د

  • داوری.فاطمه شناسایی پروفایل میکروبی پنیر شهری پگاه گلپایگان و بهینه سازی روند کاهش طعم تلخ آن از طریق افزودن ترکیبات پری‌بیوتیک [ دوره14, شماره 1 - بهار سال 1401]
  • دلفان.پریسا ارزیابی ترکیبات فنولی و فعالیت مهارکنندگی رادیکال‌های آزاد عصاره ریزجلبک اسپیرولینا پلاتنسیس حاصل از روش‌های مختلف استخراج [ دوره14, شماره 2 - تابستان سال 1401]
  • دیدار.راضیه تولید و ارزیابی ویژگی‌های فیزیکوشیمیایی، رئولوژیکی و حسی سوسیس بر پایه گیاهی با استفاده از صمغ کنجاک (Amorphophallus konjac) [ دوره14, شماره 3 - پاییز سال 1401]
  • دیدار.زهره بررسی ویژگی‌های شکلات تلخ حاوی عصاره و میکروکپسول‌های گیاه چای سفید [ دوره14, شماره 4 - زمستان سال 1401]
  • دیوان خسروشاهی.احسان تولید پودر تخمیری و پروبیوتیک غیرلبنی برپایه جنین‌گندم با به‌کارگیری باکتری‌های لاکتیکی اسیدوفیلوس و پلانتاروم [ دوره14, شماره 4 - زمستان سال 1401]