ن

  • ناجی طبسی.سارا بررسی تاثیر تخلیص آنزیمی بر ویژگی‌های رئولوژیکی صمغ دانه بالنگو (Lallemantia royleana) [ دوره13, شماره 2 - تابستان سال 1400]
  • ناجی طبسی.سارا بهبود‌کیفیت و ماندگاری‌نان بربری برپایه‌آرد‌کامل مخلوط با استفاده از خمیرترش ‌با تخمیر‌خودبخودی ‌خمیرترش‌حاوی‌لاکتوباسیلوس‌پلانتاروم [ دوره15, شماره 3 - پاییز سال 1402]
  • ناجی طبسی.سارا بررسی تأثیر دما بر سینتیک خشک‌کردن و میزان بتاکاروتن تفاله هویج با استفاده از آون جابجایی هوای داغ [ دوره12, شماره 4 - زمستان سال 1399]
  • ناصری.حیدر ناصری مدل‌سازی هدایت الکتریکی شیر بازساخته به روش سطح پاسخ [ دوره13, شماره 2 - تابستان سال 1400]
  • ناطق.لیلا بررسی خصوصیات فیزیکو‌شیمیایی، حسی و میکروبیولوژیکی پنیر چدار پروبیوتیک طی دوره نگهداری [ دوره9, شماره 2 - تابستان سال 1396]
  • ناطق.لیلا بررسی مهمترین متغییرهای موثر در فرایند صنعتی عصاره‌گیری گرم از مالت جو به روش برنامه‌ریزی حرارتی [ دوره9, شماره 1 - بهار سال 1396]
  • ناطق.لیلا تاثیر استفاده از هیدروکلوئید کربوکسی متیل سلولز و امولسیفایر دی استیل تارتاریک اسید بر خواص فیزیکوشیمیایی، حسی و ماندگاری نان تست غنی شده با آرد لوبیا‌چیتی و نخود [ دوره9, شماره 2 - تابستان سال 1396]
  • ناطق.لیلا بررسی‌امکان‌جایگزینی‌نیتریت‌سدیم با رنگدانه‌ی‌کروسین و اسانس‌پاپریکا در سوسیس‌هلندی‌70 درصد‌گوشت‌مرغ و ارزیابی‌خواص آنتی‌اکسیدانی، ‌ضد ‌میکروبی و حسی [ دوره15, شماره 2 - بهار سال 1402]
  • ناطق.لیلا بررسی اثر جایگزینی نیتریت سدیم با عصاره لوتئین و اسانس بنه در سوسیس‌40 درصد گوشت‌مرغ [ دوره15, شماره 3 - پاییز سال 1402]
  • ناطق.لیلا تاثیر استفاده از صمغ دانه ریحان و زانتان بر خواص فیزیکوشیمیایی و بافتی پنیر سفید کم چرب ایرانی [ دوره12, شماره 1 - بهار سال 1399]
  • ناطق.لیلا تاثیر خمیرترش حاوی لاکتوباسیلوس‌پاراکازئی و ‌فرمنتوم بر خصوصیات فیزیکوشیمیایی و ماندگاری نان بربری [ دوره11, شماره 2 - تابستان سال 1398]
  • ناطق.لیلا بهینه سازی شرایط تولید شیرسویای غنی شده با گابای تولیدی باکتری پروبیوتیک [ دوره13, شماره 2 - تابستان سال 1400]
  • ناطق.لیلا تاثیرپری بیوتیک فروکتوالیگوساکارید بر خصوصیات فیزیکوشیمیایی و حسی ماست همزده پروبیوتیک شیرگاومیش [ دوره12, شماره 2 - تابستان سال 1399]
  • ناطق.لیلا اثر کاربرد صمغ کتیرا و آلژینات سدیم بر خواص فیزیکوشیمیایی و حسی نان بروتچن [ دوره13, شماره 3 - پاییز سال 1400]
  • ناطق.لیلا بررسی اثر صمغ دانه شاهی بر بهبود ویژگی‌های فیزیکوشیمیایی و حسی شیرینی برنجی [ دوره10, شماره 3 - پاییز سال 1397]
  • ناظمی.ملیکا تعیین ارزش غذایی خیار دریایی فراوری شده گونه (Stichopus herrmanni) از جزیره قشم (خلیج فارس) [ دوره12, شماره 2 - تابستان سال 1399]
  • نجاتیان.محمد خصوصیات رئولوژیک ژل نانوامولسیونی روغن آفتابگردان تهیه شده به وسیله همگن-ساز فراصوت [ دوره10, شماره 97 - تابستان سال 1397]
  • نجف نجفی.مسعود تعیین ویژگی های شیمیایی،فیزیکی و حسی پودر کشک فراسودمند حاصل از اختلاط ماست و عصاره بذر کتان [ دوره13, شماره 1 - بهار سال 1400]
