خادمی شورمستی.داریوش
تاثیر جلبک اسپیرولینا (Spirulina platensis) به عنوان جایگزین پروتئین سویا بر ویژگیهای فیزیکو شیمیایی و کیفی همبرگر
[
دوره14,
شماره
3
- پاییزسال
1401]
خادمی شورمستی.داریوش
تاثیر عصاره جلبک اسپیرولینا پلاتنسیس(Artrhrospira platensis) در پوشش نانو مرکب بر خصوصیات حسی و ماندگاری فیلهمرغ طی دوره نگهداری در شرایط یخچال
[
دوره15,
شماره
1
- بهارسال
1402]
خاقانی.رقیه
مقایسه برخی ویژگیهای بیولوژیک عسلهای تولیدی مناطق دماوند و ایذه با بکارگیری تصاویر ماهوارهای جهت پایش گونههای گون و آویشن
[
دوره14,
شماره
4
- زمستانسال
1401]
خانی.مجید
بررسی حفظ خواص فیزیکوشیمیایی، آنتی اکسیدانی و حسی نوشیدنی انار و زرشک و مخلوط این دو طی مدت نگهداری یکماهه
[
دوره13,
شماره
2
- تابستانسال
1400]
خاورپور.مریم
خواصآنتیاکسیدانی و ضد میکروبی عصارههای ان-بوتانولی و اتیل استاتی پوست پیاز قرمز با استفاده از روشهای خیساندن و فراصوت
[
دوره16,
شماره
4
- زمستانسال
1403]
خدابنده.فرشته
تغییرات فاکتورهای شیمیایی، میکروبی و حسی کیلکای معمولی ( Clupeonella cultriventris) روکش شده خام و پخته با لعاب تمپورا طی نگهداری در سردخانه
[
دوره12,
شماره
2
- تابستانسال
1399]
خدایی.محمد
جداسازی و شناسایی مولکولی انتروکوکوس فاسیوم سویه C2 تولید کننده باکتریوسین با طیف فعالیت ضدباکتریایی وسیع از لبنیات محلی زرند
[
دوره9,
شماره
4
- زمستانسال
1396]
خراسانیان.فوژان
تعیین ویژگی های شیمیایی،فیزیکی و حسی پودر کشک فراسودمند حاصل از اختلاط ماست و عصاره بذر کتان
[
دوره13,
شماره
1
- بهارسال
1400]
خزاعی فدافن.مسعود
طراحی سیستمی اتوماتیک جهت درجهبندیکشمش و تعیین درصد دم داربودن آن با استفاده از تکنیکهای پردازش تصویر
[
دوره15,
شماره
3
- پاییزسال
1402]
خزاعی فدافن.مسعود
آشکارسازی نواقص پوسته تخم مرغ با استفاده از مدل محاسباتی تشخیص برجستگی تصاویر مبتنی بر سیستم بینایی انسان
[
دوره10,
شماره
3
- پاییزسال
1397]
خزائی کوهپر.زینب
مقایسه اثرات ضد باکتریایی دو نوع هیدروژل کیتوزانی و کربوکسی متیل سلولزی حاوی عصاره سیر بر باکتری های استافیلوکوکوس اورئوس، اشریشیاکلی و سودوموناس آئروژینوزا
[
دوره15,
شماره
4
- زمستانسال
1402]
خزائی.علی
اثر جایگزینی نشاسته اصلاح شده بعنوان بخشی از مغز گردو بر ویژگیهای فیزیکوشیمیایی ،ارگانولپتیک ،ویسکوزیته و ماندگاری کنسروخورش فسنجان
[
دوره10,
شماره
3
- پاییزسال
1397]
خسروشاهی اصل.اصغر
تولید ماست میوهای فراسودمند از شیرگاومیش با افزون پودر پنیرک (Malva sylvestris)
[
دوره16,
شماره
2
- تابستانسال
1403]
خسروی بختیاری.مدیا
اثراتمسفراصلاح شده و اسانسهای زنجبیل و زیره برجمعیت میکروبی و خواصارگانولپتیکیکلوچه سنتی اهواز
[
دوره15,
شماره
4
