ا

  • احمدی.الهام بررسی تاثیر افزودن عصاره آنتی‌اکسیدانی‌چای سفید و نانولیپوزوم حاوی آن بر برخی از خصوصیات اکسایشی روغن سویا و مقایسه پارامترهای سینتیکی اکسایش این روغن‌ها [ دوره17, شماره 1 - بهار سال 1404]
  • احمدی.امید اسانس روغنی نعناع: استخراج، بررسی خواص، شبیه سازی و بهینه سازی شرایط نگه داری آن [ دوره17, شماره 1 - بهار سال 1404]
  • احمدی.محمد استخراج بیوسورفکتانت از لاکتو باسیل های جداشده از ماست سنتی سوادکوه وکاربرد آن در یک مدل غذایی به عنوان امولسیفایر [ دوره17, شماره 2 - تابستان سال 1404]
  • اسدالهی.سیمین امکان سنجی و بهينه سازي توليد ماست كم چرب فراسودمند با استفاده از پروتئين هاي هيدروليز شده شاه بلوط [ دوره17, شماره 2 - تابستان سال 1404]
  • اسدی.غلامحسن امکان سنجی و بهينه سازي توليد ماست كم چرب فراسودمند با استفاده از پروتئين هاي هيدروليز شده شاه بلوط [ دوره17, شماره 2 - تابستان سال 1404]
  • اسلامی.آزاده تأثیر ترکیبات زیست فعال پوست کدو حلوایی با روش استخراج سیال فوق بحرانی و آب زیربحرانی در پایداری روغن کانولا [ دوره17, شماره 1 - بهار سال 1404]
  • اسماعیل زاده کناری.رضا تأثیر ترکیبات زیست فعال پوست کدو حلوایی با روش استخراج سیال فوق بحرانی و آب زیربحرانی در پایداری روغن کانولا [ دوره17, شماره 1 - بهار سال 1404]
  • اسماعیل زاده کناری.رضا بررسی تأثیر صمغ‌گیری با حمام فراصوت بر ویژگی‌های فیزیکوشیمیایی و پروفایل اسید چرب روغن کانولا [ دوره17, شماره 1 - بهار سال 1404]
  • الهامی راد.امیر حسین میان وعده حجیم بر پایه آرد کامل سنجد و لوبیا ارزیابی ویژگی ساختاری و عملکردی متاثر از شرایط اکستروژن [ دوره17, شماره 2 - تابستان سال 1404]
  • الهامی راد.امیرحسین بررسی تاثیر افزودن عصاره آنتی‌اکسیدانی‌چای سفید و نانولیپوزوم حاوی آن بر برخی از خصوصیات اکسایشی روغن سویا و مقایسه پارامترهای سینتیکی اکسایش این روغن‌ها [ دوره17, شماره 1 - بهار سال 1404]
  • ایوز.منا استفاده از نشانگر مولکولی در تایید اصالت ماهی و تشخیص تقلب [ دوره17, شماره 2 - تابستان سال 1404]