فاضل نجف آبادی.محمد
بررسی تأثیر پوست انار، صمغ زانتان و آنزیم همیسلولاز بر خصوصیات کیک اسفنجی فاقد گلوتن بر پایه آرد برنج
[
دوره9,
شماره
4
- زمستانسال
1396]
فاطمیان.حامد
امکان باز استفاده از محلول اسمزی در فرآیند آبگیری اسمزی سیب زرد لبنانی و بررسی ویژگی های کیفی محصول
[
دوره9,
شماره
4
- زمستانسال
1396]
فتح ابادی.ارزو
امکان باز استفاده از محلول اسمزی در فرآیند آبگیری اسمزی سیب زرد لبنانی و بررسی ویژگی های کیفی محصول
[
دوره9,
شماره
4
- زمستانسال
1396]
فتح الله طالقانی.داریوش
ارزیابی شرایط بهینه استخراج بتایین از ملاسچغندرقند به روشکروماتوگرافی تعویضیونی
[
دوره16,
شماره
3
- پاییزسال
1403]
فتح الهی آقایی.مهسا
تاثیر افزودن پوسته گندم به عنوان فیبر رژیمی در ترکیب بیسکویت بر پایه آرد برنج و ارزیابی کیفیت آن
[
دوره11,
شماره
3
- پاییزسال
1398]
فتحی مقدم.الهام
بررسی خصوصیات ضد باکتریایی اسانسهای خوشاریزه، مرزه بختیاری و پوششخوراکی کیتوزان بر لیستریا مونوسایتوژنز در فیله ماهی قزل آلای رنگین کمان
[
دوره14,
شماره
2
- تابستانسال
1401]
فتحی.شهناز
تاثیر ژل آلوئهورا و اسانس پوست لیمو (Citrus aurantifolia) بر ویژگیهای کیفی میوه زردآلو(Prunus armeniaca) در طیدوره انبارداری
[
دوره16,
شماره
1
- بهارسال
1403]
فتحی.میلاد
اثر درجه برشتگی نان تافتون بر مقدار آکریلآمید و مقایسه دو روشآنزیم آسپاراژیناز و اسید استیک برکاهش آن
[
دوره16,
شماره
3
- پاییزسال
1403]
فدائی نوغانی.وجیهه
بررسی برخی ویژگی های فیزیکوشیمیایی و حسی ماست فراسودمند غنی سازی شده با خرفه
[
دوره7,
شماره
4
- زمستانسال
1394]
فدوی.قاسم
بررسی باقیمانده و دوره کارنس آفتکش کارباریل بر روی محصول کاهو در ایران
[
دوره9,
شماره
0
- بهارسال
1396]
فراجی.حامد
جداسازیگونههایمولدسمآفلاتوکسین براساسردیابیژنهایaflR وver1 و شناساییگونه با تعیینتوالیهایITS در برنج مصرفی مشهد خراسان
[
دوره16,
شماره
4
- زمستانسال
1403]
فرحناکی.عسگر
بررسی رابطه میان شاخص قهوه ای شدن و میزان تشکیل هیدروکسی متیل فورفورال در انجیر نیمه مرطوب
[
دوره9,
شماره
1
- بهارسال
1396]
فرخ.اتوسا
تأثیر نوع و مقدار اینولینهای استخراجشده از منابع مختلف بر ویژگیهای فیزیکوشیمیایی و حسی خامه کمچرب
[
دوره15,
شماره
4
- زمستانسال
1402]
فرخ.اتوسا
مقایسه روند تغییرات اسیدلینولئیک کونژوگه و زنده مانی لاکتوباسیلوس اسیدوفیلوس و لاکتوباسیلوس کازئی در خامه استریل تخمیری و غیر تخمیری سین بیوتیک طی زمان نگهداری
[
دوره12,
شماره
1
- بهارسال
1399]
فرخ.آتوسا
مقایسه روند تغییرات اسیدلینولئیک کونژوگه و زنده مانی لاکتوباسیلوس اسیدوفیلوس و لاکتوباسیلوس کازئی در خامه استریل تخمیری و غیر تخمیری سین بیوتیک طی زمان نگهداری
[
دوره12,
شماره
1
- بهارسال
1399]
فرمانبر.حدیث
شناساییترکیبات شیمیاییموجود در اسانسگیاه مریمگلیاصفهانی (Salvia reuterana Bios) و بررسیخواصآنتیمیکروبی-آنتیاکسیدانی، محتوی فنولی و فلاونوئیدیکل عصاره گیاه
[
دوره15,
شماره
4
- زمستانسال
1402]
فرمانی.بیوک آقا
بررسی اثر تیمار بتا-آمینوبوتیریک اسید از طریق افزایش تجمع نیتریک اکسید درونی و فعالسازی مسیر فنیلپروپانوئید بر کاهش پوسیدگی قارچی پس از برداشت میوه توت فرنگی و حفظ کیفیت تغذیهای آن
[
دوره10,
شماره
97
- تابستانسال
1397]
فصیح نیا.سیده هما
تولید و بررسی برخی از ویژگی های فیزیکی و شیمیایی آب هویج سینبیوتیک تخمیری با لاکتوباسیلوس کازئی و لاکتوباسیلوس پلانتاروم و بررسی میزان ماندگاری آنها
[
دوره13,
شماره
2
- تابستانسال
1400]
فقیه زاده گرجی.الهه
بررسی خصوصیات فیزیکوشیمیایی، میکروبی و رئولوژیکی دسر ژلاتینی حاوی شیرین کننده استویا
[
دوره11,
شماره
4
- زمستانسال
1398]
فلاح شجاعی.رویا
تعیین ارزش غذایی خیار دریایی فراوری شده گونه (Stichopus herrmanni) از جزیره قشم (خلیج فارس)
[
دوره12,
شماره
2
- تابستانسال
1399]
فهیم دانش.مریم
بررسی برخی ویژگی های فیزیکوشیمیایی و حسی ماست فراسودمند غنی سازی شده با خرفه
[
دوره7,
شماره
4
- زمستانسال
1394]
فهیم دانش.مریم
بررسی تأثیر جایگزینی آرد گندم باآرد سنجد بر خصوصیات فیزیکوشیمیایی و حسی کیک روغنی
[
دوره8,
شماره
2
- تابستانسال
1395]
فیضی کریم آبادی.احسان
بهینهسازی خصوصیات فیزیکوشیمیایی و رهایش ریزکپسولهای حاوی کورکومین با استفاده از صمغ مصطکی
[
دوره16,
شماره
4
- زمستانسال
1403]
فیضی.جواد
بهینه یابی پارامترهای بریکس، دبی شربت و دما در فرآیند رنگبری شربت شکرخام با ازن
[
دوره13,
شماره
1
- بهارسال
1400]