آرد برنج
[
دوره12,
شماره
1
- بهارسال
1399]
نقی پور.فریبا
بررسی امکان افزایش ماندگاری نان بربری نیمه حجیم حاوی آرد جودوسر با استفاده از صمغ دانه بالنگوشیرازی
[
دوره12,
شماره
2
- تابستانسال
1399]
نکته سنج اول.مهسا
ارزیابی اثر عصارة برگ زیتون به عنوان ترکیب فراسودمند بر ویژگیهای فیزیکوشیمیایی، میکروبی و حسی نوشیدنی آب گوجهفرنگی پالپدار
[
دوره10,
شماره
4
- زمستانسال
1397]
نوذری.هانیه
بررسیکیفیت دو برندآب معدنی تولیدشده از چشمه بهرغان سپیدان، فارس
[
دوره16,
شماره
3
- پاییزسال
1403]
نوربهشت.نوژن
بررسی اثر ژلها ( ژلاتین و صمغ ژلان) بر روند آزادسازی نمک از بافت مواد غذایی
[
دوره8,
شماره
3
- پاییزسال
1395]
نوربهشت.نوژن
بررسی اثر نمک(کلرید کلسیم، منیزیوم و پتاسیم) ، چربی و صمغ ژلان بر بافت سوسیس
[
دوره5,
شماره
1
- بهارسال
1392]
نوربهشت.نوژن
بررسی اثر فاکتورهای مؤثر بر فعالیت آنزیم لیپاز تثبیت شده روی پلیمرهای سنتزی
[
دوره8,
شماره
4
- زمستانسال
1395]
نوروزی چاکلی.مریم
بررسی خواص عملکردی و آنتی اکسیدانی پروتئین هیدرولیز شده اندرونه ماهی سفید(Rutilus kutum) با آنزیمهای آلکالاز و تریپسین
[
دوره14,
شماره
4
- زمستانسال
1401]
نوروزی.فرشته
امکان سنجی استفاده از پیش تیمار مایکروویو جهت افزایش کارایی استخراج روغن از بذرکدو تخم کاغذی (Cucurbita pepo subsp. Pepo var. Styriaca)
[
دوره13,
شماره
1
- بهارسال
1400]
نوری.فهیمه
بهینه سازی فرمولاسیون پاستیل انبه-گلابی به روش سطح پاسخ
[
دوره11,
شماره
2
- تابستانسال
1398]
نوری.لیلا
بررسی تأثیر جایگزینی شربت ذرت با فروکتوز بالا بهجای ساکارز بر خصوصیات سوهان
[
دوره10,
شماره
3
- پاییزسال
1397]
نوری.لیلا
بررسی امکان استفاده از نشاسته اصلاح شده سدیم اکتینیل سوکسینات (E1450) بعنوان جایگزین تخم مرغ در سس مایونز
[
دوره8,
شماره
3
- پاییزسال
1395]
نوری.لیلا
بررسی تأثیر جایگزینی آرد گندم باآرد سنجد بر خصوصیات فیزیکوشیمیایی و حسی کیک روغنی
[
دوره8,
شماره
2
- تابستانسال
1395]
نوشاد.حمید
ارزیابی شرایط بهینه استخراج بتایین از ملاسچغندرقند به روشکروماتوگرافی تعویضیونی
[
دوره16,
شماره
3
- پاییزسال
1403]
نیازمند.راضیه
بررسی خصوصیات ضداکسایشی و ضدمیکروبی عصارةآزاد و ریزپوشانی شدة گیاه پونهسای بینالودی (Nepeta Binaludensis)
[
دوره12,
شماره
2
- تابستانسال
1399]
نیازمند.راضیه
کاهش مقدار آکریلآمید و جذب روغن برشهای سیب زمینی سرخ شده با استفاده از اثر همزمان پوششدهی و قدرت آنتی اکسیدانی روغن کنجد
[
دوره9,
شماره
0
- بهارسال
1396]
نیاستی.سارا
بررسی اثر جایگزینی بخشی از آردگندم با آردکینوا جوانهزده و افزودن صمغ دانه شاهی برکیفیت اشترودل نیمپز منجمد
[
دوره15,
شماره
3
- پاییزسال
1402]
نیاکوثری.مهرداد
بهینه سازی فرآیند تولید پودر دوغ با خشک کردن کف پوشی به روش سطح پاسخ
[
دوره8,
شماره
4
- زمستانسال
1395]
نیری.هاشم
شناسایی پروفایل میکروبی پنیر شهری پگاه گلپایگان و بهینه سازی روند کاهش طعم تلخ آن از طریق افزودن ترکیبات پریبیوتیک
[
دوره14,
شماره
1
- بهارسال
1401]