شاعری.آتوسا
بررسی اثر فرآیند استخراج به روشهای پرکولاسیون و مایکروویو بر ترکیبات زیست فعال جلبک قرمز Gracilariacorticata
[
دوره16,
شماره
1
- بهارسال
1403]
شاکر اردکانی.احمد
بررسی تأثیر نوع دستگاه نمگیر(طبقهای وکالسکهای) روی ویژگیهای کیفی پسته رقم کلهقوچی طی دورۀانبارمانی
[
دوره14,
شماره
3
- پاییزسال
1401]
شاکریان.امیر
بررسی اثر هم افزایی عصاره های آویشن دنایی و چای سبز بر ویژگی های شیمیایی و میکروبی گوشت ماهی قزل آلای رنگین کمان منجمد
[
دوره13,
شماره
4
- زمستانسال
1400]
شاکریان.امیر
بررسی خصوصیات ضد باکتریایی اسانسهای خوشاریزه، مرزه بختیاری و پوششخوراکی کیتوزان بر لیستریا مونوسایتوژنز در فیله ماهی قزل آلای رنگین کمان
[
دوره14,
شماره
2
- تابستانسال
1401]
شاه حسینی.سید رسول
ارزیابی خصوصیات فیزیکی، مکانیکی و ضد میکروبی فیلم پولولان غنیشده با عصاره آزاد و ریزپوشانیشده گیاه شنگ به منظورکاربرد در بستهبندی مواد غذایی
[
دوره15,
شماره
3
- پاییزسال
1402]
شاه حسینی.سید رسول
بررسیخواص ضد میکروبی و آنتیاکسیدانی پروتئین هیدرولیزشده امعاء و احشاء ماهیبیاح (Liza abu)
[
دوره15,
شماره
1
- بهارسال
1402]
شاهدی باغ خندان.محمد
اثر درجه برشتگی نان تافتون بر مقدار آکریلآمید و مقایسه دو روشآنزیم آسپاراژیناز و اسید استیک برکاهش آن
[
دوره16,
شماره
3
- پاییزسال
1403]
شاهسون تبریزی.آزاده
فرمولاسیون نان بدون گلوتن با استفاده از آرد خلر، کینوآ و شاهبلوط بر پایه آرد برنج به روش سطح پاسخ
[
دوره16,
شماره
1
- بهارسال
1403]
شاهی.زهرا
اثر نوع آنزیم و زمان فرآیند بر ویژگیهای عملکردی پروتئینهای هیدرولیز شده حاصل از کنجاله روغنگیری شده زیره سیاه (BuniumpersicumBioss.)
[
دوره14,
شماره
4
- زمستانسال
1401]
شرایعی.پروین
مدلسازی سینتیک خشک کردن گلبرگ زعفران با استفاده از روشهای مختلف خشک کردن بستر سیال و نیمه سیال
[
دوره13,
شماره
3
- پاییزسال
1400]
شرایعی.پروین
بررسی خصوصیات ضداکسایشی و ضدمیکروبی عصارة آبی پوست انار در شرایط آزمایشگاهی و غذایی
[
دوره11,
شماره
4
- زمستانسال
1398]
شرایعی.پروین
تاثیرعصارةآزاد و ریزپوشانیشدة پونه بینالودی بر ویژگیهایحسی و میکروبیدوغ
[
دوره16,
شماره
1
- بهارسال
1403]
شرایعی.پروین
تاثیر فرآیند ریزپوشانی با استفاده از خشک کن انجمادی بر خصوصیات فیزیکی، شیمیایی و آنتی اکسیدانی اسانس گلپر
[
دوره10,
شماره
2
- تابستانسال
1397]
شرایعی.پروین
بهینهسازی استخراج ترکیبات زیستفعال از ضایعات پیاز زرد به کمک مایکروویو با استفاده از روش سطح پاسخ
[
دوره15,
شماره
1
- بهارسال
1402]
شرایعی.پروین
تاثیرآنزیم بری به همراه امواج فراصوت و آنزیم آسپارژیناز برکاهش میزان آکریل آمید سیب زمینی سرخ شده
[
دوره8,
شماره
3
- پاییزسال
1395]
شرایعی.پروین
