ز

  • زارع گشتی.قربان تغییرات فاکتورهای شیمیایی، میکروبی و حسی کیلکای معمولی ( Clupeonella cultriventris) روکش شده خام و پخته با لعاب تمپورا طی نگهداری در سردخانه [ دوره12, شماره 2 - تابستان سال 1399]
  • زارع.زهرا بررسی تأثیر جایگزینی آرد گندم باآرد سنجد بر خصوصیات فیزیکوشیمیایی و حسی کیک روغنی [ دوره8, شماره 2 - تابستان سال 1395]
  • زارع.صمد بررسی اثر جایگزینی بخشی از شکر با قند مایع خرما بر روی ویژگی های فیزیکوشیمیایی و حسی حلوای گردوئی ارومیه [ دوره10, شماره 4 - زمستان سال 1397]
  • زارعی.محسن رابطه ارزش ویژه برند مبتنی بر دیدگاه مالی، مسئولیت پذیری اجتماعی و عملکرد در شرکت های صنایع غذایی ایران [ دوره10, شماره 4 - زمستان سال 1397]
  • زاوه زاد.نفیسه مدل‏سازی نرخ تنفس پرتقال رقم والنسیا حاوی پوشش اسانس آویشن شیرازی به منظور طراحی سیستم بسته‏بندی اتمفسر اصلاح شده [ دوره14, شماره 1 - بهار سال 1401]
  • زاوه زاد.نفیسه بررسی اثر پودر مالت سورگوم بر ویژگی‏های بافتی و حسی اشترودل تخمیری )بر پایه آرد سیب زمینی-برنج( [ دوره13, شماره 1 - بهار سال 1400]
  • زاهدی.یونس ارزیابی خواص شیمیایی، مکانیکی و نوری فیلمهای خوراکی بر پایه پوره کدومسمایی به کمک روش سطح پاسخ [ دوره10, شماره 2 - تابستان سال 1397]
  • زرین نیا.وحید اثر برخی از تنظیم‌کننده‌های‌رشد،‌کیتوزان و اسانس‌دارچین بر بهبود‌کیفیت تغذیه ای و عمرپس‌از برداشت پرتقال‌رقم تامسون ناول [ دوره16, شماره 1 - بهار سال 1403]
  • زکی پور رحیم آبادی.اسحق تولید و ارزیابی فیلم زیست‌تخریب‌پذیر کیتوزان حاوی عصاره شیرین بیان (Glycyrrhiza glabra) به منظور بسته‌بندی فیله ماهی فیتوفاگ (Hypophthalmichthys molitrix) [ دوره12, شماره 3 - پاییز سال 1399]
  • زکی پور رحیم آبادی.اسحق تقویت خواص فیزیکی و مکانیکی فیلم زیست ‌تخریب‌پذیر کاراژینان با استفاده از نانورس [ دوره12, شماره 3 - پاییز سال 1399]
  • زمانی خادمانلو.حسین بهبود‌کیفیت و ماندگاری‌نان بربری برپایه‌آرد‌کامل مخلوط با استفاده از خمیرترش ‌با تخمیر‌خودبخودی ‌خمیرترش‌حاوی‌لاکتوباسیلوس‌پلانتاروم [ دوره15, شماره 3 - پاییز سال 1402]
  • زمردی.شهین تاثیر انواع پیش‌تیمارها بر ویژگی‌های رنگی و فیزیکوشیمیایی برش‌های بادمجان خشک شده با هوای داغ [ دوره9, شماره 3 - پاییز سال 1396]
  • زمردی.شهین تولید ماست میوه‌ای فراسودمند از شیر‌گاومیش با افزون پودر پنیرک (Malva sylvestris) [ دوره16, شماره 2 - تابستان سال 1403]
  • زمردی.شهین ارزیابی عناصر معدنی، نیترات و نیتریت در اندام‌های مختلف گیاه سالیکورنیا (Salicornia persica L.) کشت شده در استان تهران [ دوره12, شماره 4 - زمستان سال 1399]
  • زند.نازنین ارزیابی‌خواص فیزیکوشیمیایی و میکروبی گوشت تازه بوقلمون ‌حاوی‌لاکتات سدیم نگهداری‌شده در انواع پاکت‌های‌چند‌لایه و اتمسفر‌اصلاح شده [ دوره16, شماره 2 - تابستان سال 1403]
  • زند.نازنین اثر‌اتمسفر‌اصلاح شده و‌ اسانس‌های زنجبیل و زیره ‌بر‌جمعیت میکروبی و خواص‌ارگانولپتیکی‌کلوچه سنتی اهواز [ دوره15, شماره 4 - زمستان سال 1402]