ص

  • صادقی.علی اصغر اثر دو سطح مکمل خوراکی بر کمیت و کیفیت عسل و ژله سلطنتی تولیدی با تکنیک گرافتینگ [ دوره17, شماره 2 - تابستان سال 1404]
  • صفری.رضا تولید پروتئین هیدرولیز شده کنجاله کنجد، و بررسی تأثیر آن به عنوان جایگزین سویا بر ویژگی های فیزیکوشیمیایی و حسی همبرگر [ دوره17, شماره 2 - تابستان سال 1404]
  • صیداوی.علیرضا اثر دو سطح مکمل خوراکی بر کمیت و کیفیت عسل و ژله سلطنتی تولیدی با تکنیک گرافتینگ [ دوره17, شماره 2 - تابستان سال 1404]