احمدزاده قویدل.ریحانه
بررسی اثر جوانه زنی بر برخی ویژگی های شیمایی و فعالیت آنتی اکسیدانی عدس قرمز
[
دوره8,
شماره
2
- تابستانسال
1395]
احمدزاده قویدل.ریحانه
تاثیر فرایند ترکیبی خشککردن اسمزی توسط خشککن کابینتی و انجماد بر برخی از خصوصیات شیمیایی و بافتی میوههای توتفرنگی
[
دوره8,
شماره
4
- زمستانسال
1395]
استیری.سید حسین
بررسی تاثیر غظت آنزیم و زمان گرمخانهگذاری بر میزان استخراج لیکوپن از تفاله گوجه فرنگی
[
دوره8,
شماره
3
- پاییزسال
1395]
استیری.سید حسین
تاثیر فرایند مالتسازی بر برخی از خصوصیات فیزیکوشیمیایی دانههای غلات (گندم و جو) استان خراسان رضوی
[
دوره8,
شماره
4
- زمستانسال
1395]
استیری.سید حسین
بررسی اثر جوانه زنی بر برخی ویژگی های شیمایی و فعالیت آنتی اکسیدانی عدس قرمز
[
دوره8,
شماره
2
- تابستانسال
1395]
اسدی.غلامحسین
تغییرات برخی از پارامترهای فیزیکوشیمیایی و مهندسی کدو حلوایی (C. moschata) با روش خشک کردن فروسرخ
[
دوره8,
شماره
2
- تابستانسال
1395]
اعلمی.مهران
تغییرات برخی از پارامترهای فیزیکوشیمیایی و مهندسی کدو حلوایی (C. moschata) با روش خشک کردن فروسرخ
[
دوره8,
شماره
2
- تابستانسال
1395]
الهامی راد.امیر حسین
مطالعه اثر آنتی اکسیدانی عصاره اتانولی کنجاله زیتون بر پایداری اکسایشی روغن سویا در مقایسه با برخی آنتی اکسیدان های شیمیایی
[
دوره8,
شماره
3
- پاییزسال
1395]
الهامی راد.امیر حسین
ارزیابی خواص آنتی اکسیدانی عصاره متانولی برگ گیاه پنج انگشت (Vitex agnus castus) بر پایداری اکسیداتیو روغن سویا طی نگهداری
[
دوره8,
شماره
2
- تابستانسال
1395]
الهامی راد.امیر حسین
ارزیابی اثر آنتی اکسیدانی عصاره کنجاله روغن کشی شده کنجد جهت پایدار سازی روغن های خوراکی
[
دوره8,
شماره
3
- پاییزسال
1395]
الهامی.امیر حسین
بررسی تاثیر غظت آنزیم و زمان گرمخانهگذاری بر میزان استخراج لیکوپن از تفاله گوجه فرنگی
[
دوره8,
شماره
3
- پاییزسال
1395]
امیری.مریم
بررسی تاثیر جایگزینی صمغ کتیرا بر بهبود خصوصیات خمیری شدن آردهای برنج، ذرت و سیبزمینی توسط دستگاه تحلیلگر سریع ویسکوزیته
[
دوره8,
شماره
2
- تابستانسال
1395]