حداد خداپرست.محمد حسن
ارزیابی خواص آنتی اکسیدانی عصاره متانولی برگ گیاه پنج انگشت (Vitex agnus castus) بر پایداری اکسیداتیو روغن سویا طی نگهداری
[
دوره8,
شماره
2
- تابستانسال
1395]
حسنی بایگی.نادیا
تاثیرآنزیم بری به همراه امواج فراصوت و آنزیم آسپارژیناز برکاهش میزان آکریل آمید سیب زمینی سرخ شده
[
دوره8,
شماره
3
- پاییزسال
1395]
حسنی.فرشته
بررسی اثر فاکتورهای مؤثر بر فعالیت آنزیم لیپاز تثبیت شده روی پلیمرهای سنتزی
[
دوره8,
شماره
4
- زمستانسال
1395]
حسینی قابوس.سید حسین
تغییرات برخی از پارامترهای فیزیکوشیمیایی و مهندسی کدو حلوایی (C. moschata) با روش خشک کردن فروسرخ
[
دوره8,
شماره
2
- تابستانسال
1395]
حسینی.سید ابراهیم
بررسی اثر ژلها ( ژلاتین و صمغ ژلان) بر روند آزادسازی نمک از بافت مواد غذایی
[
دوره8,
شماره
3
- پاییزسال
1395]
حسینی.سید ابراهیم
بررسی ترکیب شیمیایی ، ویژگی های حسی و پروفایل اسیدهای چرب همبرگر بر پایه گوشت شتر
[
دوره8,
شماره
3
- پاییزسال
1395]