ر

  • رحمانی یوشانلوئی.کمال الدین طراحی مدل کنترل فرآیند آماری از طریق سیستم استنتاج فازی برای کنترل مشخصه های وصفی در صنایع غذایی [ دوره17, شماره 1 - بهار سال 1404]
  • رشیدی.سمین تاثیر عصاره ریز¬پوشانی شده علف چشمه به¬ همراه پوشش¬ پولولان بر کیفیت و ماندگاری ناگت ماهی [ دوره17, شماره 2 - تابستان سال 1404]
  • رضایی مالیدره.رقیه استخراج بیوسورفکتانت از لاکتو باسیل های جداشده از ماست سنتی سوادکوه وکاربرد آن در یک مدل غذایی به عنوان امولسیفایر [ دوره17, شماره 2 - تابستان سال 1404]
  • رضوی.راضیه بررسی تأثیر صمغ‌گیری با حمام فراصوت بر ویژگی‌های فیزیکوشیمیایی و پروفایل اسید چرب روغن کانولا [ دوره17, شماره 1 - بهار سال 1404]
  • روزبه نصیرائی.لیلا ارزیابی ویژگی¬های کیفی و حسی پاستیل گیاهی بر پایه پکتین و عصاره چای¬ترش (Hibiscus sabdariffa L.) [ دوره17, شماره 2 - تابستان سال 1404]
  • رهباریان.راحله تعیین خواص فیزیکو شیمیایی و فعالیت آنتی اکسیدانی عسل‌های خارشتر، یونجه و گون در استان خراسان رضوی [ دوره17, شماره 1 - بهار سال 1404]
  • رهنمائی باش محله.محدثه بررسی تأثیر رقم، رطوبت و سطح تماس بر روی خواص اصطکاکی شلتوک، برنج قهوه‌ای و برنج سفید [ دوره17, شماره 2 - تابستان سال 1404]