ا

  • احمدزاده قویدل.ریحانه بررسی اثر جوانه زنی بر برخی ویژگی های شیمایی و فعالیت آنتی اکسیدانی عدس قرمز [ دوره8, شماره 2 - تابستان سال 1395]
  • احمدزاده قویدل.ریحانه تاثیر فرایند ترکیبی خشک‌کردن اسمزی توسط خشک‌کن کابینتی و انجماد بر برخی از خصوصیات شیمیایی و بافتی میوه‌های توت‌فرنگی [ دوره8, شماره 4 - زمستان سال 1395]
  • استیری.سید حسین بررسی تاثیر غظت آنزیم و زمان گرمخانه‌گذاری بر میزان استخراج لیکوپن از تفاله گوجه فرنگی [ دوره8, شماره 3 - پاییز سال 1395]
  • استیری.سید حسین تاثیر فرایند مالت‌سازی بر برخی از خصوصیات فیزیکوشیمیایی دانه‌‌ها‌ی غلات (گندم و جو) استان خراسان رضوی [ دوره8, شماره 4 - زمستان سال 1395]
  • استیری.سید حسین بررسی اثر جوانه زنی بر برخی ویژگی های شیمایی و فعالیت آنتی اکسیدانی عدس قرمز [ دوره8, شماره 2 - تابستان سال 1395]
  • اسدی.غلامحسین تغییرات برخی از پارامترهای فیزیکوشیمیایی و مهندسی کدو حلوایی (C. moschata) با روش خشک کردن فروسرخ [ دوره8, شماره 2 - تابستان سال 1395]
  • اعلمی.مهران تغییرات برخی از پارامترهای فیزیکوشیمیایی و مهندسی کدو حلوایی (C. moschata) با روش خشک کردن فروسرخ [ دوره8, شماره 2 - تابستان سال 1395]
  • الهامی راد.امیر حسین مطالعه اثر آنتی اکسیدانی عصاره اتانولی کنجاله زیتون بر پایداری اکسایشی روغن سویا در مقایسه با برخی آنتی اکسیدان های شیمیایی [ دوره8, شماره 3 - پاییز سال 1395]
  • الهامی راد.امیر حسین ارزیابی خواص آنتی اکسیدانی عصاره متانولی برگ گیاه پنج انگشت (Vitex agnus castus) بر پایداری اکسیداتیو روغن سویا طی نگهداری [ دوره8, شماره 2 - تابستان سال 1395]
  • الهامی راد.امیر حسین ارزیابی اثر آنتی اکسیدانی عصاره کنجاله روغن کشی شده کنجد جهت پایدار سازی روغن های خوراکی [ دوره8, شماره 3 - پاییز سال 1395]
  • الهامی.امیر حسین بررسی تاثیر غظت آنزیم و زمان گرمخانه‌گذاری بر میزان استخراج لیکوپن از تفاله گوجه فرنگی [ دوره8, شماره 3 - پاییز سال 1395]
  • امیری.مریم بررسی تاثیر جایگزینی صمغ کتیرا بر بهبود خصوصیات خمیری شدن آردهای برنج، ذرت و سیب‌زمینی توسط دستگاه تحلیل‌گر سریع ویسکوزیته [ دوره8, شماره 2 - تابستان سال 1395]