ش

  • شادمهر.سارا اثر دو سطح مکمل خوراکی بر کمیت و کیفیت عسل و ژله سلطنتی تولیدی با تکنیک گرافتینگ [ دوره17, شماره 2 - تابستان سال 1404]
  • شاه حسینی.سید رسول تاثیر عصاره ریز¬پوشانی شده علف چشمه به¬ همراه پوشش¬ پولولان بر کیفیت و ماندگاری ناگت ماهی [ دوره17, شماره 2 - تابستان سال 1404]
  • شریعتی.محمد رضا تعیین خواص فیزیکو شیمیایی و فعالیت آنتی اکسیدانی عسل‌های خارشتر، یونجه و گون در استان خراسان رضوی [ دوره17, شماره 1 - بهار سال 1404]
  • شریفی.مهدی تاثیر عصاره دانه آنیسون به همراه پوشش آلژینات بر کیفیت فیله گوشت تازه [ دوره17, شماره 1 - بهار سال 1404]
  • شعبانپور.بهاره تاثیر پوشش کیتوزانی حاوی نانولیپوزوم پروتئین هیدرولیز شده ضایعات میگو در کنترل لکه‌سیاه و افزایش ماندگاری میگوی پا سفید غربی (Litopenaeus vannamei) [ دوره17, شماره 1 - بهار سال 1404]
  • شهیدی یاساقی.سید احمد استخراج بیوسورفکتانت از لاکتو باسیل های جداشده از ماست سنتی سوادکوه وکاربرد آن در یک مدل غذایی به عنوان امولسیفایر [ دوره17, شماره 2 - تابستان سال 1404]