فرجی.علیرضا
بررسی امکان سنجی تولید نان تست چاودار غنی شده با کلسیم، ویتامین D3 و منیزیم
[
دوره12,
شماره
1
- بهارسال
1399]
فرجی.علیرضا
بررسی امکان افزایش ماندگاری نان بربری نیمه حجیم حاوی آرد جودوسر با استفاده از صمغ دانه بالنگوشیرازی
[
دوره12,
شماره
2
- تابستانسال
1399]
فرجی.علیرضا
بررسی خواص رئولوژیکی و شیمیایی نان حجیم بدون گلوتن بروتچن حاصل از آردهای چیا (مریمگلی)، تف و دانه ماش
[
دوره12,
شماره
1
- بهارسال
1399]
فرجی.علیرضا
ارزیابی اثر همافزایی آرد دانه کینوآ و پروتئین آب پنیر بهعنوان جایگزین گلوتن در تولید کیک یزدی بر پایه آرد برنج
[
دوره12,
شماره
1
- بهارسال
1399]
فرخ.اتوسا
مقایسه روند تغییرات اسیدلینولئیک کونژوگه و زنده مانی لاکتوباسیلوس اسیدوفیلوس و لاکتوباسیلوس کازئی در خامه استریل تخمیری و غیر تخمیری سین بیوتیک طی زمان نگهداری
[
دوره12,
شماره
1
- بهارسال
1399]
فرخ.آتوسا
مقایسه روند تغییرات اسیدلینولئیک کونژوگه و زنده مانی لاکتوباسیلوس اسیدوفیلوس و لاکتوباسیلوس کازئی در خامه استریل تخمیری و غیر تخمیری سین بیوتیک طی زمان نگهداری
[
دوره12,
شماره
1
- بهارسال
1399]
فلاح شجاعی.رویا
تعیین ارزش غذایی خیار دریایی فراوری شده گونه (Stichopus herrmanni) از جزیره قشم (خلیج فارس)
[
دوره12,
شماره
2
- تابستانسال
1399]