سعیدی اصل.محمد رضا
بررسی تاثیر افزودن عصاره آنتیاکسیدانیچای سفید و نانولیپوزوم حاوی آن بر برخی از خصوصیات اکسایشی روغن سویا و مقایسه پارامترهای سینتیکی اکسایش این روغنها
[
دوره17,
شماره
1
- بهارسال
1404]
سید قوامی.سید حسین
اثر ماندگاری پوشش خوراکی زیست فعال ژلاتین/ نانو امولسیون اسانس روغنی گلپر بر ماندگاری گوشت چرخ کرده
[
دوره17,
شماره
2
- تابستانسال
1404]
سیف زاده.مینا
بررسی اثرات خشک کردن روی ویژگی های شیمیایی، حسی، میکروبی، فراسودمندی و ارزش غذایی کنسانتره پروتئین ماهی سیم (Abramis brama)
[
دوره17,
شماره
2
- تابستانسال
1404]