  • نجف نجفی.مسعود بررسی اثر استویا و صمغ قدومه شیرازی (Alyssum homolocarpum) بر خصوصیات فیزیکوشیمیایی و حسی بستنی [ دوره14, شماره 4 - زمستان سال 1401]
  • نجف نجفی.مسعود بررسی تاثیر افزودن موسیلاژ دانه به، بر خواص فیزیکوشیمیایی، رئولوژیکی و حسی خامه صبحانه [ دوره12, شماره 4 - زمستان سال 1399]
  • نجفی میرک.توحید بررسی تأثیر افزودن ایزوله پروتئین کنجاله ارده بر خصوصیات تکنولوژیکی و حسی پاستای تهیه شده از گندم دوروم و نان [ دوره12, شماره 4 - زمستان سال 1399]
  • نجفیان.لیلا اثر نوع آنزیم و زمان فرآیند بر ویژگی‌های عملکردی پروتئین‌های هیدرولیز شده حاصل از کنجاله روغن‌گیری شده زیره سیاه (BuniumpersicumBioss.) [ دوره14, شماره 4 - زمستان سال 1401]
  • نجفیان.لیلا تولید و ارزیابی برخی خصوصیات فیزیکوشیمیایی خامه صبحانه طعم دار کم چرب با استفاده از شهد خرما و صمغ اینولین [ دوره12, شماره 4 - زمستان سال 1399]
  • نشاسته گیر.محمدحسین تهیه نانو لیپوزوم های حاوی اسانس روغنی پرتقال با استفاده از روش حرارتی [ دوره10, شماره 2 - تابستان سال 1397]
  • نصر.شقایق جداسازی، شناسایی و توصیف باکتری‌های اسید لاکتیک از فرآورده‌های لبنی سنتی استان مازندران [ دوره10, شماره 97 - تابستان سال 1397]
  • نصیری.مطهره ارزیابی ویژگی‌های بافتی و حسی پنیر پیتزای فرایند شده رژیمی بر‌پایه نشاسته اصلاح شده و نمک حاصل از جلبک دریایی [ دوره16, شماره 1 - بهار سال 1403]
  • نظری فر.الناز بهینه‌سازی عوامل مؤثر(گلوکز اکسیداز، اسیدآسکوربیک و صمغ گوار) بر خواص رئولوژیکی خمیر حاصل از آرد گندم با بکارگیری روش سطح پاسخ [ دوره11, شماره 3 - پاییز سال 1398]
  • نعمت شاهی.محمد مهدی بررسی خواص آنتی‌اکسیدانی عصاره برگ و ریشه گیاه وج (Acorus calamus L.) بر پایداری روغن سویا در شرایط نگهداری [ دوره9, شماره 2 - تابستان سال 1396]
  • نعمت شاهی.محمد مهدی بررسی خواص آنتی اکسیدانی و شناسایی ترکیبات شیمیایی عصاره های حاصل از برگ گیاه ‏پرسیاوشان(‏Adiantum capillus-veneris‏) ‏ [ دوره13, شماره 1 - بهار سال 1400]
  • نعمت شاهی.محمد مهدی بررسی خواص آنتی اکسیدانی و ضد میکروبی عصاره برگ گیاه کرچک( Ricinus communis) و تاثیرآن بر پایداری روغن سویا در شرایط نگه داری [ دوره14, شماره 2 - تابستان سال 1401]
  • نعمت شاهی.محمد مهدی بررسی خواص آنتی اکسیدانی عصاره برگ گیاه انجدان رومی (Levisticum officinale) و تاثیرآن بر پایداری روغن سویا در شرایط نگه داری [ دوره12, شماره 4 - زمستان سال 1399]
  • نقی پور.فریبا بررسی تأثیر استفاده از خمیرترش تهیه شده از آردهای گندم، چاودار و کینوآ بر خصوصیات کمی و کیفی نان تست [ دوره13, شماره 2 - تابستان سال 1400]
  • نقی پور.فریبا بررسی تأثیر جایگزینی تخم ‏مرغ با کنجاله ارده و امولسیفایر لستین بر خصوصیات کمی و کیفی کیک کم ‏کلسترول فراسودمند [ دوره14, شماره 2 - تابستان سال 1401]
  • نقی پور.فریبا بررسی تأثیر افزودن ایزوله پروتئین کنجاله ارده بر خصوصیات تکنولوژیکی و حسی پاستای تهیه شده از گندم دوروم و نان [ دوره12, شماره 4 - زمستان سال 1399]
  • نقی پور.فریبا ارزیابی اثر هم‏افزایی آرد دانه کینوآ و پروتئین آب پنیر به‏عنوان جایگزین گلوتن در تولید کیک یزدی بر پایه آرد برنج [ دوره12, شماره 1 - بهار سال 1399]
