م

  • متعمدزادگان.علی مدل‌سازی جذب روغن طی فرایند سرخ کردن عمیق رشته خوشکار: مقایسه سرخ کردن در شرایط اتمسفری و تحت خلأ [ دوره9, شماره 0 - بهار سال 1396]
  • محبی.محبت مدل‌سازی جذب روغن طی فرایند سرخ کردن عمیق رشته خوشکار: مقایسه سرخ کردن در شرایط اتمسفری و تحت خلأ [ دوره9, شماره 0 - بهار سال 1396]
  • محمدی ثانی.علی تاثیر کاربرد صمغ دانه مرو بر بهبود خصوصیات فیزیکوشیمیایی و حسی بستنی کم چرب [ دوره9, شماره 3 - پاییز سال 1396]
  • محمدی.مریم حاملهای لیپیدی نانوساختار به عنوان سیستمهای رسانش هدفمند جهت غنی سازی نوشیدنی های آبی با ترکیبات فعال زیستی [ دوره9, شماره 0 - بهار سال 1396]
  • مختاریان.محسن بررسی تأثیر پیش تیمارهای اتیل اولئات و فراصوت بر برخی ویژگی‌های کیفی بامیه خشک شده به روش مادون قرمز [ دوره9, شماره 4 - زمستان سال 1396]
  • مختاریان.محسن بررسی ویژگی‌های کیفی و میکروبیولوژیکی آویشن شیرازی تحت تیمار پرتودهی [ دوره9, شماره 2 - تابستان سال 1396]
  • مرادی.مهدی تعیین و اعتبارسنجی ضریب انتشار رطوبتی دانه گیاه زیره سبز طی فرایند خشک شدن به روش لایه نازک [ دوره9, شماره 1 - بهار سال 1396]
  • مرتضوی.سید علی مدل‌سازی جذب روغن طی فرایند سرخ کردن عمیق رشته خوشکار: مقایسه سرخ کردن در شرایط اتمسفری و تحت خلأ [ دوره9, شماره 0 - بهار سال 1396]
  • مرتضوی.سید علی تأثیر افزودن صمغ دانه‌های ریحان و شاهی بر روی میزان چربی و pH کیک بدون گلوتن حاوی آرد برنج [ دوره9, شماره 0 - بهار سال 1396]
  • مرتضوی.سید علی بهینه سازی تولید پروتئین هیدرولیز شده دانه هندوانه (Citrullus lanatus) با ارزیابی فعالیت چلات کنندگی با استفاده از روش سطح پاسخ [ دوره9, شماره 4 - زمستان سال 1396]
  • مشعشعی.سید علی بررسی اثرخمیرترش بر خصوصیات فیزیکوشیمیایی، بافتی و حسی نان تست حاوی آردچاودار [ دوره9, شماره 3 - پاییز سال 1396]
  • مفتون آزاد.ندا بررسی رابطه میان شاخص قهوه ای شدن و میزان تشکیل هیدروکسی متیل فورفورال در انجیر نیمه مرطوب [ دوره9, شماره 1 - بهار سال 1396]
  • مقیمی.معصومه بررسی تأثیر زمان و توان ریزموج بر میزان ترکیبات فنلی، پایداری اکسایشی و برخی از خصوصیات فیزیکوشیمیایی روغن گلرنگ [ دوره9, شماره 4 - زمستان سال 1396]
  • مهدوی.وحیده بررسی باقی‌مانده و دوره کارنس آفت‌کش کارباریل بر روی محصول کاهو در ایران [ دوره9, شماره 0 - بهار سال 1396]
  • میلانی.الناز تولید اسنک حجیم حاوی پودر آب پنیر - تخم مرغ و ارزیابی ویژگیهای آن [ دوره9, شماره 3 - پاییز سال 1396]