خ

  • خادمی شورمستی.داریوش تاثیر جلبک اسپیرولینا (Spirulina platensis) به عنوان جایگزین پروتئین سویا بر ویژگی‌های فیزیکو شیمیایی و کیفی همبرگر [ دوره14, شماره 3 - پاییز سال 1401]
  • خادمی شورمستی.داریوش تاثیر عصاره جلبک اسپیرولینا پلاتنسیس‌‌(Artrhrospira platensis) در پوشش نانو مرکب بر خصوصیات حسی و ماندگاری فیلهمرغ طی دوره نگهداری در شرایط یخچال [ دوره15, شماره 1 - بهار سال 1402]
  • خاقانی.رقیه مقایسه برخی ویژگی‌های بیولوژیک عسل‌های تولیدی مناطق دماوند و ایذه با بکارگیری تصاویر ماهواره‌ای جهت پایش گونه‌های گون و آویشن [ دوره14, شماره 4 - زمستان سال 1401]
  • خانی.مجید بررسی حفظ خواص فیزیکوشیمیایی، آنتی اکسیدانی و حسی نوشیدنی انار و زرشک و مخلوط این دو طی مدت نگهداری یک‌ماهه [ دوره13, شماره 2 - تابستان سال 1400]
  • خاورپور.مریم خواص‌آنتی‌اکسیدانی و ضد میکروبی عصاره‌های ان-بوتانولی و اتیل استاتی پوست پیاز قرمز با استفاده از روش‌های خیساندن و فراصوت [ دوره16, شماره 4 - زمستان سال 1403]
  • خدابنده.فرشته تغییرات فاکتورهای شیمیایی، میکروبی و حسی کیلکای معمولی ( Clupeonella cultriventris) روکش شده خام و پخته با لعاب تمپورا طی نگهداری در سردخانه [ دوره12, شماره 2 - تابستان سال 1399]
  • خدایی.محمد جداسازی و شناسایی مولکولی انتروکوکوس فاسیوم سویه C2 تولید کننده باکتریوسین با طیف فعالیت ضدباکتریایی وسیع از لبنیات محلی زرند [ دوره9, شماره 4 - زمستان سال 1396]
  • خدائیان کریم.اعظم تاثیر ﺟﺎﯾﮕﺰﯾﻨﯽ نسبی آرد ﮔﻨﺪم ﺑﺎ ﭘﻮدر ﺳﻨﺠﺪ ﺑﺮ ویزگی‌های کیفی نان سنگک [ دوره15, شماره 3 - پاییز سال 1402]
  • خراسانیان.فوژان تعیین ویژگی های شیمیایی،فیزیکی و حسی پودر کشک فراسودمند حاصل از اختلاط ماست و عصاره بذر کتان [ دوره13, شماره 1 - بهار سال 1400]
  • خزاعی فدافن.مسعود طراحی سیستمی اتوماتیک جهت درجه‌بندی‌کشمش و تعیین درصد دم داربودن آن با استفاده از تکنیک‌های پردازش تصویر [ دوره15, شماره 3 - پاییز سال 1402]
  • خزاعی فدافن.مسعود آشکارسازی نواقص پوسته تخم مرغ با استفاده از مدل محاسباتی تشخیص برجستگی تصاویر مبتنی بر سیستم بینایی انسان [ دوره10, شماره 3 - پاییز سال 1397]
  • خزائی کوهپر.زینب مقایسه اثرات ضد باکتریایی دو نوع هیدروژل کیتوزانی و کربوکسی متیل سلولزی حاوی عصاره سیر بر باکتری های استافیلوکوکوس اورئوس، اشریشیاکلی و سودوموناس آئروژینوزا [ دوره15, شماره 4 - زمستان سال 1402]
  • خزائی.علی اثر جایگزینی نشاسته اصلاح شده بعنوان بخشی از مغز گردو بر ویژگی‌های فیزیکوشیمیایی ،ارگانولپتیک ،ویسکوزیته و ماندگاری کنسروخورش فسنجان [ دوره10, شماره 3 - پاییز سال 1397]
  • خسروشاهی اصل.اصغر تولید ماست میوه‌ای فراسودمند از شیر‌گاومیش با افزون پودر پنیرک (Malva sylvestris) [ دوره16, شماره 2 - تابستان سال 1403]
  • خسروی بختیاری.مدیا اثر‌اتمسفر‌اصلاح شده و‌ اسانس‌های زنجبیل و زیره ‌بر‌جمعیت میکروبی و خواص‌ارگانولپتیکی‌کلوچه سنتی اهواز [ دوره15, شماره 4 - زمستان سال 1402]