تأثیرپیش فرآیندهای پوستگیری و آبگیری اسمزی بر خصوصیات کیفی و حسی آلو خشکباری
[
دوره8,
شماره
4
- زمستانسال
1395]
شرایعی.پروین
تولید اسنک حجیم حاوی پودر آب پنیر - تخم مرغ و ارزیابی ویژگیهای آن
[
دوره9,
شماره
3
- پاییزسال
1396]
شرایعی.پروین
بررسی خصوصیات ضداکسایشی و ضدمیکروبی عصارةآزاد و ریزپوشانی شدة گیاه پونهسای بینالودی (Nepeta Binaludensis)
[
دوره12,
شماره
2
- تابستانسال
1399]
شریعتی نیا.ساجده
جداسازی و شناسایی باکتری های اسید لاکتیک بومی مولد ترکیبات ضدمیکربی از فرآورده های لبنی کرمانشاه، ایران
[
دوره13,
شماره
2
- تابستانسال
1400]
شریفی.اکرم
بررسی تاثیرجایگزینی ساکاروز با دوشاب خرما لوی وحشی بر روی خواص آنتی اکسیدانی و ترکیبات فنولی وویژگی های حسی، بافتی کلوچه فراسومدمند
[
دوره9,
شماره
1
- بهارسال
1396]
شریفی.اکرم
بهینه سازی فرآیند تولید پاستیل فراسودمند از میوه زرشک بی دانه به روش سطح پاسخ
[
دوره9,
شماره
1
- بهارسال
1396]
شریفی.اکرم
بررسی خصوصیات فیزیکی ریزکپسول های عصاره تمشک سیاه وحشی تهیه شده با روش خشک کن پاششی
[
دوره7,
شماره
4
- زمستانسال
1394]
شریفی.اکرم
بررسی اثر جوانه زنی بر برخی ویژگی های شیمایی و فعالیت آنتی اکسیدانی عدس قرمز
[
دوره8,
شماره
2
- تابستانسال
1395]
شریفی.اکرم
ارزیابی استخراج ترکیبات فنلی و آنتی اکسیدانی عصاره شقاقل تحت پیش تیمار فراصوت و حلال های ترکیبی
[
دوره9,
شماره
1
- بهارسال
1396]
شریفی.اکرم
تأثیر افزودن صمغ دانههای ریحان و شاهی بر روی میزان چربی و pH کیک بدون گلوتن حاوی آرد برنج
[
دوره9,
شماره
0
- بهارسال
1396]
شریفی.اکرم
بررسی ویژگی های فیزیکوشیمیایی و رئولوژیکی سس انار تحت تاثیر دما، غلظت های مختلف و هیدروکلوئیدهای زانتان و گوار
[
دوره11,
شماره
4
- زمستانسال
1398]
شریفی.اکرم
بهینه سازی فرمولاسیون پاستیل انبه-گلابی به روش سطح پاسخ
[
دوره11,
شماره
2
- تابستانسال
1398]
شریفی.اکرم
بررسی تأثیر عصاره قاصدک بر ویژگیهای فیزیکوشیمیایی و میکروبی ماست کمکالری پروبیوتیک
[
دوره11,
شماره
3
- پاییزسال
1398]
شریفی.اکرم
بررسی خصوصیات فیزیکوشیمیایی، میکروبی و رئولوژیکی دسر ژلاتینی حاوی شیرین کننده استویا
[
دوره11,
شماره
4
- زمستانسال
1398]
شریفی.اکرم
بررسی میزان آهن، ترکیبات فنلی و فعالیت آنتی اکسیدانی عصاره کنگر(Cirsium Congestum)
[
دوره10,
شماره
4
- زمستانسال
1397]
شریفی.اکرم
تاثیر میزان سبوس و رطوبت ورودی در فرآیند پخت اکستروژن بر برخی ویژگیهای پودر فوری بر پایه آرد برنج
[
دوره9,
شماره
4
- زمستانسال
1396]
شریفی.اکرم
بررسی ترکیبات شیمیایی و فعالیت آنتی اکسیدانی عصاره برگ به
[
دوره10,
شماره
1
- بهارسال
1397]
شریفی.اکرم
فرمولاسیون ماءالشعیر ریواس و بررسیخصوصیات فیزیکوشیمیاییآن طی دوره نگهداری
[
دوره15,
شماره
1
- بهارسال
