عالیشاهی.علیرضا
اثر قوامیابی و افزودن صمغهای CMC و کتیرا بر ویژگیهای فیزیکوشیمیایی و حسی کوفته تولیدی از ماهی کپور نقرهای (Hypophthalmichthys molitrix)
[
دوره11,
شماره
1
- بهارسال
1398]
عالیشاهی.علیرضا
تاثیر کیتوزان روی شکلگیری ترکیبات هتروسایکلیک آروماتیک آمین در فیله فیلماهی(Huso huso) سرخ شده
[
دوره12,
شماره
4
- زمستانسال
1399]
عباس زاده ایمانی.نگین
بررسیتاثیر غلظتهای مختلف ژلآلوئه ورا و نوع روش تولید برخصوصیات فیزیکی، حسی و میکروبیخمیرخرما
[
دوره15,
شماره
2
- بهارسال
1402]
عباسی.پریسا
بررسی تأثیر افزودن آرد کنجاله کنجد و صمغ لوبیای لوکاست بر خواص فیزیکوشیمیایی و حسی ناگت مرغ
[
دوره12,
شماره
2
- تابستانسال
1399]
عباسی.سلیمان
خصوصیات رئولوژیک ژل نانوامولسیونی روغن آفتابگردان تهیه شده به وسیله همگن-ساز فراصوت
[
دوره10,
شماره
97
- تابستانسال
1397]
عباسی.علیرضا
بررسی تأثیر پوست انار، صمغ زانتان و آنزیم همیسلولاز بر خصوصیات کیک اسفنجی فاقد گلوتن بر پایه آرد برنج
[
دوره9,
شماره
4
- زمستانسال
1396]
عباسی.علیرضا
تولیدکیک اسفنجی فراسودمند با استفاده ازگزنه–شنبلیله وگزنه– خارمریم و بهینهسازی فرمولاسیون آن با روش طراحی مخلوطMixture Design
[
دوره15,
شماره
2
- بهارسال
1402]
عبداله زاده.ابوالقاسم
اثر صمغ زانتان و آنزیم ترانس گلوتامینازدر بهبود کیفیت و کاهش بیاتی نان جو
[
دوره12,
شماره
1
- بهارسال
1399]
عبداله زاده.ابوالقاسم
بررسیتاثیرافزودن پکتین وکنسانتره کشمش برخصوصیاتکمی و کیفی نان فاقدگلوتن حاصل از مخلوطآردگاورس(Setaria italica) و آرد برنج
[
دوره16,
شماره
2
- تابستانسال
1403]
عبداله زاده.ابوالقاسم
بررسی عوامل موثر بر ضایعات نان شهرستان سبزوار
[
دوره9,
شماره
2
- تابستانسال
1396]
عبدالهی.امیر
بررسی تاثیر پیشتیمار مایکروویو بر خصوصیات فیزیکوشیمیایی روغن حاصل از دانههای کنجد
[
دوره10,
شماره
2
- تابستانسال
1397]
عبدالهیان نوقابی.محمد
تولید نانوکامپوزیت پلیاتیلنی حاوی نانوذرات نقره جهت افزایش ماندگاری قارچ خوراکی در دمای یخچال
[
دوره13,
شماره
3
- پاییزسال
1400]
عبدالهیان نوقابی.محمد
بررسی شرایط استخراج اینولین از ریشه های گیاه چیکوری( Cichorium intybus L.)
