شادمهر.سارا
اثر دو سطح مکمل خوراکی بر کمیت و کیفیت عسل و ژله سلطنتی تولیدی با تکنیک گرافتینگ
[
دوره17,
شماره
2
- تابستانسال
1404]
شاه حسینی.سید رسول
تاثیر عصاره ریز¬پوشانی شده علف چشمه به¬ همراه پوشش¬ پولولان بر کیفیت و ماندگاری ناگت ماهی
[
دوره17,
شماره
2
- تابستانسال
1404]
شریعتی.محمد رضا
تعیین خواص فیزیکو شیمیایی و فعالیت آنتی اکسیدانی عسلهای خارشتر، یونجه و گون در استان خراسان رضوی
[
دوره17,
شماره
1
- بهارسال
1404]
شریفی.مهدی
تاثیر عصاره دانه آنیسون به همراه پوشش آلژینات بر کیفیت فیله گوشت تازه
[
دوره17,
شماره
1
- بهارسال
1404]
شعبانپور.بهاره
تاثیر پوشش کیتوزانی حاوی نانولیپوزوم پروتئین هیدرولیز شده ضایعات میگو در کنترل لکهسیاه و افزایش ماندگاری میگوی پا سفید غربی (Litopenaeus vannamei)
[
دوره17,
شماره
1
- بهارسال
1404]
شهیدی یاساقی.سید احمد
استخراج بیوسورفکتانت از لاکتو باسیل های جداشده از ماست سنتی سوادکوه وکاربرد آن در یک مدل غذایی به عنوان امولسیفایر
[
دوره17,
شماره
2
- تابستانسال
1404]