دادخواه.آیدا
ارزیابی زنده مانی لاکتوباسیلوس اسیدوفیلوس و بیفیدوباکتریوم لاکتیس و تاثیر آنها بر خواص فیزیکی شیمیایی آب سیب
[
دوره9,
شماره
4
- زمستانسال
1396]
دادور.پیمان
فرمولاسیون کیک بدون گلوتن و بررسی خواص کیفی آن
[
دوره10,
شماره
2
- تابستانسال
1397]
داراب زاده.نازنین
بررسی تاثیر نوع سوبسترا و سویه قارچی تریکودرما ریزیی بر تولید سلولاز و اعمال جهش با هدف بهبود تولید آنزیم در سامانه تخمیر حالت جامد
[
دوره10,
شماره
3
- پاییزسال
1397]
داراب زاده.نازنین
بررسی تأثیر میزان رطوبت سوبسترا و املاح فسفره، بر تولید سلولاز توسط سویهی جهشیافتهی جدید تریکودرما ریزئی در سامانه تخمیر حالت جامد
[
دوره10,
شماره
97
- تابستانسال
1397]
داشی پور.علیرضا
شرایط بهینه استخراج الکلی ترکیبات آنتی اکسیدانی و ضد میکروبی برگ و ریشه گیاه کبر به روش فراصوت
[
دوره13,
شماره
4
- زمستانسال
1400]
دانائی.الهام
اثر پوشش نشاسته و تیمار آب گرم برکیفیت و ماندگاری گوجهفرنگی (Solanum lycopersicum)
[
دوره16,
شماره
4
- زمستانسال
1403]
دانش نیا.میلاد
تولیدکیک یزدی فراسودمند غنی شده با عصاره چای سبز
[
دوره16,
شماره
2
- تابستانسال
1403]
داوری.فاطمه
شناسایی پروفایل میکروبی پنیر شهری پگاه گلپایگان و بهینه سازی روند کاهش طعم تلخ آن از طریق افزودن ترکیبات پریبیوتیک
[
دوره14,
شماره
1
- بهارسال
1401]
دستان.لیلا
استخراج عصاره آنتیاکسیدانی دانه جو دو سر (Avena Sativa L.) توسط اولتراسوند و ارزیابی فعالیت آنتیاکسیدانیآن در تالو
[
دوره15,
شماره
2
- بهارسال
1402]
دلفان.پریسا
ارزیابی ترکیبات فنولی و فعالیت مهارکنندگی رادیکالهای آزاد عصاره ریزجلبک اسپیرولینا پلاتنسیس حاصل از روشهای مختلف استخراج
[
دوره14,
شماره
2
- تابستانسال
1401]
دولت آبادی.زهرا
بهینهسازی فرایند استخراج روغن از دانههای گلرنگ با پیشتیمار مایکروویو و تخمین پارامترهای فرایند با کمک شبکهی عصبی مصنوعی
[
دوره10,
شماره
4
- زمستانسال
1397]
دولت آبادی.زهرا
بهینهسازی فرآیند آبگیری اسمزی شلیل و مدلسازی پارامترهای آبگیری با کمک شبکهی عصبی مصنوعی
[
دوره12,
شماره
2
- تابستانسال
1399]
دولت آبادی.زهرا
بهینهسازی فرمولاسیون کیک روغنی حاوی عصاره بره موم و صمغ گوار با استفاده از روش سطح پاسخ (RSM)
[
دوره12,
شماره
4
- زمستانسال
1399]
دولت آبادی.زهرا
بررسی تاثیر غظت آنزیم و زمان گرمخانهگذاری بر میزان استخراج لیکوپن از تفاله گوجه فرنگی
[
دوره8,
شماره
3
- پاییزسال
1395]
دولت آبادی.زهرا
بررسی تأثیر زمان و توان ریزموج بر میزان ترکیبات فنلی، پایداری اکسایشی و برخی از خصوصیات فیزیکوشیمیایی روغن گلرنگ
[
دوره9,
شماره
4
- زمستانسال
1396]
دولت آبادی.زهرا
بررسی تاثیر پارامترهای عملیاتی دیگ پخت در حین استخراج روغن سویا در مقیاس صنعتی بر خصوصیات شیمیایی روغن و کنجاله حاصل از آن
[
دوره9,
شماره
2
- تابستانسال
1396]
دولت آبادی.محمد
تشخیصروغن پالم در فرمولاسیون ماست با روشDNA بارکدگذاری به وسیله Real-time PCR
[
دوره16,
شماره
1
- بهارسال
1403]
دهقان تنها.راحله
بهینه سازی شرایط استخراج ترکیبات فنلی فلفل قرمز با استفاده از امواج فراصوت به روش سطح پاسخ
[
دوره11,
شماره
1
- بهارسال
1398]
دهقان.بهاره
تاثیر صمغهای بومی(کتیرا، فارسی و مرو) بر پایداری نوشیدنیپیناکولادا بر پایه آبپنیر و مقایسه آن با صمغ تجاری
[
دوره16,
شماره
2
- تابستانسال
1403]
دیدار.راضیه
تولید و ارزیابی ویژگیهای فیزیکوشیمیایی، رئولوژیکی و حسی سوسیس بر پایه گیاهی با استفاده از صمغ کنجاک (Amorphophallus konjac)
[
دوره14,
شماره
3
- پاییزسال
1401]
دیدار.زهره
بررسیتاثیرافزودن پکتین وکنسانتره کشمش برخصوصیاتکمی و کیفی نان فاقدگلوتن حاصل از مخلوطآردگاورس(Setaria italica) و آرد برنج
[
دوره16,
شماره
2
- تابستانسال
1403]
دیدار.زهره
بررسی ویژگیهای شکلات تلخ حاوی عصاره و میکروکپسولهای گیاه چای سفید
[
دوره14,
شماره
4
- زمستانسال
1401]
دیدار.زهره
بررسی استفاده از روشهای مختلف شستشوی کاهو در کاهش بار میکروبی باسیلوس سرئوس
[
دوره11,
شماره
3
- پاییزسال
1398]
دیدار.زهره
ارزیابی تأثیر نوع روش استحصال روغن کنجد بر روی پروفایل اسیدچرب، ظرفیت آنتیاکسیدانی و پایداری اکسیداتیو آن
[
دوره11,
شماره
1
- بهارسال
1398]
دیوان خسروشاهی.احسان
تولید پودر تخمیری و پروبیوتیک غیرلبنی برپایه جنینگندم با بهکارگیری باکتریهای لاکتیکی اسیدوفیلوس و پلانتاروم
[
دوره14,
شماره
4
- زمستانسال
1401]
دیواندری.نسیم
بررسی ویژگی های فیزیکوشیمیایی و رئولوژیکی سس انار تحت تاثیر دما، غلظت های مختلف و هیدروکلوئیدهای زانتان و گوار
[
دوره11,
شماره
4
- زمستانسال
1398]
دیوسر.فاتن
مقایسه اثرات ضد باکتریایی دو نوع هیدروژل کیتوزانی و کربوکسی متیل سلولزی حاوی عصاره سیر بر باکتری های استافیلوکوکوس اورئوس، اشریشیاکلی و سودوموناس آئروژینوزا
[
دوره15,
شماره
4
- زمستانسال
1402]