زارع گشتی.قربان
تغییرات فاکتورهای شیمیایی، میکروبی و حسی کیلکای معمولی ( Clupeonella cultriventris) روکش شده خام و پخته با لعاب تمپورا طی نگهداری در سردخانه
[
دوره12,
شماره
2
- تابستانسال
1399]
زارع.زهرا
بررسی تأثیر جایگزینی آرد گندم باآرد سنجد بر خصوصیات فیزیکوشیمیایی و حسی کیک روغنی
[
دوره8,
شماره
2
- تابستانسال
1395]
زارع.صمد
بررسی اثر جایگزینی بخشی از شکر با قند مایع خرما بر روی ویژگی های فیزیکوشیمیایی و حسی حلوای گردوئی ارومیه
[
دوره10,
شماره
4
- زمستانسال
1397]
زارعی.محسن
رابطه ارزش ویژه برند مبتنی بر دیدگاه مالی، مسئولیت پذیری اجتماعی و عملکرد در شرکت های صنایع غذایی ایران
[
دوره10,
شماره
4
- زمستانسال
1397]
زاوه زاد.نفیسه
مدلسازی نرخ تنفس پرتقال رقم والنسیا حاوی پوشش اسانس آویشن شیرازی به منظور طراحی سیستم بستهبندی اتمفسر اصلاح شده
[
دوره14,
شماره
1
- بهارسال
1401]
زاوه زاد.نفیسه
بررسی اثر پودر مالت سورگوم بر ویژگیهای بافتی و حسی اشترودل تخمیری )بر پایه آرد سیب زمینی-برنج(
[
دوره13,
شماره
1
- بهارسال
1400]
زاهدی.یونس
ارزیابی خواص شیمیایی، مکانیکی و نوری فیلمهای خوراکی بر پایه پوره کدومسمایی به کمک روش سطح پاسخ
[
دوره10,
شماره
2
- تابستانسال
1397]
زرین نیا.وحید
اثر برخی از تنظیمکنندههایرشد،کیتوزان و اسانسدارچین بر بهبودکیفیت تغذیه ای و عمرپساز برداشت پرتقالرقم تامسون ناول
[
دوره16,
شماره
1
- بهارسال
1403]
زکی پور رحیم آبادی.اسحق
تولید و ارزیابی فیلم زیستتخریبپذیر کیتوزان حاوی عصاره شیرین بیان (Glycyrrhiza glabra) به منظور بستهبندی فیله ماهی فیتوفاگ (Hypophthalmichthys molitrix)
[
دوره12,
شماره
3
- پاییزسال
1399]
زکی پور رحیم آبادی.اسحق
تقویت خواص فیزیکی و مکانیکی فیلم زیست تخریبپذیر کاراژینان با استفاده از نانورس
[
دوره12,
شماره
3
- پاییزسال
1399]
زمانی خادمانلو.حسین
بهبودکیفیت و ماندگارینان بربری برپایهآردکامل مخلوط با استفاده از خمیرترش با تخمیرخودبخودی خمیرترشحاویلاکتوباسیلوسپلانتاروم
[
دوره15,
شماره
3
- پاییزسال
1402]
زمردی.شهین
تاثیر انواع پیشتیمارها بر ویژگیهای رنگی و فیزیکوشیمیایی برشهای بادمجان خشک شده با هوای داغ
[
دوره9,
شماره
3
- پاییزسال
1396]
زمردی.شهین
تولید ماست میوهای فراسودمند از شیرگاومیش با افزون پودر پنیرک (Malva sylvestris)
[
دوره16,
شماره
2
- تابستانسال
1403]
زمردی.شهین
ارزیابی عناصر معدنی، نیترات و نیتریت در اندامهای مختلف گیاه سالیکورنیا (Salicornia persica L.) کشت شده در استان تهران
[
دوره12,
شماره
4
- زمستانسال
1399]
زند.نازنین
ارزیابیخواص فیزیکوشیمیایی و میکروبی گوشت تازه بوقلمون حاویلاکتات سدیم نگهداریشده در انواع پاکتهایچندلایه و اتمسفراصلاح شده
[
دوره16,
شماره
2
- تابستانسال
1403]
زند.نازنین
اثراتمسفراصلاح شده و اسانسهای زنجبیل و زیره برجمعیت میکروبی و خواصارگانولپتیکیکلوچه سنتی اهواز
[
دوره15,
شماره
4
- زمستانسال
1402]