تاج الدین.بهجت
تأثیر شرایط نگهداری بر پدیده قهوهای (کشمشی) شدن میوه انار
[
دوره15,
شماره
1
- بهارسال
1402]
تاجبخش.الهه
بیوتایپینگ و بررسی فراوانی سروتیپ O:3 یرسینیا انتروکولیتیکا جدا شده از گوشت بوقلمون عرضه شده به بازار مصرف شهرستان شهرکرد
[
دوره7,
شماره
4
- زمستانسال
1394]
تجلی طهرانی.هنگامه
بررسی خصوصیات کیفی کیک روغنی با چربی و قند کاهش یافته با استفاده از صمغ چرخک ، فیبر بامبو و سوکرالوز
[
دوره13,
شماره
1
- بهارسال
1400]
ترابی.اصغر
ارزیابی خواص شیمیایی، مکانیکی و نوری فیلمهای خوراکی بر پایه پوره کدومسمایی به کمک روش سطح پاسخ
[
دوره10,
شماره
2
- تابستانسال
1397]
تقدیری.شیما
ارزیابی ویژگیهای آنتیاکسیدانی و عملکردی پروتئین هیدرولیزشده حاصل از جلبک کلرلا ولگاریس توسط هیدرولیزآنزیمی
[
دوره16,
شماره
3
- پاییزسال
1403]
توکلی اردغان.گیلان
بررسی ترکیبات شیمیایی، خصوصیات ضد باکتریایی و آنتی اکسیدانی اسانس درمنه Artemisia Khorasanica در منطقه خراسان شمالی
[
دوره11,
شماره
1
- بهارسال
1398]
توکلی اردغان.گیلان
بررسی پودر ژل آلوئه ورا بر خواص فیزیکوشیمیایی و حسی ماست چکیده بدون چربی
[
دوره9,
شماره
4
- زمستانسال
1396]
توکلی کردلر.سهیل
بررسی شرایط استخراج اینولین از ریشه های گیاه چیکوری( Cichorium intybus L.)
[
دوره9,
شماره
3
- پاییزسال
1396]
توکمه چی.امیر
آلودگی باکتریایی پنیرهای سنتی شهرستان ماکو با استافیلوکوکوس اورئوس
[
دوره13,
شماره
1
- بهارسال
1400]