س

  • سادات رسول.محبوبه تاثیر خمیرترش حاوی لاکتوباسیلوس‌پاراکازئی و ‌فرمنتوم بر خصوصیات فیزیکوشیمیایی و ماندگاری نان بربری [ دوره11, شماره 2 - تابستان سال 1398]
  • سادات سجادی.مهسا بهینه سازی ویژگی های فیزیکوشیمیایی و حسی فیله ماهی قزل آلا حاوی عصاره ضایعات انار [ دوره13, شماره 2 - تابستان سال 1400]
  • سانکهن.زهرا تاثیرپری بیوتیک فروکتوالیگوساکارید بر خصوصیات فیزیکوشیمیایی و حسی ماست همزده پروبیوتیک شیرگاومیش [ دوره12, شماره 2 - تابستان سال 1399]
  • سجادی.علیرضا خصوصیات فیزیکوشیمیایی،‌آنتی‌اکسیدانی و ضد میکروبی‌ یک نوع فیلم ‌فعال بر پایه کیتوزان و اسانسباریجه [ دوره15, شماره 1 - بهار سال 1402]
  • سرابندی.خشایار اثر فرآیند خشک کردن پاششی بر ویژگی‌های فیزیکوشیمیایی و میکروساختار پودر عصاره مالت [ دوره10, شماره 2 - تابستان سال 1397]
  • سرابندی.خشایار مقایسه‌ی ویژگی‌های آنتی‌اکسیدانی پروتئین هیدرولیز شده دانه شنبلیله با آلکالاز و پانکراتین [ دوره11, شماره 4 - زمستان سال 1398]
  • سرباز.نجمه ارزیابی تاثیر پیش تیمار فراصوت بر سینتیک انتقال جرم و خصوصیات فیزیکوشیمیایی و حسی فیله گوشت بوقلمون سرخ شده به روش عمیق [ دوره10, شماره 4 - زمستان سال 1397]
  • سرحدی.حمید بررسی تاثیر ریزجلبک اسپیرولینا پلاتنسیس بر ویژگی‌های فیزیکوشیمیای و بیاتی نان حجیم [ دوره14, شماره 2 - تابستان سال 1401]
  • سرحدی.حمید شرایط بهینه استخراج الکلی ترکیبات آنتی اکسیدانی و ضد میکروبی برگ و ریشه گیاه کبر به روش فراصوت [ دوره13, شماره 4 - زمستان سال 1400]
  • سرحدی.حمید خصوصیات فیزیکوشیمیایی،‌آنتی‌اکسیدانی و ضد میکروبی‌ یک نوع فیلم ‌فعال بر پایه کیتوزان و اسانسباریجه [ دوره15, شماره 1 - بهار سال 1402]
  • سرداریان.علی سنتز سبز نانوذرات نقره با استفاده از عصاره آبی بذر بادیان رومی (Pimpinella anisum) و بررسی فعالیت آنتی اکسیدانی آن [ دوره10, شماره 1 - بهار سال 1397]
  • سرداریان.علی بررسی اثر نانو ذرات نقره تولیدی از مایع رویی لاکتوباسیلوس پلانتاروم بر باکتری‌های بیماری‌زای شاخص [ دوره15, شماره 4 - زمستان سال 1402]
  • سعیدی اصل.محمد رضا تشخیص‌روغن پالم در فرمولاسیون ماست با روشDNA بارکدگذاری به وسیله Real-time PCR [ دوره16, شماره 1 - بهار سال 1403]
  • سعیدی اصل.محمد رضا ارزیابی ویژگی‌های فیزیکوشیمیایی و حسی ماست کم‌چرب پروبیوتیک حاوی نشاسته ذرت و عصاره گیاه چویل [ دوره14, شماره 4 - زمستان سال 1401]
  • سعیدی اصل.محمد رضا بهینه‌سازی فرایند استخراج ترکیبات فنولی برگ درخت بنه (Pistica atlantica.sub.sp.mutica)با استفاده از دستگاه اولتراسوند [ دوره12, شماره 1 - بهار سال 1399]
  • سعیدی اصل.محمد رضا مقایسه تأثیر عصاره‌ ریزجلبک اسپیرولینا پلاتنسیس و گیاه چویل‌ (Ferulago angulata) بر زنده‌مانی لاکتوباسیلوس‌اسیدوفیلوس،pH، آب‌اندازی و پارامترهای رنگی در ماست‌‌فراسودمند [ دوره13, شماره 1 - بهار سال 1400]
  • سعیدی اصل.محمد رضا مدل‌سازی و بررسی‌خصوصیات‌کیفی‌کیک‌حاوی فیبر‌تفاله سیب‌ با استفاده از شبکه‌های‌عصبی‌مصنوعی [ دوره15, شماره 4 - زمستان سال 1402]
  • سعیدی اصل.محمد رضا بررسی خصوصیات فیزیکوشیمیایی، حسی و مدت زمان ماندگاری نوشیدنی تهیه شده از ایزوله پروتئینی سویای هیدرولیز شده توسط آنزیم آلکالاز [ دوره11, شماره 1 - بهار سال 1398]
