احمدی.الهام
بررسی تاثیر افزودن عصاره آنتیاکسیدانیچای سفید و نانولیپوزوم حاوی آن بر برخی از خصوصیات اکسایشی روغن سویا و مقایسه پارامترهای سینتیکی اکسایش این روغنها
[
دوره17,
شماره
1
- بهارسال
1404]
احمدی.امید
اسانس روغنی نعناع: استخراج، بررسی خواص، شبیه سازی و بهینه سازی شرایط نگه داری آن
[
دوره17,
شماره
1
- بهارسال
1404]
احمدی.محمد
استخراج بیوسورفکتانت از لاکتو باسیل های جداشده از ماست سنتی سوادکوه وکاربرد آن در یک مدل غذایی به عنوان امولسیفایر
[
دوره17,
شماره
2
- تابستانسال
1404]
اسدالهی.سیمین
امکان سنجی و بهينه سازي توليد ماست كم چرب فراسودمند با استفاده از پروتئين هاي هيدروليز شده شاه بلوط
[
دوره17,
شماره
2
- تابستانسال
1404]
اسدی.غلامحسن
امکان سنجی و بهينه سازي توليد ماست كم چرب فراسودمند با استفاده از پروتئين هاي هيدروليز شده شاه بلوط
[
دوره17,
شماره
2
- تابستانسال
1404]
اسلامی.آزاده
تأثیر ترکیبات زیست فعال پوست کدو حلوایی با روش استخراج سیال فوق بحرانی و آب زیربحرانی در پایداری روغن کانولا
[
دوره17,
شماره
1
- بهارسال
1404]
اسماعیل زاده کناری.رضا
تأثیر ترکیبات زیست فعال پوست کدو حلوایی با روش استخراج سیال فوق بحرانی و آب زیربحرانی در پایداری روغن کانولا
[
دوره17,
شماره
1
- بهارسال
1404]
اسماعیل زاده کناری.رضا
بررسی تأثیر صمغگیری با حمام فراصوت بر ویژگیهای فیزیکوشیمیایی و پروفایل اسید چرب روغن کانولا
[
دوره17,
شماره
1
- بهارسال
1404]
الهامی راد.امیر حسین
میان وعده حجیم بر پایه آرد کامل سنجد و لوبیا ارزیابی ویژگی ساختاری و عملکردی متاثر از شرایط اکستروژن
[
دوره17,
شماره
2
- تابستانسال
1404]
الهامی راد.امیرحسین
بررسی تاثیر افزودن عصاره آنتیاکسیدانیچای سفید و نانولیپوزوم حاوی آن بر برخی از خصوصیات اکسایشی روغن سویا و مقایسه پارامترهای سینتیکی اکسایش این روغنها
[
دوره17,
شماره
1
- بهارسال
1404]
ایوز.منا
استفاده از نشانگر مولکولی در تایید اصالت ماهی و تشخیص تقلب
[
دوره17,
شماره
2
- تابستانسال
1404]