د

  • دادخواه.آیدا ارزیابی زنده مانی لاکتوباسیلوس اسیدوفیلوس و بیفیدوباکتریوم لاکتیس و تاثیر آنها بر خواص فیزیکی‌ شیمیایی آب سیب [ دوره9, شماره 4 - زمستان سال 1396]
  • دادور.پیمان فرمولاسیون کیک بدون گلوتن و بررسی خواص کیفی آن [ دوره10, شماره 2 - تابستان سال 1397]
  • داراب زاده.نازنین بررسی تاثیر نوع سوبسترا و سویه قارچی تریکودرما ریزیی بر تولید سلولاز و اعمال جهش با هدف بهبود تولید آنزیم در سامانه تخمیر حالت جامد [ دوره10, شماره 3 - پاییز سال 1397]
  • داراب زاده.نازنین بررسی تأثیر میزان رطوبت سوبسترا و املاح فسفره، بر تولید سلولاز توسط سویه‌ی جهش‌یافته‌ی جدید تریکودرما ریزئی در سامانه تخمیر حالت جامد [ دوره10, شماره 97 - تابستان سال 1397]
  • داشی پور.علیرضا شرایط بهینه استخراج الکلی ترکیبات آنتی اکسیدانی و ضد میکروبی برگ و ریشه گیاه کبر به روش فراصوت [ دوره13, شماره 4 - زمستان سال 1400]
  • دانائی.الهام اثر پوشش نشاسته و تیمار آب گرم بر‌کیفیت و ماندگاری گوجه‌فرنگی (Solanum lycopersicum) [ دوره16, شماره 4 - زمستان سال 1403]
  • دانش نیا.میلاد تولید‌کیک یزدی فراسودمند غنی شده با عصاره چای سبز [ دوره16, شماره 2 - تابستان سال 1403]
  • داوری.فاطمه شناسایی پروفایل میکروبی پنیر شهری پگاه گلپایگان و بهینه سازی روند کاهش طعم تلخ آن از طریق افزودن ترکیبات پری‌بیوتیک [ دوره14, شماره 1 - بهار سال 1401]
  • دستان.لیلا استخراج عصاره آنتیاکسیدانی دانه جو دو سر (Avena Sativa L.) توسط اولتراسوند و ارزیابی فعالیت آنتیاکسیدانیآن در تالو [ دوره15, شماره 2 - بهار سال 1402]
  • دلفان.پریسا ارزیابی ترکیبات فنولی و فعالیت مهارکنندگی رادیکال‌های آزاد عصاره ریزجلبک اسپیرولینا پلاتنسیس حاصل از روش‌های مختلف استخراج [ دوره14, شماره 2 - تابستان سال 1401]
  • دلیری.رقیه بهینه‌سازی فرایند استخراج ترکیبات فنولی برگ درخت بنه (Pistica atlantica.sub.sp.mutica)با استفاده از دستگاه اولتراسوند [ دوره12, شماره 1 - بهار سال 1399]
  • دولت آبادی.زهرا بهینه‌سازی فرایند استخراج روغن از دانه‌های گلرنگ با پیش‌تیمار مایکروویو و تخمین پارامترهای فرایند با کمک شبکه‌ی عصبی مصنوعی [ دوره10, شماره 4 - زمستان سال 1397]
  • دولت آبادی.زهرا بهینه‌سازی فرآیند آبگیری اسمزی شلیل و مدل‌سازی پارامترهای آبگیری با کمک شبکه‌ی عصبی مصنوعی [ دوره12, شماره 2 - تابستان سال 1399]
  • دولت آبادی.زهرا بهینه‌سازی فرمولاسیون کیک روغنی حاوی عصاره بره موم و صمغ گوار با استفاده از روش سطح پاسخ (RSM) [ دوره12, شماره 4 - زمستان سال 1399]
