ت

  • تاج الدین.بهجت تأثیر شرایط نگهداری بر پدیده قهوه‌ای (کشمشی) شدن میوه انار [ دوره15, شماره 1 - بهار سال 1402]
  • تاجبخش.الهه بیوتایپینگ و بررسی فراوانی سروتیپ O:3 یرسینیا انتروکولیتیکا جدا شده از گوشت بوقلمون عرضه شده به بازار مصرف شهرستان شهرکرد [ دوره7, شماره 4 - زمستان سال 1394]
  • تجلی طهرانی.هنگامه بررسی خصوصیات کیفی کیک روغنی با چربی و قند کاهش یافته با استفاده از صمغ چرخک ، فیبر بامبو و سوکرالوز [ دوره13, شماره 1 - بهار سال 1400]
  • ترابی.اصغر ارزیابی خواص شیمیایی، مکانیکی و نوری فیلمهای خوراکی بر پایه پوره کدومسمایی به کمک روش سطح پاسخ [ دوره10, شماره 2 - تابستان سال 1397]
  • تقدیری.شیما ارزیابی ویژگی‌های آنتی‌اکسیدانی و عملکردی پروتئین هیدرولیز‌شده حاصل از جلبک کلرلا ولگاریس توسط هیدرولیز‌آنزیمی [ دوره16, شماره 3 - پاییز سال 1403]
  • توریان.فهیمه اثر ضداکسایشی عصاره پوست مرکبات بر‌کنترل اکسایش روغن‌کانولا [ دوره16, شماره 3 - پاییز سال 1403]
  • توکلی اردغان.گیلان بررسی تاثیر تخلیص آنزیمی بر ویژگی‌های رئولوژیکی صمغ دانه بالنگو (Lallemantia royleana) [ دوره13, شماره 2 - تابستان سال 1400]
  • توکلی اردغان.گیلان بررسی ترکیبات شیمیایی، خصوصیات ضد باکتریایی و آنتی اکسیدانی اسانس درمنه Artemisia Khorasanica در منطقه خراسان شمالی [ دوره11, شماره 1 - بهار سال 1398]
  • توکلی اردغان.گیلان بررسی پودر ژل آلوئه ورا بر خواص فیزیکوشیمیایی و حسی ماست چکیده بدون چربی [ دوره9, شماره 4 - زمستان سال 1396]
  • توکلی کردلر.سهیل بررسی شرایط استخراج اینولین از ریشه های گیاه چیکوری( Cichorium intybus L.) [ دوره9, شماره 3 - پاییز سال 1396]
  • توکمه چی.امیر آلودگی باکتریایی پنیرهای سنتی شهرستان ماکو با استافیلوکوکوس اورئوس [ دوره13, شماره 1 - بهار سال 1400]
  • تیموری.هومن تغییرات کیفیت چربی میگوی سفید هندی پرورشی (Fenneropenacus indicus) طی فرایند کنسروسازی [ دوره10, شماره 1 - بهار سال 1397]