- زمستانسال
1402]
خسروی.الهام
فعالیت آنتیاکسیدانی عصاره آبی و بافری ژله رویال تازه و خشک شده به روش انجمادی و اثرات ضد باکتریایی آنها بر باکتریهای دهانی و رودهای انسان
[
دوره12,
شماره
4
- زمستانسال
1399]
خلیلی.سمانه
خواصآنتیاکسیدانی و ضد میکروبی عصارههای ان-بوتانولی و اتیل استاتی پوست پیاز قرمز با استفاده از روشهای خیساندن و فراصوت
[
دوره16,
شماره
4
- زمستانسال
1403]
خلیلی.عالیا
بهبود ماندگاری فیلهی ماهی قزلآلای رنگینکمان با استفاده از عصارهیآزاد و درونپوشانیشده گلبرگ زعفران (Crocus sativus L.) طی دوره نگهداری در یخچال
[
دوره15,
شماره
3
- پاییزسال
1402]
خمیری.مرتضی
تاثیر شرایط خشک کردن پاششی بر ویژگیهای فیزیکی، عملکردی و بازده تولید پودر آب ماست
[
دوره14,
شماره
2
- تابستانسال
1401]
خمیری.مرتضی
قابلیت تخمیر و فعالیت پروتئولیتیکی لاکتیک اسید باکتریها در شیر و مقایسه فعالیت ضدقارچی لاکتیک اسید باکتریها در شیر پس چرخ و MRS مایع
[
دوره13,
شماره
3
- پاییزسال
1400]
خنجری.علی
بررسی تاثیر استرس اسانس زیرهی سبز بر بقا و پایداری باکتری لاکتوباسیلوس کازئی درماست پروبیوتیک
[
دوره16,
شماره
2
- تابستانسال
1403]
خندقی.جلیل
کاربرد روش میکرواستخراج مایع-مایع پخشی مبتنی بر تمرکزسازی سرمایشی، کوپلشده به کروماتوگرافیگازی بهمنظور اندازهگیری تعدادی از آفتکشهای ارگانوفسفره در نمونههای آبمیوه
[
دوره14,
شماره
3
- پاییزسال
1401]
خواجه علی.الهه
تاثیر کاربرد آب الکترولیز خنثی بر خصوصیات میکروبی و شیمیایی ماهی قزلآلای رنگین کمان پرورشی (Oncorhynchus mykiss) در شرایط نگهداری سرد(1±4 درجه سانتی گراد)
[
دوره12,
شماره
2
- تابستانسال
1399]
خوری.عصمت
بررسی میزان الودگی و تعیین الگوی حساسیت و مقاومت انتی بیوتیکی کلی فرم های جداشده از فراورده های لبنی و گوشتی
[
دوره9,
شماره
0
- بهارسال
1396]
خوشابری.فریماه
مقایسه اثرات ضد باکتریایی دو نوع هیدروژل کیتوزانی و کربوکسی متیل سلولزی حاوی عصاره سیر بر باکتری های استافیلوکوکوس اورئوس، اشریشیاکلی و سودوموناس آئروژینوزا
[
دوره15,
شماره
4
- زمستانسال
1402]
خوشخو.ژاله
بررسی تاثیر استرس اسانس زیرهی سبز بر بقا و پایداری باکتری لاکتوباسیلوس کازئی درماست پروبیوتیک
[
دوره16,
شماره
2
- تابستانسال
1403]
خوشخو.ژاله
بهینه سازی ویژگی های فیزیکوشیمیایی و حسی فیله ماهی قزل آلا حاوی عصاره ضایعات انار
[
دوره13,
شماره
2
- تابستانسال
1400]
خیاط نوری.میرهادی
تعیین میزان آلاینده های سرب، کادمیوم و آرسنیک در چیپسهای سیب زمینی موجود در بازار تبریز سال 1395
[
دوره11,
شماره
3
- پاییزسال
1398]
خیامیم.سمر
ارزیابی شرایط بهینه استخراج بتایین از ملاسچغندرقند به روشکروماتوگرافی تعویضیونی
[
دوره16,
شماره
3
- پاییزسال
1403]