1402]
شریفی.اکرم
بهینه سازی فرآیند تولید پودر دوغ با خشک کردن کف پوشی به روش سطح پاسخ
[
دوره8,
شماره
4
- زمستانسال
1395]
شریفی.اکرم
بررسی امکان تولید ماست سین بیوتیک حاوی لاکتوباسیلوس کازیی و فیبرحاصل از ساقه ی ریحان و شوید
[
دوره9,
شماره
1
- بهارسال
1396]
شریفی.اکرم
بررسی تاثیر پوشش دهی برش های بادمجان در کاهش جذب روغن در طول فرآیند سرخ کردن
[
دوره8,
شماره
4
- زمستانسال
1395]
شریفی.اکرم
بررسی اثر عصاره چوبک بر خواص آنتیاکسیدانی و ماندگاری دونات
[
دوره9,
شماره
1
- بهارسال
1396]
شریفی.اکرم
بهینه سازی دما و فرمولاسیون تولید پودر خرمالو به روش سطح پاسخ
[
دوره8,
شماره
4
- زمستانسال
1395]
شریفی.اکرم
بیوتایپینگ و بررسی فراوانی سروتیپ O:3 یرسینیا انتروکولیتیکا جدا شده از گوشت بوقلمون عرضه شده به بازار مصرف شهرستان شهرکرد
[
دوره7,
شماره
4
- زمستانسال
1394]
شریفی.اکرم
مدلسازی و بررسیخصوصیاتکیفیکیکحاوی فیبرتفاله سیب با استفاده از شبکههایعصبیمصنوعی
[
دوره15,
شماره
4
- زمستانسال
1402]
شریفی.اکرم
بررسیخواص فیزیکوشیمیایی و حسی پنیرپروسس لبنه بر پایه صمغکاراگینان و پکتین
[
دوره16,
شماره
1
- بهارسال
1403]
شریفی.اکرم
بررسی تاثیر استفاده از اسانس آویشنشیرازی بر بار میکروبی و ماندگاری زیتون پرورده
[
دوره14,
شماره
4
- زمستانسال
1401]
شریفی.اکرم
تاثیرجایگزینی ساکارز با شربت ذرت حاوی فروکتوز بالا رویخواصبافتی، رنگ و حسی باقلوای قزوین
[
دوره15,
شماره
2
- بهارسال
1402]
شریفی.اکرم
ویژگی های فیزیکی، شیمیایی و بافتی سس مایونز حاوی عصاره گیاه چوبک به عنوان جایگزین تخم مرغ
[
دوره10,
شماره
3
- پاییزسال
1397]
شریفی.اکرم
بهبود ویژگی های کیفی نان بربری با استفاده از جلبک اسپیرولینا پلاتنسیس
[
دوره11,
شماره
2
- تابستانسال
1398]
شریفی.فاطمه
بررسی قدرت پروتئولیتیکی عصاره حاصل از پوست و گوشت پرتقال تامسون
[
دوره12,
شماره
3
- پاییزسال
1399]
شریفی.مهدی
تاثیر عصاره ریز پوشانی شده با نانو لیپوزوم و عصاره آزاد برگ بو بر ماندگاری گوشت چرخکرده گاو طی مدت زمان نگهداری در یخچال
[
دوره14,
شماره
4
- زمستانسال
1401]
شریفی.مهدی
بررسی اثر عصاره گیاه شنگ بر ویژگیهای فیزیکوشیمیایی، میکروبی و حسی ماست پروبیوتیک حاوی لاکتو باسیلوس کازئی
[
دوره16,
شماره
1
- بهارسال
1403]
شریفی.مهنیا
تاثیراستفاده از فیبررژیمیکنجاله زیتون درفرمولاسیون کیک اسفنجی و بررسی خصوصیات فیزیکوشیمیایی و حسیآن
[
دوره16,
شماره
4
- زمستانسال
1403]
شریفیان.زهرا
بررسی خصوصیات کیفی و سینتیک خشک کردن کدوحلوایی به روش آبگیری اسمزی- مایکروویو
[
دوره10,
شماره
1
- بهارسال
1397]
شعایی.سونا
بررسی اثر استویا و صمغ قدومه شیرازی (Alyssum homolocarpum) بر خصوصیات فیزیکوشیمیایی و حسی بستنی
[
دوره14,
شماره
4
- زمستانسال
