ف

  • فاضل نجف آبادی.محمد بررسی تأثیر پوست انار، صمغ زانتان و آنزیم همی‌سلولاز بر خصوصیات کیک اسفنجی فاقد گلوتن بر پایه آرد برنج [ دوره9, شماره 4 - زمستان سال 1396]
  • فاطمیان.حامد امکان باز استفاده از محلول اسمزی در فرآیند آبگیری اسمزی سیب زرد لبنانی و بررسی ویژگی های کیفی محصول [ دوره9, شماره 4 - زمستان سال 1396]
  • فتح ابادی.ارزو امکان باز استفاده از محلول اسمزی در فرآیند آبگیری اسمزی سیب زرد لبنانی و بررسی ویژگی های کیفی محصول [ دوره9, شماره 4 - زمستان سال 1396]
  • فتح الله طالقانی.داریوش ارزیابی شرایط بهینه استخراج بتایین از ملاس‌چغندرقند به روش‌کروماتوگرافی تعویض‌یونی [ دوره16, شماره 3 - پاییز سال 1403]
  • فتح الهی آقایی.مهسا تاثیر افزودن پوسته گندم به عنوان فیبر رژیمی در ترکیب بیسکویت بر پایه آرد برنج و ارزیابی کیفیت آن [ دوره11, شماره 3 - پاییز سال 1398]
  • فتحی مقدم.الهام بررسی خصوصیات ضد باکتریایی اسانس‌های خوشاریزه، مرزه بختیاری و پوشش‌خوراکی کیتوزان بر لیستریا مونوسایتوژنز در فیله ماهی قزل آلای رنگین کمان [ دوره14, شماره 2 - تابستان سال 1401]
  • فتحی.شهناز تاثیر ژل آلوئه‌ورا و اسانس پوست لیمو (Citrus aurantifolia) بر ویژگی‌های کیفی میوه زردآلو‌(Prunus armeniaca) در طی‌دوره انبارداری [ دوره16, شماره 1 - بهار سال 1403]
  • فتحی.میلاد اثر درجه برشتگی ‌نان‌ تافتون بر مقدار آکریل‌آمید و مقایسه دو روش‌آنزیم آسپاراژیناز و اسید استیک بر‌کاهش آن [ دوره16, شماره 3 - پاییز سال 1403]
  • فخیمی آذر.سیروس طراحی مدل کنترل فرآیند آماری از طریق سیستم استنتاج فازی برای کنترل مشخصه های وصفی در صنایع غذایی [ دوره17, شماره 1 - بهار سال 1404]
  • فدائی نوغانی.وجیهه بررسی برخی ویژگی های فیزیکوشیمیایی و حسی ماست فراسودمند غنی سازی شده با خرفه [ دوره7, شماره 4 - زمستان سال 1394]
  • فدوی.قاسم بررسی باقی‌مانده و دوره کارنس آفت‌کش کارباریل بر روی محصول کاهو در ایران [ دوره9, شماره 0 - بهار سال 1396]
  • فراجی.حامد جداسازی‌گونه‌های‌مولد‌سم‌آفلاتوکسین بر‌اساس‌ردیابی‌ژن‌های‌aflR وver1 و‌‌‌ شناسایی‌گونه با تعیین‌توالی‌های‌ITS در برنج مصرفی مشهد خراسان [ دوره16, شماره 4 - زمستان سال 1403]
  • فرج زاده.زهرا مطالعه پروفایل اسیدهای چرب در ارقام (Chenopodium quinoa willd)برای بهبود امنیت وکیفیت مواد غذایی [ دوره15, شماره 3 - پاییز سال 1402]
  • فرجی.علیرضا بررسی امکان افزایش ماندگاری نان بربری نیمه حجیم حاوی آرد جودوسر با استفاده از صمغ دانه بالنگوشیرازی [ دوره12, شماره 2 - تابستان سال 1399]
  • فرجی.علیرضا بررسی اثرخمیرترش بر خصوصیات فیزیکوشیمیایی، بافتی و حسی نان تست حاوی آردچاودار [ دوره9, شماره 3 - پاییز سال 1396]
  • فرجی.علیرضا ارزیابی اثر هم‏افزایی آرد دانه کینوآ و پروتئین آب پنیر به‏عنوان جایگزین گلوتن در تولید کیک یزدی بر پایه آرد برنج [ دوره12, شماره 1 - بهار سال 1399]
  • فرجی.علیرضا بررسی خواص رئولوژیکی و شیمیایی نان حجیم بدون گلوتن بروتچن حاصل از آردهای چیا (مریم‌گلی)، تف و دانه ماش [ دوره12, شماره 1 - بهار سال 1399]
  • فرجی.علیرضا بررسی خصوصیات کیفی کیک روغنی با چربی و قند کاهش یافته با استفاده از صمغ چرخک ، فیبر بامبو و سوکرالوز [ دوره13, شماره 1 - بهار سال 1400]
