صادقی.علی اصغر
اثر دو سطح مکمل خوراکی بر کمیت و کیفیت عسل و ژله سلطنتی تولیدی با تکنیک گرافتینگ
[
دوره17,
شماره
2
- تابستانسال
1404]
صفری.رضا
تولید پروتئین هیدرولیز شده کنجاله کنجد، و بررسی تأثیر آن به عنوان جایگزین سویا بر ویژگی های فیزیکوشیمیایی و حسی همبرگر
[
دوره17,
شماره
2
- تابستانسال
1404]
صفری.رضا
اثر پوشش ترکیبی آلژینات- صمغ دانه چیا به همراه پروتئین هیدرولیز شده تخم ماهی قزل آلای رنگین کمان بر ماندگاری گوشت طی مدت زمان نگهداری در یخچال
[
دوره17,
شماره
3
- پاییزسال
1404]
صیداوی.علیرضا
اثر دو سطح مکمل خوراکی بر کمیت و کیفیت عسل و ژله سلطنتی تولیدی با تکنیک گرافتینگ
[
دوره17,
شماره
2
- تابستانسال
1404]