1401]
شعبانپور.بهاره
اثرات پروتئین هیدرولیز شده ماهی کیلکای آنچوی (Clupeonella engrauliformis) بر پایداری اکسیداسیونی و خواص کاربردی گوشت چرخ شده آن طی نگهداری به صورت منجمد
[
دوره14,
شماره
3
- پاییزسال
1401]
شعبانپور.بهاره
مقایسه کیفیت فیله و ناگت تولیدی از ماهی تیلاپیای منجمد وارداتی (Oreochromis niloticus) با فیله و ناگت تیلاپیای پرورشی در ایران
[
دوره10,
شماره
4
- زمستانسال
1397]
شعبانپور.بهاره
تاثیر آماده سازی اولیه و زمان نگهداری در فریزر روی پارامترهای کیفی ماهی کپور معمولی (Cyprinus carpio)
[
دوره9,
شماره
2
- تابستانسال
1396]
شفافی زنوزیان.مسعود
بهینهسازی تأثیر عصاره چای سبز، چای سفید و زنجبیل بر خصوصیات فیزیکوشیمیایی کیک اسفنجی با روش سطح پاسخ (RSM)
[
دوره16,
شماره
1
- بهارسال
1403]
شفافی زنوزیان.مسعود
ارزیابی ترکیبات فنولی و فعالیت مهارکنندگی رادیکالهای آزاد عصاره ریزجلبک اسپیرولینا پلاتنسیس حاصل از روشهای مختلف استخراج
[
دوره14,
شماره
2
- تابستانسال
1401]
شفافی زنوزیان.مسعود
مقایسه تأثیر عصاره ریزجلبک اسپیرولینا پلاتنسیس و گیاه چویل (Ferulago angulata) بر زندهمانی لاکتوباسیلوساسیدوفیلوس،pH، آباندازی و پارامترهای رنگی در ماستفراسودمند
[
دوره13,
شماره
1
- بهارسال
1400]
شفافیی زنوزیان.مسعود
بررسی تاثیر پیشتیمار مایکروویو بر خصوصیات فیزیکوشیمیایی روغن حاصل از دانههای کنجد
[
دوره10,
شماره
2
- تابستانسال
1397]
شکرزاده.محمد
بررسی اثر جایگزینی نیتریت سدیم با عصاره لوتئین و اسانس بنه در سوسیس40 درصد گوشتمرغ
[
دوره15,
شماره
3
- پاییزسال
1402]
شکری تومتری.سارا
تاثیر عصاره ریز پوشانی شده با نانو لیپوزوم و عصاره آزاد برگ بو بر ماندگاری گوشت چرخکرده گاو طی مدت زمان نگهداری در یخچال
[
دوره14,
شماره
4
- زمستانسال
1401]
شکوه صارمی.الهام
بررسی اثرات آنتی اکسیدانی و ضدمیکروبی عصاره اناریجه در افزایش عمر ماندگاری ماهی کیلکای چرخ شده تلقیح شده با لیستریا مونوسیتوژنز
[
دوره10,
شماره
4
- زمستانسال
1397]
شکوهی راد.علی
غنی سازی ویتامین D2 در قارچ خوراکی دکمهای آگاریکوس بایسپورس با استفاده از پرتو ماورا بنفش پالسی UV-B
[
دوره11,
شماره
3
- پاییزسال
1398]
شمسایی.پریسا
بررسی تأثیر جایگزینی شربت ذرت با فروکتوز بالا بهجای ساکارز بر خصوصیات سوهان
[
دوره10,
شماره
3
- پاییزسال
1397]
شنگول.ممنونه
تاثیرامواج فراصوت بر شمارش میکروبی و خواص فیزیکوشیمیایی آب آلبالو
[
دوره12,
شماره
4
- زمستانسال
1399]
شواخی.فروغ
ارزیابی زنده مانی لاکتوباسیلوس اسیدوفیلوس و بیفیدوباکتریوم لاکتیس و تاثیر آنها بر خواص فیزیکی شیمیایی آب سیب
[
دوره9,
شماره
4
- زمستانسال
1396]
شواخی.فروغ
ارزیابی عناصر معدنی، نیترات و نیتریت در اندامهای مختلف گیاه سالیکورنیا (Salicornia persica L.) کشت شده در استان تهران
