ح

  • حداد خداپرست.محمد حسن ارزیابی خواص آنتی اکسیدانی عصاره متانولی برگ گیاه پنج انگشت (Vitex agnus castus) بر پایداری اکسیداتیو روغن سویا طی نگهداری [ دوره8, شماره 2 - تابستان سال 1395]
  • حسنی بایگی.نادیا تاثیرآنزیم بری به همراه امواج فراصوت و آنزیم آسپارژیناز برکاهش میزان آکریل آمید سیب زمینی سرخ شده [ دوره8, شماره 3 - پاییز سال 1395]
  • حسنی.فرشته بررسی اثر فاکتورهای مؤثر بر فعالیت آنزیم لیپاز تثبیت شده روی پلیمرهای سنتزی [ دوره8, شماره 4 - زمستان سال 1395]
  • حسینی قابوس.سید حسین تغییرات برخی از پارامترهای فیزیکوشیمیایی و مهندسی کدو حلوایی (C. moschata) با روش خشک کردن فروسرخ [ دوره8, شماره 2 - تابستان سال 1395]
  • حسینی.سید ابراهیم بررسی اثر ژل‌ها ( ژلاتین و صمغ ژلان) بر روند آزادسازی نمک از بافت مواد غذایی [ دوره8, شماره 3 - پاییز سال 1395]
  • حسینی.سید ابراهیم بررسی ترکیب شیمیایی ، ویژگی های حسی و پروفایل اسیدهای چرب همبرگر بر پایه گوشت شتر [ دوره8, شماره 3 - پاییز سال 1395]