نجف نجفی.مسعود
بررسی اثر استویا و صمغ قدومه شیرازی (Alyssum homolocarpum) بر خصوصیات فیزیکوشیمیایی و حسی بستنی
[
دوره14,
شماره
4
- زمستانسال
1401]
نجفیان.لیلا
اثر نوع آنزیم و زمان فرآیند بر ویژگیهای عملکردی پروتئینهای هیدرولیز شده حاصل از کنجاله روغنگیری شده زیره سیاه (BuniumpersicumBioss.)
[
دوره14,
شماره
4
- زمستانسال
1401]
نعمت شاهی.محمد مهدی
بررسی خواص آنتی اکسیدانی و ضد میکروبی عصاره برگ گیاه کرچک( Ricinus communis) و تاثیرآن بر پایداری روغن سویا در شرایط نگه داری
[
دوره14,
شماره
2
- تابستانسال
1401]
نقی پور.فریبا
بررسی تأثیر جایگزینی تخم مرغ با کنجاله ارده و امولسیفایر لستین بر خصوصیات کمی و کیفی کیک کم کلسترول فراسودمند
[
دوره14,
شماره
2
- تابستانسال
1401]
نوروزی چاکلی.مریم
بررسی خواص عملکردی و آنتی اکسیدانی پروتئین هیدرولیز شده اندرونه ماهی سفید(Rutilus kutum) با آنزیمهای آلکالاز و تریپسین
[
دوره14,
شماره
4
- زمستانسال
1401]
نیری.هاشم
شناسایی پروفایل میکروبی پنیر شهری پگاه گلپایگان و بهینه سازی روند کاهش طعم تلخ آن از طریق افزودن ترکیبات پریبیوتیک
[
دوره14,
شماره
1
- بهارسال
1401]