[
دوره9,
شماره
3
- پاییزسال
1396]
عبدوسی.وحید
اثر برخی از تنظیمکنندههایرشد،کیتوزان و اسانسدارچین بر بهبودکیفیت تغذیه ای و عمرپساز برداشت پرتقالرقم تامسون ناول
[
دوره16,
شماره
1
- بهارسال
1403]
عبدی.سهیلا
بررسی اثر پلاسمای تخلیه سد دی الکتریک تک قطبی در میکروب زدائی و کیفیت پودر سیر
[
دوره10,
شماره
1
- بهارسال
1397]
عرب.خالد
بررسی خواص فیزیکی و ضد میکروبی فیلمهای نانوبیوکامپوزیت امولسیونی بر پایۀ کربوکسیمتیلسلولز- نانو نقره
[
دوره10,
شماره
97
- تابستانسال
1397]
عربی.معالم
مقایسه عملکرد ویتامین (ث) و بوتیل هیدروکسی آنیزول بر کنترل شاخص های فساد چربی در فیله ماهی دریایی ( Diagramma pictum) درطول دوره انجماد(18ċ-) به مدت 4 ماه
[
دوره14,
شماره
2
- تابستانسال
1401]
عزیزی نژاد.رضا
مقایسه روند تغییرات اسیدلینولئیک کونژوگه و زنده مانی لاکتوباسیلوس اسیدوفیلوس و لاکتوباسیلوس کازئی در خامه استریل تخمیری و غیر تخمیری سین بیوتیک طی زمان نگهداری
[
دوره12,
شماره
1
- بهارسال
1399]
عزیزی.آذرخش
تاثیر نیمپز کردن سه رقم برنج محلی استان خوزستان بر خصوصیات کمی و کیفی آنها
[
دوره13,
شماره
4
- زمستانسال
1400]
عزیزی.خسرو
طراحی و بررسی ویژگیهای فیزیکی حاملهای لیپیدی نانوساختار حاوی اولئوروپئین
[
دوره11,
شماره
3
- پاییزسال
1398]
عزیزی.سیده سعادت
اندازه گیری و مقایسه فعالیت لیپاز، لیپواکسیژناز و فیتاز در کینوا و آمارانت
[
دوره10,
شماره
97
- تابستانسال
1397]
عزیزی.محمد حسین
اندازه گیری و مقایسه فعالیت لیپاز، لیپواکسیژناز و فیتاز در کینوا و آمارانت
[
دوره10,
شماره
97
- تابستانسال
1397]
عزیزی.محمد حسین
بررسی امکان سنجی تولید نان تست چاودار غنی شده با کلسیم، ویتامین D3 و منیزیم
[
دوره12,
شماره
1
- بهارسال
1399]
عزیزی.محمد حسین
ارزیابی ویژگیهای آنتیاکسیدانی و عملکردی پروتئین هیدرولیزشده حاصل از جلبک کلرلا ولگاریس توسط هیدرولیزآنزیمی
[
دوره16,
شماره
3
- پاییزسال
1403]
عسکری ساری.ابوالفضل
مقایسه ترکیبات شیمیایی عضله دو ماهی قباد (Scomberomorus guttatus) و کفشک زبان گاوی (Cynoglossus arel)
[
دوره7,
شماره
4
- زمستانسال
1394]
عسکری.زینب
بررسی باقیمانده آنتی بیوتیک در شیرهای خام سنتی و صنعتی تولید شده در شهرستان فسا طی سال 1398
[
دوره15,
شماره
4
- زمستانسال
1402]
عطار.حسین
طراحی و فرمولاسیون اسانس نانوکپسوله شده گیاه ترخون با استفاده از پوشش اینولین و بتاسیکلودکسترین
[
دوره13,
شماره
1
- بهارسال
1400]
عطای صالحی.اسماعیل
بررسی اثر نانو ذرات نقره تولیدی از مایع رویی لاکتوباسیلوس پلانتاروم بر باکتریهای بیماریزای شاخص
[
دوره15,
شماره
4
- زمستانسال
1402]
عطای صالحی.اسماعیل
بررسی اثر استویا و صمغ قدومه شیرازی (Alyssum homolocarpum) بر خصوصیات فیزیکوشیمیایی و حسی بستنی
[
دوره14,
شماره
4
- زمستانسال
1401]
عطای صالحی.اسماعیل
