ف

  • فرجی.علیرضا بررسی خصوصیات کیفی کیک روغنی با چربی و قند کاهش یافته با استفاده از صمغ چرخک ، فیبر بامبو و سوکرالوز [ دوره13, شماره 1 - بهار سال 1400]
  • فرجی.علیرضا بررسی تأثیر استفاده از خمیرترش تهیه شده از آردهای گندم، چاودار و کینوآ بر خصوصیات کمی و کیفی نان تست [ دوره13, شماره 2 - تابستان سال 1400]
  • فصیح نیا.سیده هما تولید و بررسی برخی از ویژگی های فیزیکی و شیمیایی آب هویج سین‌بیوتیک تخمیری با لاکتوباسیلوس کازئی و لاکتوباسیلوس پلانتاروم و بررسی میزان ماندگاری آن‌ها [ دوره13, شماره 2 - تابستان سال 1400]
  • فیضی.جواد بهینه یابی پارامترهای بریکس، دبی شربت و دما در فرآیند رنگبری شربت شکرخام با ازن [ دوره13, شماره 1 - بهار سال 1400]