داوری.فاطمه
شناسایی پروفایل میکروبی پنیر شهری پگاه گلپایگان و بهینه سازی روند کاهش طعم تلخ آن از طریق افزودن ترکیبات پریبیوتیک
[
دوره14,
شماره
1
- بهارسال
1401]
دلفان.پریسا
ارزیابی ترکیبات فنولی و فعالیت مهارکنندگی رادیکالهای آزاد عصاره ریزجلبک اسپیرولینا پلاتنسیس حاصل از روشهای مختلف استخراج
[
دوره14,
شماره
2
- تابستانسال
1401]
دیدار.راضیه
تولید و ارزیابی ویژگیهای فیزیکوشیمیایی، رئولوژیکی و حسی سوسیس بر پایه گیاهی با استفاده از صمغ کنجاک (Amorphophallus konjac)
[
دوره14,
شماره
3
- پاییزسال
1401]
دیدار.زهره
بررسی ویژگیهای شکلات تلخ حاوی عصاره و میکروکپسولهای گیاه چای سفید
[
دوره14,
شماره
4
- زمستانسال
1401]
دیوان خسروشاهی.احسان
تولید پودر تخمیری و پروبیوتیک غیرلبنی برپایه جنینگندم با بهکارگیری باکتریهای لاکتیکی اسیدوفیلوس و پلانتاروم
[
دوره14,
شماره
4
- زمستانسال
1401]