ن

  • نجفیان.لیلا تولید پروتئین هیدرولیز شده کنجاله کنجد، و بررسی تأثیر آن به عنوان جایگزین سویا بر ویژگی های فیزیکوشیمیایی و حسی همبرگر [ دوره17, شماره 2 - تابستان سال 1404]
  • نصر اصفهانی.مجتبی استفاده از نشانگر مولکولی در تایید اصالت ماهی و تشخیص تقلب [ دوره17, شماره 2 - تابستان سال 1404]
  • نصیرمسلم.نفیسه ارزیابی ویژگی¬های کیفی و حسی پاستیل گیاهی بر پایه پکتین و عصاره چای¬ترش (Hibiscus sabdariffa L.) [ دوره17, شماره 2 - تابستان سال 1404]