م

  • محبی.محبت بهینه‏ سازی تولید کف شیر موز و بررسی سینتیک انتقال جرم نمونه بهینه در طی فرایند خشک کردن با هوای داغ [ دوره10, شماره 1 - بهار سال 1397]
  • محبی.محبت تهیه نانو لیپوزوم های حاوی اسانس روغنی پرتقال با استفاده از روش حرارتی [ دوره10, شماره 2 - تابستان سال 1397]
  • محمدی.ادریس بررسی اثر بازدارندگی اسانس برگ رزماری بر قارچ بوتریتیس سینرا برای افزایش ماندگاری میوه توت فرنگی [ دوره10, شماره 1 - بهار سال 1397]
  • محمدی.عصمت تغییرات کیفیت چربی میگوی سفید هندی پرورشی (Fenneropenacus indicus) طی فرایند کنسروسازی [ دوره10, شماره 1 - بهار سال 1397]
  • محمدی.مرتضی رابطه ارزش ویژه برند مبتنی بر دیدگاه مالی، مسئولیت پذیری اجتماعی و عملکرد در شرکت های صنایع غذایی ایران [ دوره10, شماره 4 - زمستان سال 1397]
  • محمدی.مریم اثر فرآیند خشک کردن پاششی بر ویژگی‌های فیزیکوشیمیایی و میکروساختار پودر عصاره مالت [ دوره10, شماره 2 - تابستان سال 1397]
  • مرتضوی.سید علی بهینه‏ سازی تولید کف شیر موز و بررسی سینتیک انتقال جرم نمونه بهینه در طی فرایند خشک کردن با هوای داغ [ دوره10, شماره 1 - بهار سال 1397]
  • مرتضوی.سید علی بررسی فعالیت آنتی اکسیدانی عصاره آبی مرزنگوش و اثر آن بر زنده مانی لاکتوباسیلوس پلانتاروم زیـر گونه پلانتاروم در ماست پروبیوتیک کم چرب [ دوره10, شماره 1 - بهار سال 1397]
  • مرتضوی.سید علی بررسی خصوصیات فیزیکوشیمیایی و میکروبی فیلمهای تهیه شده حاوی نانوذرات اکسید سیلیسیوم با پایه پلی ساکارید آرد سویا [ دوره10, شماره 2 - تابستان سال 1397]
  • مرتضوی.سید علی بهینه‌سازی فرمولاسیون کشک مایع فراسودمند حاوی اینولین بومی و گوار [ دوره10, شماره 2 - تابستان سال 1397]
  • مستقیم.تکتم بررسی اثر اینولین و آنزیم ترانس گلوتامیناز بر روی خصوصیات فیزیکی و حسی سوسیس کم نمک [ دوره10, شماره 1 - بهار سال 1397]
  • مظاهری.مصطفی بهینه‏ سازی تولید کف شیر موز و بررسی سینتیک انتقال جرم نمونه بهینه در طی فرایند خشک کردن با هوای داغ [ دوره10, شماره 1 - بهار سال 1397]
  • معدنی پور.محمد مهدی بررسی ترکیبات شیمیایی و فعالیت آنتی اکسیدانی عصاره برگ به [ دوره10, شماره 1 - بهار سال 1397]
  • مقیمی.معصومه بهینه‌سازی فرایند استخراج روغن از دانه‌های گلرنگ با پیش‌تیمار مایکروویو و تخمین پارامترهای فرایند با کمک شبکه‌ی عصبی مصنوعی [ دوره10, شماره 4 - زمستان سال 1397]
  • موسی یی پور.محبوبه مقایسه کیفیت فیله و ناگت تولیدی از ماهی تیلاپیای منجمد وارداتی (Oreochromis niloticus) با فیله و ناگت تیلاپیای پرورشی در ایران [ دوره10, شماره 4 - زمستان سال 1397]
  • موگوئی.رکسانا اندازه گیری و مقایسه فعالیت لیپاز، لیپواکسیژناز و فیتاز در کینوا و آمارانت [ دوره10, شماره 97 - تابستان سال 1397]
  • مهدیان.ریحانه ارزیابی اثر عصارة برگ زیتون به عنوان ترکیب فراسودمند بر ویژگی‌‌های فیزیکوشیمیایی، میکروبی و حسی نوشیدنی آب گوجه‌فرنگی پالپ‌دار [ دوره10, شماره 4 - زمستان سال 1397]
  • مهرشاد.ناصر آشکارسازی نواقص پوسته تخم مرغ با استفاده از مدل محاسباتی تشخیص برجستگی تصاویر مبتنی بر سیستم بینایی انسان [ دوره10, شماره 3 - پاییز سال 1397]
  • میلانی.الناز بهینه‌سازی فرمولاسیون کشک مایع فراسودمند حاوی اینولین بومی و گوار [ دوره10, شماره 2 - تابستان سال 1397]