رحمانی یوشانلوئی.کمال الدین
طراحی مدل کنترل فرآیند آماری از طریق سیستم استنتاج فازی برای کنترل مشخصه های وصفی در صنایع غذایی
[
دوره17,
شماره
1
- بهارسال
1404]
رشیدی.سمین
تاثیر عصاره ریز¬پوشانی شده علف چشمه به¬ همراه پوشش¬ پولولان بر کیفیت و ماندگاری ناگت ماهی
[
دوره17,
شماره
2
- تابستانسال
1404]
رضایی مالیدره.رقیه
استخراج بیوسورفکتانت از لاکتو باسیل های جداشده از ماست سنتی سوادکوه وکاربرد آن در یک مدل غذایی به عنوان امولسیفایر
[
دوره17,
شماره
2
- تابستانسال
1404]
رضوی.راضیه
بررسی تأثیر صمغگیری با حمام فراصوت بر ویژگیهای فیزیکوشیمیایی و پروفایل اسید چرب روغن کانولا
[
دوره17,
شماره
1
- بهارسال
1404]
روزبه نصیرائی.لیلا
ارزیابی ویژگی¬های کیفی و حسی پاستیل گیاهی بر پایه پکتین و عصاره چای¬ترش (Hibiscus sabdariffa L.)
[
دوره17,
شماره
2
- تابستانسال
1404]
رهباریان.راحله
تعیین خواص فیزیکو شیمیایی و فعالیت آنتی اکسیدانی عسلهای خارشتر، یونجه و گون در استان خراسان رضوی
[
دوره17,
شماره
1
- بهارسال
1404]
رهنمائی باش محله.محدثه
بررسی تأثیر رقم، رطوبت و سطح تماس بر روی خواص اصطکاکی شلتوک، برنج قهوهای و برنج سفید
[
دوره17,
شماره
2
- تابستانسال
1404]