  • خسروی.الهام فعالیت آنتی‌اکسیدانی عصاره آبی و بافری ژله رویال تازه و خشک شده به روش انجمادی و اثرات ضد ‌باکتریایی آنها بر باکتری‌های دهانی و روده‌ای انسان [ دوره12, شماره 4 - زمستان سال 1399]
  • خلیلی.سمانه خواص‌آنتی‌اکسیدانی و ضد میکروبی عصاره‌های ان-بوتانولی و اتیل استاتی پوست پیاز قرمز با استفاده از روش‌های خیساندن و فراصوت [ دوره16, شماره 4 - زمستان سال 1403]
  • خلیلی.عالیا بهبود ماندگاری فیله‌ی ماهی قزل‌آلای رنگین‌کمان با استفاده از عصاره‌یآزاد و درون‌پوشانیشده گلبرگ زعفران (Crocus sativus L.) طی دوره نگهداری در یخچال [ دوره15, شماره 3 - پاییز سال 1402]
  • خمیری.مرتضی تاثیر شرایط خشک کردن پاششی بر ویژگی‌های فیزیکی، عملکردی و بازده تولید پودر آب ماست [ دوره14, شماره 2 - تابستان سال 1401]
  • خمیری.مرتضی قابلیت تخمیر و فعالیت پروتئولیتیکی لاکتیک اسید باکتری‌ها در شیر و مقایسه فعالیت ضدقارچی لاکتیک اسید باکتری‌ها در شیر پس چرخ و MRS مایع [ دوره13, شماره 3 - پاییز سال 1400]
  • خنجری.علی بررسی تاثیر استرس اسانس زیره‌ی سبز بر بقا و پایداری باکتری لاکتوباسیلوس کازئی درماست پروبیوتیک [ دوره16, شماره 2 - تابستان سال 1403]
  • خندقی.جلیل کاربرد روش میکرواستخراج مایع-مایع پخشی مبتنی بر تمرکزسازی سرمایشی، کوپل‌شده به کروماتوگرافی‌گازی به‌منظور اندازه‌گیری تعدادی از آفت‌کش‌های ارگانوفسفره در نمونه‌های آب‌میوه [ دوره14, شماره 3 - پاییز سال 1401]
  • خواجه علی.الهه تاثیر کاربرد آب الکترولیز خنثی بر خصوصیات میکروبی و شیمیایی ماهی قزل‌آلای رنگین کمان پرورشی (Oncorhynchus mykiss) در شرایط نگهداری سرد(1±4 درجه سانتی گراد) [ دوره12, شماره 2 - تابستان سال 1399]
  • خوری.عصمت بررسی میزان الودگی و تعیین الگوی حساسیت و مقاومت انتی بیوتیکی کلی فرم های جداشده از فراورده های لبنی و گوشتی [ دوره9, شماره 0 - بهار سال 1396]
  • خوشابری.فریماه مقایسه اثرات ضد باکتریایی دو نوع هیدروژل کیتوزانی و کربوکسی متیل سلولزی حاوی عصاره سیر بر باکتری های استافیلوکوکوس اورئوس، اشریشیاکلی و سودوموناس آئروژینوزا [ دوره15, شماره 4 - زمستان سال 1402]
  • خوشخو.ژاله بررسی تاثیر استرس اسانس زیره‌ی سبز بر بقا و پایداری باکتری لاکتوباسیلوس کازئی درماست پروبیوتیک [ دوره16, شماره 2 - تابستان سال 1403]
  • خوشخو.ژاله بهینه سازی ویژگی های فیزیکوشیمیایی و حسی فیله ماهی قزل آلا حاوی عصاره ضایعات انار [ دوره13, شماره 2 - تابستان سال 1400]
  • خیاط نوری.میرهادی تعیین میزان آلاینده های سرب، کادمیوم و آرسنیک در چیپس‌های سیب زمینی موجود در بازار تبریز سال 1395 [ دوره11, شماره 3 - پاییز سال 1398]
  • خیامیم.سمر ارزیابی شرایط بهینه استخراج بتایین از ملاس‌چغندرقند به روش‌کروماتوگرافی تعویض‌یونی [ دوره16, شماره 3 - پاییز سال 1403]