[
دوره12,
شماره
4
- زمستانسال
1399]
شهاب لواسانی.علیرضا
تاثیر خمیرترش حاوی لاکتوباسیلوسپاراکازئی و فرمنتوم بر خصوصیات فیزیکوشیمیایی و ماندگاری نان بربری
[
دوره11,
شماره
2
- تابستانسال
1398]
شهاب لواسانی.علیرضا
بهینهسازی دوغ حاصل از شیرمیش با استفاده از آنزیم ترانسگلوتامیناز و اسانسکاکوتی
[
دوره15,
شماره
2
- بهارسال
1402]
شهاب لواسانی.علیرضا
بررسی خواص فیزیکوشیمیایی، میکروبی و حسی دوغ پروبیوتیک حاوی صمغ دانه شاهی و جلبک اسپرولینا پلاتنسیس
[
دوره14,
شماره
4
- زمستانسال
1401]
شهاب نوایی.فرشته
بررسیکارایی صمغهایکربوکسی متیل سلولز و کاپاکاراگینان در پایدار سازی شیرکاکائو با پروتئینکاهشیافته
[
دوره15,
شماره
2
- بهارسال
1402]
شهبازی.فیض اله
مدلسازی هدایت الکتریکی شیر بازساخته به روش سطح پاسخ
[
دوره13,
شماره
2
- تابستانسال
1400]
شهدادی.فاطمه
بررسیتاثیر غلظتهای مختلف ژلآلوئه ورا و نوع روش تولید برخصوصیات فیزیکی، حسی و میکروبیخمیرخرما
[
دوره15,
شماره
2
- بهارسال
1402]
شهدادی.فاطمه
بررسی تاثیر ریزجلبک اسپیرولینا پلاتنسیس بر ویژگیهای فیزیکوشیمیای و بیاتی نان حجیم
[
دوره14,
شماره
2
- تابستانسال
1401]
شهدادی.فاطمه
تاثیر ژل آلوئهورا و اسانس پوست لیمو (Citrus aurantifolia) بر ویژگیهای کیفی میوه زردآلو(Prunus armeniaca) در طیدوره انبارداری
[
دوره16,
شماره
1
- بهارسال
1403]
شهریاری.حبیب الله
بهینهسازی تولید فایکوسیانین توسط ریز جلبک اسپیرولینا پلاتنسیس در شرایطهای مختلف دما، شدت نور، روشهایکشت و نوع منبعکربنی
[
دوره16,
شماره
4
- زمستانسال
1403]
شهیدی مقدم.حمید
سنتز سبز نانوذرات نقره حاصل از عصاره آبی زنیان (Trachyspermum ammi L.) و ارزیابی خواص آنتی اکسیدانی آن
[
دوره13,
شماره
3
- پاییزسال
1400]
شهیدی.فخری
بررسی خصوصیات فیزیکو شیمیایی و ترکیب اسیدهای چرب روغن پالم اولئین وارداتی به کشور
[
دوره8,
شماره
4
- زمستانسال
1395]
شهیدی.فخری
بهینه یابی و بررسی تغییرات فیزیکی شیمیایی برش های هویج غنی شده با ترکیبات عصاره چای ترش طی خشک کردن هوای داغ
[
دوره13,
شماره
3
- پاییزسال
1400]
شهیدی.مصطفی
بررسی خصوصیات فیزیکوشیمیایی و میکروبی فیلمهای تهیه شده حاوی نانوذرات اکسید سیلیسیوم با پایه پلی ساکارید آرد سویا
[
دوره10,
شماره
2
- تابستانسال
1397]
شهیدی.مصطفی
بهینه یابی پارامترهای بریکس، دبی شربت و دما در فرآیند رنگبری شربت شکرخام با ازن
[
دوره13,
شماره
1
- بهارسال
1400]
شهیدی.مصطفی
بررسی ویژگیهای شکلات تلخ حاوی عصاره و میکروکپسولهای گیاه چای سفید
[
دوره14,
شماره
4
- زمستانسال
1401]
شهیدی.مصطفی
بهبودکیفیت و ماندگارینان بربری برپایهآردکامل مخلوط با استفاده از خمیرترش با تخمیرخودبخودی خمیرترشحاویلاکتوباسیلوسپلانتاروم
[