  • دولت آبادی.زهرا بررسی تاثیر غظت آنزیم و زمان گرمخانه‌گذاری بر میزان استخراج لیکوپن از تفاله گوجه فرنگی [ دوره8, شماره 3 - پاییز سال 1395]
  • دولت آبادی.زهرا بررسی تأثیر زمان و توان ریزموج بر میزان ترکیبات فنلی، پایداری اکسایشی و برخی از خصوصیات فیزیکوشیمیایی روغن گلرنگ [ دوره9, شماره 4 - زمستان سال 1396]
  • دولت آبادی.زهرا بررسی تاثیر پارامترهای عملیاتی دیگ پخت در حین استخراج روغن سویا در مقیاس صنعتی بر خصوصیات شیمیایی روغن و کنجاله حاصل از آن [ دوره9, شماره 2 - تابستان سال 1396]
  • دولت آبادی.محمد تشخیص‌روغن پالم در فرمولاسیون ماست با روشDNA بارکدگذاری به وسیله Real-time PCR [ دوره16, شماره 1 - بهار سال 1403]
  • دهقان تنها.راحله بهینه سازی شرایط استخراج ترکیبات فنلی فلفل قرمز با استفاده از امواج فراصوت به روش سطح پاسخ [ دوره11, شماره 1 - بهار سال 1398]
  • دهقان.بهاره تاثیر صمغ‌های بومی‌(کتیرا، فارسی و مرو) بر پایداری نوشیدنی‌پیناکولادا بر پایه آب‌پنیر و مقایسه آن با صمغ تجاری [ دوره16, شماره 2 - تابستان سال 1403]
  • دیدار.راضیه تولید و ارزیابی ویژگی‌های فیزیکوشیمیایی، رئولوژیکی و حسی سوسیس بر پایه گیاهی با استفاده از صمغ کنجاک (Amorphophallus konjac) [ دوره14, شماره 3 - پاییز سال 1401]
  • دیدار.زهره بررسی‌تاثیر‌افزودن پکتین‌ و‌‌کنسانتره کشمش بر‌خصوصیات‌کمی و کیفی نان فاقد‌گلوتن حاصل از مخلوط‌آرد‌گاورس‌(Setaria italica) و آرد برنج [ دوره16, شماره 2 - تابستان سال 1403]
  • دیدار.زهره بررسی ویژگی‌های شکلات تلخ حاوی عصاره و میکروکپسول‌های گیاه چای سفید [ دوره14, شماره 4 - زمستان سال 1401]
  • دیدار.زهره بررسی استفاده از روشهای مختلف شستشوی کاهو در کاهش بار میکروبی باسیلوس سرئوس [ دوره11, شماره 3 - پاییز سال 1398]
  • دیدار.زهره ارزیابی تأثیر نوع روش استحصال روغن کنجد بر روی پروفایل اسیدچرب، ظرفیت آنتی‌اکسیدانی و پایداری اکسیداتیو آن [ دوره11, شماره 1 - بهار سال 1398]
  • دیوان خسروشاهی.احسان تولید پودر تخمیری و پروبیوتیک غیرلبنی برپایه جنین‌گندم با به‌کارگیری باکتری‌های لاکتیکی اسیدوفیلوس و پلانتاروم [ دوره14, شماره 4 - زمستان سال 1401]
  • دیواندری.نسیم بررسی ویژگی های فیزیکوشیمیایی و رئولوژیکی سس انار تحت تاثیر دما، غلظت های مختلف و هیدروکلوئیدهای زانتان و گوار [ دوره11, شماره 4 - زمستان سال 1398]
  • دیوسر.فاتن مقایسه اثرات ضد باکتریایی دو نوع هیدروژل کیتوزانی و کربوکسی متیل سلولزی حاوی عصاره سیر بر باکتری های استافیلوکوکوس اورئوس، اشریشیاکلی و سودوموناس آئروژینوزا [ دوره15, شماره 4 - زمستان سال 1402]