محمدی.مرتضی
رابطه ارزش ویژه برند مبتنی بر دیدگاه مالی، مسئولیت پذیری اجتماعی و عملکرد در شرکت های صنایع غذایی ایران
[
دوره10,
شماره
4
- زمستانسال
1397]
محمدی.مریم
اثر فرآیند خشک کردن پاششی بر ویژگیهای فیزیکوشیمیایی و میکروساختار پودر عصاره مالت
[
دوره10,
شماره
2
- تابستانسال
1397]
مرتضوی.سید علی
بهینه سازی تولید کف شیر موز و بررسی سینتیک انتقال جرم نمونه بهینه در طی فرایند خشک کردن با هوای داغ
[
دوره10,
شماره
1
- بهارسال
1397]
مرتضوی.سید علی
بررسی فعالیت آنتی اکسیدانی عصاره آبی مرزنگوش و اثر آن بر زنده مانی لاکتوباسیلوس پلانتاروم زیـر گونه پلانتاروم در ماست پروبیوتیک کم چرب
[
دوره10,
شماره
1
- بهارسال
1397]
مرتضوی.سید علی
بررسی خصوصیات فیزیکوشیمیایی و میکروبی فیلمهای تهیه شده حاوی نانوذرات اکسید سیلیسیوم با پایه پلی ساکارید آرد سویا
[
دوره10,
شماره
2
- تابستانسال
1397]
مرتضوی.سید علی
بهینهسازی فرمولاسیون کشک مایع فراسودمند حاوی اینولین بومی و گوار
[
دوره10,
شماره
2
- تابستانسال
1397]
مستقیم.تکتم
بررسی اثر اینولین و آنزیم ترانس گلوتامیناز بر روی خصوصیات فیزیکی و حسی سوسیس کم نمک
[
دوره10,
شماره
1
- بهارسال
1397]
مظاهری.مصطفی
بهینه سازی تولید کف شیر موز و بررسی سینتیک انتقال جرم نمونه بهینه در طی فرایند خشک کردن با هوای داغ
[
دوره10,
شماره
1
- بهارسال
1397]
معدنی پور.محمد مهدی
بررسی ترکیبات شیمیایی و فعالیت آنتی اکسیدانی عصاره برگ به
[
دوره10,
شماره
1
- بهارسال
1397]
مقیمی.معصومه
بهینهسازی فرایند استخراج روغن از دانههای گلرنگ با پیشتیمار مایکروویو و تخمین پارامترهای فرایند با کمک شبکهی عصبی مصنوعی
[
دوره10,
شماره
4
- زمستانسال
1397]
موسی یی پور.محبوبه
مقایسه کیفیت فیله و ناگت تولیدی از ماهی تیلاپیای منجمد وارداتی (Oreochromis niloticus) با فیله و ناگت تیلاپیای پرورشی در ایران
[
دوره10,
شماره
4
- زمستانسال
1397]
موگوئی.رکسانا
اندازه گیری و مقایسه فعالیت لیپاز، لیپواکسیژناز و فیتاز در کینوا و آمارانت
[
دوره10,
شماره
97
- تابستانسال
1397]
مهدیان.ریحانه
ارزیابی اثر عصارة برگ زیتون به عنوان ترکیب فراسودمند بر ویژگیهای فیزیکوشیمیایی، میکروبی و حسی نوشیدنی آب گوجهفرنگی پالپدار
[
دوره10,
شماره
4
- زمستانسال
1397]
مهرشاد.ناصر
آشکارسازی نواقص پوسته تخم مرغ با استفاده از مدل محاسباتی تشخیص برجستگی تصاویر مبتنی بر سیستم بینایی انسان
[
دوره10,
شماره
3
- پاییزسال
1397]