دوره15,
شماره
3
- پاییزسال
1402]
شهیدی.مصطفی
تأثیر ترکیبات مختلف دیواره بر خصوصیات ریزکپسولهای حاصل از ریزپوشانی روغن ماهی کیلکا (Clupeonella cultriventris caspia) به روش خشک کردن انجمادی
[
دوره9,
شماره
1
- بهارسال
1396]
شهیدی.مصطفی
بهینه یابی فرمولاسیون شکلات تیره پریبیوتیک با استفاده از مخلوط اینولین، ایزومالت و مالتیتول
[
دوره9,
شماره
3
- پاییزسال
1396]
شهیری طبرستانی.هدی
تولید پروتئین هیدرولیزشده قارچ خوراکی با استفاده از آنزیمآلکالاز: بررسی تاثیر زمان هیدرولیز و غلظت پروتئین هیدرولیزشده بر قابلیت آنتیاکسیدانی آن
[
دوره16,
شماره
3
- پاییزسال
1403]
شهیری طبرستانی.هدی
اثر نوع آنزیم و زمان هیدرولیز بر ویژگیهای آنتیاکسیدانی پروتئین هیدرولیز شده دانه خربزه ترکمنی
[
دوره15,
شماره
3
- پاییزسال
1402]
شهیری طبرستانی.هدی
بهینهسازی خصوصیات فیزیکوشیمیایی و رهایش ریزکپسولهای حاوی کورکومین با استفاده از صمغ مصطکی
[
دوره16,
شماره
4
- زمستانسال
1403]
شیخ الاسلامی.زهرا
تاثیرافزودن بذرکتان برخواص تغذیه ای و ماندگاری نان بربری
[
دوره9,
شماره
3
- پاییزسال
1396]
شیخ الاسلامی.زهرا
تأثیر پوره و کنسانتره آلو بعنوان افزودنی طبیعی بر خصوصیات فیزیکی، بافتی و حسی کیک اسفنجی
[
دوره9,
شماره
2
- تابستانسال
1396]
شیخ الاسلامی.زهرا
بهبود خواص کیفی، رئولوژی و حسی کیک روغنی با افزودن پوره وکنسانتره کشمش
[
دوره9,
شماره
2
- تابستانسال
1396]
شیخ الاسلامی.زهرا
بهبود ویژگی های کیفی نان بربری با استفاده از جلبک اسپیرولینا پلاتنسیس
[
دوره11,
شماره
2
- تابستانسال
1398]
شیخ السلامی.زهرا
فرمولاسیون کیک بدون گلوتن و بررسی خواص کیفی آن
[
دوره10,
شماره
2
- تابستانسال
1397]
شیخ السلامی.زهرا
فرمولاسیون نان بدون گلوتن با استفاده از آرد خلر، کینوآ و شاهبلوط بر پایه آرد برنج به روش سطح پاسخ
[
دوره16,
شماره
1
- بهارسال
1403]
شیخ السلامی.زهرا
تأثیرآرد ذرت پیشژلاتینه شده با مایکروویو بر ویژگیهای بافتی و حسی نان قالبی بدون گلوتن
[
دوره14,
شماره
1
- بهارسال
1401]
شیخ السلامی.زهرا
فرمولاسیونکیک روغنیفراسودمند با استفاده از شیرینبیان و صمغ دانه"به"
[
دوره16,
شماره
2
- تابستانسال
1403]
شیخ زاده.الهام
نشانگر رنگی جدید بر پایه نانوفیبر سلولز به منظور پایش فساد گوشت
[
دوره15,
شماره
2
- بهارسال
1402]
شیخی.زینب
تاثیر مخلوط مالتودکسترین-سوکرالوز بر خصوصیات فیزیکی، شیمیایی و حسی دونات با کالری کاهش یافته
[
دوره13,
شماره
3
- پاییزسال
1400]
شیرمحمدی.مجید
تاثیر شرایط خشک کردن پاششی بر ویژگیهای فیزیکی، عملکردی و بازده تولید پودر آب ماست
[
دوره14,
شماره
2
- تابستانسال
1401]
شیروانی.معصومه
غنی سازی ماست با عصاره برگ گردو و بررسی خواص فیزیکوشیمیایی و حسی آن
[
دوره12,
شماره
4
- زمستانسال
1399]