قادری.سجاد
تحلیل روش سنتی استفاده از مشک در فرآوری و نگهداری فرآورده شیری ریچال و بررسی فلورمیکروبی آن
[
دوره11,
شماره
1
- بهارسال
1398]
قدس روحانی.محسن
بررسی تاثیر افزودن موسیلاژ دانه به، بر خواص فیزیکوشیمیایی، رئولوژیکی و حسی خامه صبحانه
[
دوره12,
شماره
4
- زمستانسال
1399]
قدس ولی.علیرضا
تاثیر فرایند مالتسازی بر برخی از خصوصیات فیزیکوشیمیایی دانههای غلات (گندم و جو) استان خراسان رضوی
[
دوره8,
شماره
4
- زمستانسال
1395]
قدس ولی.علیرضا
مقایسهی توابع لگاریتم سیگموئید و تانژانت هیپربولیپک در مدلسازی استخراج روغن از سیاه دانه به کمک پیشتیمار میدان الکتریکی متناوب(PEF)
[
دوره11,
شماره
1
- بهارسال
1398]
قدس ولی.علیرضا
ارزیابی خصوصیات عملکردی ایزوله پروتئینی تولیدی ازکنجالهکانولا به روش فراپالایش در مقیاس نیمهصنعتی
[
دوره9,
شماره
2
- تابستانسال
1396]
قربانی حسن سرایی.آزاده
ارزیابیخواص آنتیاکسیدانی و ضد باکتریاییکلروفیل استخراجشده ازگیاه شبدر ایرانی (Trifolium resupinatum L.)
[
دوره15,
شماره
1
- بهارسال
1402]
قربانی حسن سرایی.آزاده
اثر پوشش ترکیبیکیتوزان– صمغچیا به همراه اسانس برگ بو بر ماندگاری فیله بلدرچینطیمدت زمان نگهداری در یخچال
[
دوره16,
شماره
3
- پاییزسال
1403]
قربانی.محمد
مقایسهی ویژگیهای آنتیاکسیدانی پروتئین هیدرولیز شده دانه شنبلیله با آلکالاز و پانکراتین
[
دوره11,
شماره
4
- زمستانسال
1398]
قربانی.محمد
اثر نوع آنزیم و زمان هیدرولیز بر ویژگیهای آنتیاکسیدانی پروتئین هیدرولیز شده دانه خربزه ترکمنی
[
دوره15,
شماره
3
- پاییزسال
1402]
قربانی.محمد
طراحی و بررسی ویژگیهای فیزیکی حاملهای لیپیدی نانوساختار حاوی اولئوروپئین
[
دوره11,
شماره
3
- پاییزسال
1398]
قره خانی.مریم
ارزیابی خواص فیزیکوشیمیایی، بافتی و حسی کیک روغنی غنی شده با اینولین و آرد نخود
[
دوره12,
شماره
1
- بهارسال
1399]
قره خانی.مهدی
بهینهسازی تولید نان بروتچن بدون گلوتن بر پایه ذرت حاوی آرد عدس و موسیلاژ بهدانه
[
دوره13,
شماره
2
- تابستانسال
1400]
قره خانی.مهدی
تاثیر افزودن پوسته گندم به عنوان فیبر رژیمی در ترکیب بیسکویت بر پایه آرد برنج و ارزیابی کیفیت آن
[
دوره11,
شماره
3
- پاییزسال
1398]
قره خانی.مهدی
بهینهسازی فرمولاسیون نان حجیم بدون گلوتن ذرت حاوی کنسانتره پروتئین آب پنیر و آنزیم ترانسگلوتامیناز میکروبی
[
دوره12,
شماره
3
- پاییزسال
1399]
قره یخه.سپیده
بهینه سازی شرایط تولید شیرسویای غنی شده با گابای تولیدی باکتری پروبیوتیک
[
دوره13,
شماره
2
- تابستانسال
1400]
قطبی.معصومه
بررسی خواص رئولوژیکی، شیمیایی، پخت وحسی ماکارونی غنی شده با آرد دانه عدس
[
دوره13,
شماره
4
- زمستانسال
1400]
قطبی.معصومه
بررسی اثر جایگزینی آرد با فیبر گریپ فروت بر خصوصیات شیمیایی و حسی کلوچه
[
دوره11,
شماره
4
- زمستانسال
1398]
قلعه موسیانی.زهره
بررسی فعالیت آنتی اکسیدانی عصاره آبی مرزنگوش و اثر آن بر زنده مانی لاکتوباسیلوس پلانتاروم زیـر گونه پلانتاروم در ماست پروبیوتیک کم چرب
[
دوره10,
شماره
1
- بهارسال
1397]
قلعه موسیانی.زهره
اثر عصاره های آبی ریحان و مرزه بر زنده مانـی لاکتوباسیلوس پاراکازئی و ویژگی های فیزیکوشیمیایی ماست پروبیوتیک
[
دوره10,
شماره
4
- زمستانسال
1397]
قلیچ.سکینه
ارزیابیخواصآنتیاکسیدانی و عملکردیپروتئین هیدرولیزشده حاصل از هیدرولیزآنزیمیپروتئین جوانهگندم
[
دوره16,
شماره
3
- پاییزسال
1403]
قناد.ترگل
بررسی تأثیر جایگزینی تخم مرغ با کنجاله ارده و امولسیفایر لستین بر خصوصیات کمی و کیفی کیک کم کلسترول فراسودمند
[
دوره14,
شماره
2
- تابستانسال
1401]
قنادنیا.مریم
ویژگی ضد باکتریایی نانو ذرات نقره/کلرید نقره بیوسنتزی با استفاده از عصاره برگگیاه مرزه تحت تاثیر پرتوگاما
[
دوره16,
شماره
2
- تابستانسال
1403]
قنبرزاده.بابک
بررسی خواص فیزیکی و ضد میکروبی فیلمهای نانوبیوکامپوزیت امولسیونی بر پایۀ کربوکسیمتیلسلولز- نانو نقره
[
دوره10,
شماره
97
- تابستانسال
1397]
قنواتی.میثم
بررسی غلظت فلزات سنگین سرب، نیکل، آرسنیک و کادمیوم در خاک، سبزیجات جعفری و شوید پایین دست رودخانه کارون
[
دوره13,
شماره
3
- پاییزسال
1400]
قوامی.مهرداد
استخراج عصاره آنتیاکسیدانی دانه جو دو سر (Avena Sativa L.) توسط اولتراسوند و ارزیابی فعالیت آنتیاکسیدانیآن در تالو
[
دوره15,
شماره
2
- بهارسال
1402]
قیافه داوودی.مهدی
تاثیرافزودن بذرکتان برخواص تغذیه ای و ماندگاری نان بربری
[
دوره9,
شماره
3
- پاییزسال
1396]
قیافه داوودی.مهدی
تاثیر فرایند ترکیبی خشککردن اسمزی توسط خشککن کابینتی و انجماد بر برخی از خصوصیات شیمیایی و بافتی میوههای توتفرنگی
[
دوره8,
شماره
4
- زمستانسال
1395]