نجفیان.لیلا
تولید پروتئین هیدرولیز شده کنجاله کنجد، و بررسی تأثیر آن به عنوان جایگزین سویا بر ویژگی های فیزیکوشیمیایی و حسی همبرگر
[
دوره17,
شماره
2
- تابستانسال
1404]
نصر اصفهانی.مجتبی
استفاده از نشانگر مولکولی در تایید اصالت ماهی و تشخیص تقلب
[
دوره17,
شماره
2
- تابستانسال
1404]
نصیرمسلم.نفیسه
ارزیابی ویژگی¬های کیفی و حسی پاستیل گیاهی بر پایه پکتین و عصاره چای¬ترش (Hibiscus sabdariffa L.)
[
دوره17,
شماره
2
- تابستانسال
1404]