بابایی.بابک
ارزیابی شرایط بهینه استخراج بتایین از ملاسچغندرقند به روشکروماتوگرافی تعویضیونی
[
دوره16,
شماره
3
- پاییزسال
1403]
بارانی.معصومه
اثر درجه برشتگی نان تافتون بر مقدار آکریلآمید و مقایسه دو روشآنزیم آسپاراژیناز و اسید استیک برکاهش آن
[
دوره16,
شماره
3
- پاییزسال
1403]
بختیاری.محیا
بررسیخواص فیزیکوشیمیایی و حسی پنیرپروسس لبنه بر پایه صمغکاراگینان و پکتین
[
دوره16,
شماره
1
- بهارسال
1403]
بهرامیان.الهه
تولیدکیک یزدی فراسودمند غنی شده با عصاره چای سبز
[
دوره16,
شماره
2
- تابستانسال
1403]