م

  • محبی.رومینا تولید‌کیک یزدی فراسودمند غنی شده با عصاره چای سبز [ دوره16, شماره 2 - تابستان سال 1403]
  • محمدی ثانی.علی بررسی‌تاثیر‌نانو لیپوزوم‌ها و باکتری‌های میکرو‌پوششی در سطوح متفاوت میکرو‌انکپسوله‌ برزنده‌مانیباکتری‌ها طیذخیره‌سازی [ دوره16, شماره 1 - بهار سال 1403]
  • مشایخ.علی اکبر نوشیدنی فراسودمند ترکیبی‌حاوی عصاره‌هایگیاهان خانواده چلیپائیان جهت بهبود سیستم ایمنی [ دوره16, شماره 3 - پاییز سال 1403]
  • مقیمی.مجتبی بررسی‌کیفیت دو برند‌آب‌ معدنی تولیدشده از چشمه بهرغان سپیدان، فارس [ دوره16, شماره 3 - پاییز سال 1403]
  • مقیمی.معصومه بررسی ویژگی‌های فیزیکوشیمیایی، رئولوژیکی و حسی بیسکویت بدون گلوتن برپایه آرد برنج و ذرت حاوی نشاسته مقاوم [ دوره16, شماره 2 - تابستان سال 1403]
  • ملکی.رامین بررسی‌اثر دما و زمان بودادن دانه‌های‌کاکائو بر پلی‌فنول‌کل، ویژگی‌های شیمیایی و خصوصیات حسی پودر‌کاکائو [ دوره16, شماره 1 - بهار سال 1403]
  • ملکی.محمد بررسی اثر عصاره گیاه شنگ بر ویژگی‌های فیزیکوشیمیایی، میکروبی‌ و حسی ماست پروبیوتیک حاوی لاکتو باسیلوس کازئی [ دوره16, شماره 1 - بهار سال 1403]
  • مورکی.نرگس بررسی اثر فرآیند استخراج به روش‌های پرکولاسیون و مایکروویو بر ترکیبات زیست فعال جلبک قرمز Gracilariacorticata [ دوره16, شماره 1 - بهار سال 1403]
  • موسوی ندوشن.رضوان ارزیابی ویژگی‌های بافتی و حسی پنیر پیتزای فرایند شده رژیمی بر‌پایه نشاسته اصلاح شده و نمک حاصل از جلبک دریایی [ دوره16, شماره 1 - بهار سال 1403]
  • مهدی زاده مقدم.رضا بررسی مقایسه‌ای خاصیت آنتی‌اکسیدانی و ضد سرطانی عصاره آزاد و ریزپوشانی‌شده پونه معطر‌(Mentha pulegium L) [ دوره16, شماره 2 - تابستان سال 1403]
  • مهدیان.الهام فرمولاسیون‌کیک روغنی‌فراسودمند با استفاده از شیرین‌بیان و صمغ دانه‌"به" [ دوره16, شماره 2 - تابستان سال 1403]
  • مهدیان.الهام بررسی‌تاثیر‌نانو لیپوزوم‌ها و باکتری‌های میکرو‌پوششی در سطوح متفاوت میکرو‌انکپسوله‌ برزنده‌مانیباکتری‌ها طیذخیره‌سازی [ دوره16, شماره 1 - بهار سال 1403]
  • مهستی.پیمان بررسی تاثیر استرس اسانس زیره‌ی سبز بر بقا و پایداری باکتری لاکتوباسیلوس کازئی درماست پروبیوتیک [ دوره16, شماره 2 - تابستان سال 1403]
  • میرزایی می‌آبادی.مریم اثر واریته و روش‌حرارتی شرایط اتمسفرى و مایکروویو برویژگی‏های فیزیکوشیمیایی، ترکیبات فنولی و خاصیت آنتی‌اکسیدانی شیره انگور [ دوره16, شماره 2 - تابستان سال 1403]