س

  • سعیدی اصل.محمد رضا بررسی تاثیر افزودن عصاره آنتی‌اکسیدانی‌چای سفید و نانولیپوزوم حاوی آن بر برخی از خصوصیات اکسایشی روغن سویا و مقایسه پارامترهای سینتیکی اکسایش این روغن‌ها [ دوره17, شماره 1 - بهار سال 1404]
  • سید قوامی.سید حسین اثر ماندگاری پوشش خوراکی زیست فعال ژلاتین/ نانو امولسیون اسانس روغنی گلپر بر ماندگاری گوشت چرخ کرده [ دوره17, شماره 2 - تابستان سال 1404]
  • سیف زاده.مینا بررسی اثرات خشک کردن روی ویژگی های شیمیایی، حسی، میکروبی، فراسودمندی و ارزش غذایی کنسانتره پروتئین ماهی سیم (Abramis brama) [ دوره17, شماره 2 - تابستان سال 1404]