ارزیابی خواص فیزیکوشیمیایی، بافتی و حسی کیک غنی شده با کنسانتره پروتئین آب پنیر و اینولین
[
دوره7,
شماره
4
- زمستانسال
1394]
عطای صالحی.اسماعیل
ارزیابی اثر آنتی اکسیدانی عصاره کنجاله روغن کشی شده کنجد جهت پایدار سازی روغن های خوراکی
[
دوره8,
شماره
3
- پاییزسال
1395]
عطای صالحی.اسماعیل
فرمولاسیونکیک روغنیفراسودمند با استفاده از شیرینبیان و صمغ دانه"به"
[
دوره16,
شماره
2
- تابستانسال
1403]
عطای صالحی.اسماعیل
بررسی ویژگی های ساختاری و ضد باکتریایی پوشش خوراکی کامپوزیت زئین/نانوکیتین
[
دوره13,
شماره
2
- تابستانسال
1400]
عطای صالحی.اسماعیل
ارزیابی خواص فیزیکوشیمیایی، بافتی و حسی کیک روغنی غنی شده با اینولین و آرد نخود
[
دوره12,
شماره
1
- بهارسال
1399]
عطای صالحی.اسماعیل
فرمولاسیون نان بدون گلوتن با استفاده از آرد خلر، کینوآ و شاهبلوط بر پایه آرد برنج به روش سطح پاسخ
[
دوره16,
شماره
1
- بهارسال
1403]
عطای صالحی.اسماعیل
فرمولاسیون کیک بدون گلوتن و بررسی خواص کیفی آن
[
دوره10,
شماره
2
- تابستانسال
1397]
عطای صالحی.اسماعیل
فرمولاسیون بهینه نوشیدنی اسیدی میوهای حاصل از مخلوط پودر شیر سویا و پودر شیر به روش RSM
[
دوره11,
شماره
4
- زمستانسال
1398]
عطای صالحی.اسماعیل
فرمولاسیون کیک روغنی فراسودمند با استفاده از عصاره کدوتنبل و ارزیابی خصوصیات کیفی آن
[
دوره8,
شماره
4
- زمستانسال
1395]
عطایی نوکابادی.فریبا
تولیدکیک اسفنجی فراسودمند با استفاده ازگزنه–شنبلیله وگزنه– خارمریم و بهینهسازی فرمولاسیون آن با روش طراحی مخلوطMixture Design
[
دوره15,
شماره
2
- بهارسال
1402]
عطایی.زهرا
بهینهسازی خصوصیات فیزیکوشیمیایی و رهایش ریزکپسولهای حاوی کورکومین با استفاده از صمغ مصطکی
[
دوره16,
شماره
4
- زمستانسال
1403]
عظیمی محله.اعظم
تاثیرعصارةآزاد و ریزپوشانیشدة پونه بینالودی بر ویژگیهایحسی و میکروبیدوغ
[
دوره16,
شماره
1
- بهارسال
1403]
عظیمی.افسانه
تاثیرعصارةآزاد و ریزپوشانیشدة پونه بینالودی بر ویژگیهایحسی و میکروبیدوغ
[
دوره16,
شماره
1
- بهارسال
1403]
علوی خوشحال.فاطمه
بررسی میزان آهن، ترکیبات فنلی و فعالیت آنتی اکسیدانی عصاره کنگر(Cirsium Congestum)
[
دوره10,
شماره
4
- زمستانسال
1397]
علی اصل خیابانی.آرزو
بررسی تاثیر انواع روش های فرآوری بر میزان نیتریت و نیترات موجود در سیب زمینی
[
دوره13,
شماره
2
- تابستانسال
1400]
علی جو.بهروز
اثر برخی از تنظیمکنندههایرشد،کیتوزان و اسانسدارچین بر بهبودکیفیت تغذیه ای و عمرپساز برداشت پرتقالرقم تامسون ناول
[
دوره16,
شماره
1
- بهارسال
1403]
علی محمدی.فاطمه
ارزیابی کیفی بستنی حاوی عصاره گیاه به لیمو (Lippia citriodora)
[
دوره13,
شماره
1
- بهارسال
1400]
علیرضایی نقندر.مرتضی
تعیین میزان و مقایسه ترکیبات فنلی و فعالیت آنتیاکسیدانی عصارههای آبی، متانولی، اتانولی و هگزانی حاصل از اندامهای مختلف گیاه دارویی برازمبل (Perovskia abrotanoides Karel.)