  • سعیدی اصل.محمد رضا بهینه‌سازی فرمولاسیون کیک روغنی حاوی عصاره بره موم و صمغ گوار با استفاده از روش سطح پاسخ (RSM) [ دوره12, شماره 4 - زمستان سال 1399]
  • سعیدی فر.مهدی ارزیابی فعالیت آنتی اکسیدانی عصاره بادیان رومی (Pimpinella anisum ) در سیستم های روغنی و امولسیونی [ دوره9, شماره 3 - پاییز سال 1396]
  • سعیدی.زریر غنی سازی آرد گندم با نسبتهای مختلف پودر بذر گیاه دارویی رازیانه به منظور افزایش ارزش تغذیه ای نان [ دوره11, شماره 2 - تابستان سال 1398]
  • سکوتی فر.رقیه ارزیابی زنده مانی لاکتوباسیلوس اسیدوفیلوس و بیفیدوباکتریوم لاکتیس و تاثیر آنها بر خواص فیزیکی‌ شیمیایی آب سیب [ دوره9, شماره 4 - زمستان سال 1396]
  • سلطانی.زهرا بررسی امکان سنجی تولید نان تست چاودار غنی شده با کلسیم، ویتامین D3 و منیزیم [ دوره12, شماره 1 - بهار سال 1399]
  • سلطانی.سپیده بررسی‌امکان‌جایگزینی‌نیتریت‌سدیم با رنگدانه‌ی‌کروسین و اسانس‌پاپریکا در سوسیس‌هلندی‌70 درصد‌گوشت‌مرغ و ارزیابی‌خواص آنتی‌اکسیدانی، ‌ضد ‌میکروبی و حسی [ دوره15, شماره 2 - بهار سال 1402]
  • سلطانی.مریم بررسی ویژگی های ساختاری و ضد باکتریایی پوشش خوراکی کامپوزیت زئین/نانوکیتین [ دوره13, شماره 2 - تابستان سال 1400]
  • سلیمانی فرد.منصوره طراحی و بررسی ویژگی‌های فیزیکی حامل‌های لیپیدی نانوساختار حاوی اولئوروپئین [ دوره11, شماره 3 - پاییز سال 1398]
  • سلیمی.آزاده تقویت خواص فیزیکی و مکانیکی فیلم زیست ‌تخریب‌پذیر کاراژینان با استفاده از نانورس [ دوره12, شماره 3 - پاییز سال 1399]
  • سنجری.سمیه بررسی تاثیر ریزجلبک اسپیرولینا پلاتنسیس بر ویژگی‌های فیزیکوشیمیای و بیاتی نان حجیم [ دوره14, شماره 2 - تابستان سال 1401]
  • سنگ سفیدی.محجوبه بررسی تاثیرجایگزینی شکر با پوره موز بر ویژگی های فیزیکوشیمیایی و حسی بستنی [ دوره14, شماره 1 - بهار سال 1401]
  • سها.ساحل تولید دسر لبنی سنتی توف (شیراز) و ارزیابی خصوصیات میکروبی آن به عنوان یک فراورده پروبیوتیک [ دوره11, شماره 4 - زمستان سال 1398]
  • سیامک.فاطمه بررسی تاثیر استفاده از صمغ کنجاک به عنوان جایگزین چربی بر ویژگی های فیزیکوشیمیایی، رئولوژیکی و حسی خامه کم چرب [ دوره13, شماره 4 - زمستان سال 1400]
  • سید احمدی ممقانی.میر هاشم تولید و بررسی برخی از ویژگی های فیزیکی و شیمیایی آب هویج سین‌بیوتیک تخمیری با لاکتوباسیلوس کازئی و لاکتوباسیلوس پلانتاروم و بررسی میزان ماندگاری آن‌ها [ دوره13, شماره 2 - تابستان سال 1400]
  • سیدلو هریس.سیدصادق بررسی‌اثر دما و زمان بودادن دانه‌های‌کاکائو بر پلی‌فنول‌کل، ویژگی‌های شیمیایی و خصوصیات حسی پودر‌کاکائو [ دوره16, شماره 1 - بهار سال 1403]
  • سیدی منصور.سپیدار بررسی تاثیر انواع روش های فرآوری بر میزان نیتریت و نیترات موجود در سیب زمینی [ دوره13, شماره 2 - تابستان سال 1400]
  • سیدی.اعظم تاثیر ژل آلوئه‌ورا و اسانس پوست لیمو (Citrus aurantifolia) بر ویژگی‌های کیفی میوه زردآلو‌(Prunus armeniaca) در طی‌دوره انبارداری [ دوره16, شماره 1 - بهار سال 1403]
  • سیف زاده.مینا تغییرات فاکتورهای شیمیایی، میکروبی و حسی کیلکای معمولی ( Clupeonella cultriventris) روکش شده خام و پخته با لعاب تمپورا طی نگهداری در سردخانه [ دوره12, شماره 2 - تابستان سال 1399]