ب

  • بادفرسا.حسین تاثیر فرآیند ریزپوشانی با استفاده از خشک کن انجمادی بر خصوصیات فیزیکی، شیمیایی و آنتی اکسیدانی اسانس گلپر [ دوره10, شماره 2 - تابستان سال 1397]
  • بحرینی.معصومه بررسی اثرات آنتی اکسیدانی و ضدمیکروبی عصاره اناریجه در افزایش عمر ماندگاری ماهی کیلکای چرخ شده تلقیح شده با لیستریا مونوسیتوژنز [ دوره10, شماره 4 - زمستان سال 1397]
  • بخش آبادی.حمید بهینه‌سازی فرایند استخراج روغن از دانه‌های گلرنگ با پیش‌تیمار مایکروویو و تخمین پارامترهای فرایند با کمک شبکه‌ی عصبی مصنوعی [ دوره10, شماره 4 - زمستان سال 1397]
  • بدبدک.صمد بررسی اثر تیمار بتا-آمینوبوتیریک اسید از طریق افزایش تجمع نیتریک اکسید درونی و فعال‌سازی مسیر فنیل‌پروپانوئید بر کاهش پوسیدگی قارچی پس از برداشت میوه‌ توت فرنگی و حفظ کیفیت تغذیه‌ای آن [ دوره10, شماره 97 - تابستان سال 1397]
  • برزگر.حسن بررسی تاثیر هیدروکلویید های اینولین و گوار بر خصوصیات رئولوژیکی خمیر و بافت نان قالبی به روش سطح پاسخ (RSM) [ دوره10, شماره 1 - بهار سال 1397]
  • بهبهانی.لیلا تأثیر پوشش خوراکی متیل سلولز بر خصوصیات کیفی و میکروبی خرمای کبکاب [ دوره10, شماره 3 - پاییز سال 1397]
  • بیگ بابایی.عادل بررسی تاثیر پیش‌تیمار مایکروویو بر خصوصیات فیزیکوشیمیایی روغن حاصل از دانه‌های کنجد [ دوره10, شماره 2 - تابستان سال 1397]