ق

  • قادری.سجاد تحلیل روش سنتی استفاده از مشک در فرآوری و نگهداری فرآورده شیری ریچال و بررسی فلورمیکروبی آن [ دوره11, شماره 1 - بهار سال 1398]
  • قدس روحانی.محسن بررسی تاثیر افزودن موسیلاژ دانه به، بر خواص فیزیکوشیمیایی، رئولوژیکی و حسی خامه صبحانه [ دوره12, شماره 4 - زمستان سال 1399]
  • قدس ولی.علیرضا تاثیر فرایند مالت‌سازی بر برخی از خصوصیات فیزیکوشیمیایی دانه‌‌ها‌ی غلات (گندم و جو) استان خراسان رضوی [ دوره8, شماره 4 - زمستان سال 1395]
  • قدس ولی.علیرضا مقایسه‌ی توابع لگاریتم سیگموئید و تانژانت هیپربولیپک در مدل‌سازی استخراج روغن از سیاه دانه به کمک پیش‌تیمار میدان الکتریکی متناوب(PEF) [ دوره11, شماره 1 - بهار سال 1398]
  • قدس ولی.علیرضا ارزیابی خصوصیات عملکردی ایزوله پروتئینی تولیدی ازکنجاله‌کانولا به روش فراپالایش در مقیاس نیمه‌صنعتی [ دوره9, شماره 2 - تابستان سال 1396]
  • قربانی حسن سرایی.آزاده ارزیابی‌خواص آنتی‌اکسیدانی و ضد باکتریایی‌کلروفیل استخراج‌شده از‌گیاه شبدر ایرانی (Trifolium resupinatum L.) [ دوره15, شماره 1 - بهار سال 1402]
  • قربانی حسن سرایی.آزاده اثر پوشش ترکیبی‌کیتوزان‌– صمغ‌چیا به همراه اسانس برگ بو بر ماندگاری فیله بلدرچین‌طی‌مدت زمان نگهداری در یخچال [ دوره16, شماره 3 - پاییز سال 1403]
  • قربانی.محمد مقایسه‌ی ویژگی‌های آنتی‌اکسیدانی پروتئین هیدرولیز شده دانه شنبلیله با آلکالاز و پانکراتین [ دوره11, شماره 4 - زمستان سال 1398]
  • قربانی.محمد اثر نوع آنزیم و زمان هیدرولیز بر ویژگی‌های آنتی‌اکسیدانی پروتئین هیدرولیز شده دانه خربزه ترکمنی [ دوره15, شماره 3 - پاییز سال 1402]
  • قربانی.محمد طراحی و بررسی ویژگی‌های فیزیکی حامل‌های لیپیدی نانوساختار حاوی اولئوروپئین [ دوره11, شماره 3 - پاییز سال 1398]
  • قره خانی.مریم ارزیابی خواص فیزیکوشیمیایی، بافتی و حسی کیک روغنی غنی شده با اینولین و آرد نخود [ دوره12, شماره 1 - بهار سال 1399]
  • قره خانی.مهدی بهینه‌سازی تولید نان بروتچن بدون گلوتن بر پایه ذرت حاوی آرد عدس و موسیلاژ به‌دانه [ دوره13, شماره 2 - تابستان سال 1400]
  • قره خانی.مهدی تاثیر افزودن پوسته گندم به عنوان فیبر رژیمی در ترکیب بیسکویت بر پایه آرد برنج و ارزیابی کیفیت آن [ دوره11, شماره 3 - پاییز سال 1398]
  • قره خانی.مهدی بهینه‌سازی فرمولاسیون نان حجیم بدون گلوتن ذرت حاوی کنسانتره پروتئین آب پنیر و آنزیم ترانس‌گلوتامیناز میکروبی [ دوره12, شماره 3 - پاییز سال 1399]
  • قره یخه.سپیده بهینه سازی شرایط تولید شیرسویای غنی شده با گابای تولیدی باکتری پروبیوتیک [ دوره13, شماره 2 - تابستان سال 1400]
  • قطبی.معصومه بررسی خواص رئولوژیکی، شیمیایی، پخت وحسی ماکارونی غنی شده با آرد دانه عدس [ دوره13, شماره 4 - زمستان سال 1400]
  • قطبی.معصومه بررسی اثر جایگزینی آرد با فیبر گریپ فروت بر خصوصیات شیمیایی و حسی کلوچه [ دوره11, شماره 4 - زمستان سال 1398]
  • قلعه موسیانی.زهره بررسی فعالیت آنتی اکسیدانی عصاره آبی مرزنگوش و اثر آن بر زنده مانی لاکتوباسیلوس پلانتاروم زیـر گونه پلانتاروم در ماست پروبیوتیک کم چرب [ دوره10, شماره 1 - بهار سال 1397]
  • قلعه موسیانی.زهره اثر عصاره های آبی ریحان و مرزه بر زنده مانـی لاکتوباسیلوس پاراکازئی و ویژگی های فیزیکوشیمیایی ماست پروبیوتیک [ دوره10, شماره 4 - زمستان سال 1397]
  • قلیچ.سکینه ارزیابی‌خواص‌آنتی‌اکسیدانی و عملکردی‌پروتئین هیدرولیز‌شده حاصل از هیدرولیز‌آنزیمی‌پروتئین جوانه‌گندم [ دوره16, شماره 3 - پاییز سال 1403]
  • قناد.ترگل بررسی تأثیر جایگزینی تخم ‏مرغ با کنجاله ارده و امولسیفایر لستین بر خصوصیات کمی و کیفی کیک کم ‏کلسترول فراسودمند [ دوره14, شماره 2 - تابستان سال 1401]
  • قنادنیا.مریم ویژگی ضد باکتریایی نانو ذرات نقره/کلرید نقره بیوسنتزی با استفاده از عصاره برگ‌گیاه مرزه تحت تاثیر پرتو‌گاما [ دوره16, شماره 2 - تابستان سال 1403]
  • قنبرزاده.بابک بررسی خواص فیزیکی و ضد میکروبی فیلم‌های نانوبیوکامپوزیت‌ امولسیونی بر پایۀ کربوکسی‌متیل‌سلولز- نانو نقره [ دوره10, شماره 97 - تابستان سال 1397]
  • قنواتی.میثم بررسی غلظت فلزات سنگین سرب، نیکل، آرسنیک و کادمیوم در خاک، سبزیجات جعفری و شوید پایین دست رودخانه کارون [ دوره13, شماره 3 - پاییز سال 1400]
  • قوامی.مهرداد استخراج عصاره آنتیاکسیدانی دانه جو دو سر (Avena Sativa L.) توسط اولتراسوند و ارزیابی فعالیت آنتیاکسیدانیآن در تالو [ دوره15, شماره 2 - بهار سال 1402]
  • قیافه داوودی.مهدی تاثیرافزودن بذرکتان برخواص تغذیه ای و ماندگاری نان بربری [ دوره9, شماره 3 - پاییز سال 1396]
  • قیافه داوودی.مهدی تاثیر فرایند ترکیبی خشک‌کردن اسمزی توسط خشک‌کن کابینتی و انجماد بر برخی از خصوصیات شیمیایی و بافتی میوه‌های توت‌فرنگی [ دوره8, شماره 4 - زمستان سال 1395]