[
دوره13,
شماره
4
- زمستانسال
1400]
علیرضایی.نیلوفر
بررسی تاثیر هیدروکلویید های اینولین و گوار بر خصوصیات رئولوژیکی خمیر و بافت نان قالبی به روش سطح پاسخ (RSM)
[
دوره10,
شماره
1
- بهارسال
1397]
علیزاده خالد آباد.محمد
تولید مربای رژیمی زنجبیلZingiber Officinale) ) با استفاده از صمغ بامیه و استویوزید
[
دوره10,
شماره
97
- تابستانسال
1397]
علیزاده.آیناز
ارزیابی امکان تولید پنیر سفید کم کلسترول بااستفاده از بتاسیکلودکسترین
[
دوره14,
شماره
1
- بهارسال
1401]
علیزاده.آیناز
بهینهسازی فرایند ازن زنی خرمای ربی جهت افزایش ماندگاری محصول
[
دوره12,
شماره
2
- تابستانسال
1399]
علیزاده.آیناز
تولید و بررسی برخی از ویژگی های فیزیکی و شیمیایی آب هویج سینبیوتیک تخمیری با لاکتوباسیلوس کازئی و لاکتوباسیلوس پلانتاروم و بررسی میزان ماندگاری آنها
[
دوره13,
شماره
2
- تابستانسال
1400]
علینقیان.مریم
مقایسه ترکیبات زیست فعال چای سیاه، سبز و سفید ایرانی
[
دوره14,
شماره
3
- پاییزسال
1401]
عمارلو.علی
بررسی تاثیر استفاده از اسانس آویشنشیرازی بر بار میکروبی و ماندگاری زیتون پرورده
[
دوره14,
شماره
4
- زمستانسال
1401]
عمرانی.شکوفه
بیوسنتز نانوذرات نقره توسط عصاره مریم گلی و ارزیابی فعالیت آنتی اکسیدانی و ضد میکروبی آن ها علیه باکتری های فساد غذایی
[
دوره11,
شماره
2
- تابستانسال
1398]
عین افشار.سودابه
تاثیر روش استخراج به کمک فراصوت بر میزان ترکیبات فنولی و خواص آنتیاکسیدانی عصاره گلمحمدی
[
دوره15,
شماره
2
- بهارسال
1402]
عین افشار.سودابه
استخراج آبی- آنزیمی روغن و ترکیبات آنتی اکسیدانی از ارقام کنجد
[
دوره12,
شماره
2
- تابستانسال
1399]
عیوض زاده.اورنگ
ارزیابیخواص فیزیکوشیمیایی و میکروبی گوشت تازه بوقلمون حاویلاکتات سدیم نگهداریشده در انواع پاکتهایچندلایه و اتمسفراصلاح شده
[
دوره16,
شماره
2
- تابستانسال
1403]
عیوض زاده.اورنگ
بررسی خواص فیزیکوشیمیایی، میکروبی و حسی دوغ پروبیوتیک حاوی صمغ دانه شاهی و جلبک اسپرولینا پلاتنسیس
[
دوره14,
شماره
4
- زمستانسال
1401]
عیوض زاده.اورنگ
ارزیابی خواص فیزیکوشیمیایی، بافتی و حسی کیک غنی شده با کنسانتره پروتئین آب پنیر و اینولین
[
دوره7,
شماره
4
- زمستانسال
1394]
عیوض زاده.اورنگ
تأثیر تغییرات pH و نمک های کلسیم و منیزیم بر رفتار رئولوژیک صمغ ژلان
[
دوره9,
شماره
4
- زمستانسال
1396]