  • نقی پور.فریبا بررسی امکان افزایش ماندگاری نان بربری نیمه حجیم حاوی آرد جودوسر با استفاده از صمغ دانه بالنگوشیرازی [ دوره12, شماره 2 - تابستان سال 1399]
  • نکته سنج اول.مهسا ارزیابی اثر عصارة برگ زیتون به عنوان ترکیب فراسودمند بر ویژگی‌‌های فیزیکوشیمیایی، میکروبی و حسی نوشیدنی آب گوجه‌فرنگی پالپ‌دار [ دوره10, شماره 4 - زمستان سال 1397]
  • نوذری.هانیه بررسی‌کیفیت دو برند‌آب‌ معدنی تولیدشده از چشمه بهرغان سپیدان، فارس [ دوره16, شماره 3 - پاییز سال 1403]
  • نوربهشت.نوژن بررسی اثر ژل‌ها ( ژلاتین و صمغ ژلان) بر روند آزادسازی نمک از بافت مواد غذایی [ دوره8, شماره 3 - پاییز سال 1395]
  • نوربهشت.نوژن بررسی‌ اثر نمک‌(کلرید کلسیم، منیزیوم و پتاسیم) ، چربی‌ و صمغ ژلان بر بافت سوسیس [ دوره5, شماره 1 - بهار سال 1392]
  • نوربهشت.نوژن بررسی اثر فاکتورهای مؤثر بر فعالیت آنزیم لیپاز تثبیت شده روی پلیمرهای سنتزی [ دوره8, شماره 4 - زمستان سال 1395]
  • نوروزی چاکلی.مریم بررسی خواص عملکردی و آنتی اکسیدانی پروتئین هیدرولیز شده اندرونه ماهی سفید(Rutilus kutum) با آنزیم‌های آلکالاز و تریپسین [ دوره14, شماره 4 - زمستان سال 1401]
  • نوروزی.فرشته امکان سنجی استفاده از پیش تیمار مایکروویو جهت افزایش کارایی استخراج روغن از بذرکدو تخم کاغذی (Cucurbita pepo subsp. Pepo var. Styriaca) [ دوره13, شماره 1 - بهار سال 1400]
  • نوری.فهیمه بهینه سازی فرمولاسیون پاستیل انبه-گلابی به روش سطح پاسخ [ دوره11, شماره 2 - تابستان سال 1398]
  • نوری.لیلا بررسی تأثیر جایگزینی شربت ذرت با فروکتوز بالا به‌جای ساکارز بر خصوصیات سوهان [ دوره10, شماره 3 - پاییز سال 1397]
  • نوری.لیلا بررسی امکان استفاده از نشاسته اصلاح شده سدیم اکتینیل سوکسینات (E1450) بعنوان جایگزین تخم مرغ در سس مایونز [ دوره8, شماره 3 - پاییز سال 1395]
  • نوری.لیلا بررسی تأثیر جایگزینی آرد گندم باآرد سنجد بر خصوصیات فیزیکوشیمیایی و حسی کیک روغنی [ دوره8, شماره 2 - تابستان سال 1395]
  • نوشاد.حمید ارزیابی شرایط بهینه استخراج بتایین از ملاس‌چغندرقند به روش‌کروماتوگرافی تعویض‌یونی [ دوره16, شماره 3 - پاییز سال 1403]
  • نیازمند.راضیه بررسی خصوصیات ضداکسایشی و ضدمیکروبی عصارةآزاد و ریزپوشانی شدة گیاه پونه‌سای بینالودی (Nepeta Binaludensis) [ دوره12, شماره 2 - تابستان سال 1399]
  • نیازمند.راضیه کاهش مقدار آکریل‌آمید و جذب روغن برش‌های سیب زمینی سرخ شده با استفاده از اثر همزمان پوشش‌دهی و قدرت آنتی اکسیدانی روغن کنجد [ دوره9, شماره 0 - بهار سال 1396]
  • نیاستی.سارا بررسی اثر جایگزینی بخشی از آرد‌گندم با آرد‌کینوا جوانه‏زده و افزودن صمغ دانه شاهی‌ بر‌کیفیت اشترودل نیم‏پز منجمد [ دوره15, شماره 3 - پاییز سال 1402]
  • نیاکوثری.مهرداد بهینه سازی فرآیند تولید پودر دوغ با خشک کردن کف پوشی به روش سطح پاسخ [ دوره8, شماره 4 - زمستان سال 1395]
  • نیری.هاشم شناسایی پروفایل میکروبی پنیر شهری پگاه گلپایگان و بهینه سازی روند کاهش طعم تلخ آن از طریق افزودن ترکیبات پری‌بیوتیک [ دوره14, شماره 1 - بهار سال 1401]