  • فرجی.علیرضا بررسی تأثیر جایگزینی تخم ‏مرغ با کنجاله ارده و امولسیفایر لستین بر خصوصیات کمی و کیفی کیک کم ‏کلسترول فراسودمند [ دوره14, شماره 2 - تابستان سال 1401]
  • فرجی.علیرضا بررسی تأثیر استفاده از خمیرترش تهیه شده از آردهای گندم، چاودار و کینوآ بر خصوصیات کمی و کیفی نان تست [ دوره13, شماره 2 - تابستان سال 1400]
  • فرجی.علیرضا بررسی امکان سنجی تولید نان تست چاودار غنی شده با کلسیم، ویتامین D3 و منیزیم [ دوره12, شماره 1 - بهار سال 1399]
  • فرحناکی.عسگر بررسی رابطه میان شاخص قهوه ای شدن و میزان تشکیل هیدروکسی متیل فورفورال در انجیر نیمه مرطوب [ دوره9, شماره 1 - بهار سال 1396]
  • فرخ.اتوسا تأثیر نوع و مقدار اینولین‌های استخراج‌شده از منابع مختلف بر ویژگی‌های فیزیکوشیمیایی و حسی خامه کم‌چرب [ دوره15, شماره 4 - زمستان سال 1402]
  • فرخ.اتوسا مقایسه روند تغییرات اسیدلینولئیک کونژوگه و زنده مانی لاکتوباسیلوس اسیدوفیلوس و لاکتوباسیلوس کازئی در خامه استریل تخمیری و غیر تخمیری سین بیوتیک طی زمان نگهداری [ دوره12, شماره 1 - بهار سال 1399]
  • فرخ.آتوسا مقایسه روند تغییرات اسیدلینولئیک کونژوگه و زنده مانی لاکتوباسیلوس اسیدوفیلوس و لاکتوباسیلوس کازئی در خامه استریل تخمیری و غیر تخمیری سین بیوتیک طی زمان نگهداری [ دوره12, شماره 1 - بهار سال 1399]
  • فرمانبر.حدیث شناسایی‌ترکیبات شیمیایی‌موجود در اسانس‌گیاه مریم‌گلی‌اصفهانی (Salvia reuterana Bios) و بررسی‌خواص‌آنتی‌میکروبی-آنتی‌اکسیدانی، محتوی فنولی و فلاونوئیدی‌کل عصاره گیاه [ دوره15, شماره 4 - زمستان سال 1402]
  • فرمانی.بیوک آقا بررسی اثر تیمار بتا-آمینوبوتیریک اسید از طریق افزایش تجمع نیتریک اکسید درونی و فعال‌سازی مسیر فنیل‌پروپانوئید بر کاهش پوسیدگی قارچی پس از برداشت میوه‌ توت فرنگی و حفظ کیفیت تغذیه‌ای آن [ دوره10, شماره 97 - تابستان سال 1397]
  • فصیح نیا.سیده هما تولید و بررسی برخی از ویژگی های فیزیکی و شیمیایی آب هویج سین‌بیوتیک تخمیری با لاکتوباسیلوس کازئی و لاکتوباسیلوس پلانتاروم و بررسی میزان ماندگاری آن‌ها [ دوره13, شماره 2 - تابستان سال 1400]
  • فقیه زاده گرجی.الهه بررسی خصوصیات فیزیکوشیمیایی، میکروبی و رئولوژیکی دسر ژلاتینی حاوی شیرین کننده استویا [ دوره11, شماره 4 - زمستان سال 1398]
  • فلاح شجاعی.رویا تعیین ارزش غذایی خیار دریایی فراوری شده گونه (Stichopus herrmanni) از جزیره قشم (خلیج فارس) [ دوره12, شماره 2 - تابستان سال 1399]
  • فهیم دانش.مریم بررسی برخی ویژگی های فیزیکوشیمیایی و حسی ماست فراسودمند غنی سازی شده با خرفه [ دوره7, شماره 4 - زمستان سال 1394]
  • فهیم دانش.مریم بررسی تأثیر جایگزینی آرد گندم باآرد سنجد بر خصوصیات فیزیکوشیمیایی و حسی کیک روغنی [ دوره8, شماره 2 - تابستان سال 1395]
  • فیضی کریم آبادی.احسان بهینه‌سازی خصوصیات فیزیکوشیمیایی و رهایش ریزکپسول‌های حاوی کورکومین با استفاده از صمغ مصطکی [ دوره16, شماره 4 - زمستان سال 1403]
  • فیضی.جواد بهینه یابی پارامترهای بریکس، دبی شربت و دما در فرآیند رنگبری شربت شکرخام با ازن [ دوره13, شماره 1 - بهار سال 1400]