محبی.رومینا
تولیدکیک یزدی فراسودمند غنی شده با عصاره چای سبز
[
دوره16,
شماره
2
- تابستانسال
1403]
محمدی ثانی.علی
بررسیتاثیرنانو لیپوزومها و باکتریهای میکروپوششی در سطوح متفاوت میکروانکپسوله برزندهمانیباکتریها طیذخیرهسازی
[
دوره16,
شماره
1
- بهارسال
1403]
مشایخ.علی اکبر
نوشیدنی فراسودمند ترکیبیحاوی عصارههایگیاهان خانواده چلیپائیان جهت بهبود سیستم ایمنی
[
دوره16,
شماره
3
- پاییزسال
1403]
مقیمی.مجتبی
بررسیکیفیت دو برندآب معدنی تولیدشده از چشمه بهرغان سپیدان، فارس
[
دوره16,
شماره
3
- پاییزسال
1403]
مقیمی.معصومه
بررسی ویژگیهای فیزیکوشیمیایی، رئولوژیکی و حسی بیسکویت بدون گلوتن برپایه آرد برنج و ذرت حاوی نشاسته مقاوم
[
دوره16,
شماره
2
- تابستانسال
1403]
ملکی.رامین
بررسیاثر دما و زمان بودادن دانههایکاکائو بر پلیفنولکل، ویژگیهای شیمیایی و خصوصیات حسی پودرکاکائو
[
دوره16,
شماره
1
- بهارسال
1403]
ملکی.محمد
بررسی اثر عصاره گیاه شنگ بر ویژگیهای فیزیکوشیمیایی، میکروبی و حسی ماست پروبیوتیک حاوی لاکتو باسیلوس کازئی
[
دوره16,
شماره
1
- بهارسال
1403]
مورکی.نرگس
بررسی اثر فرآیند استخراج به روشهای پرکولاسیون و مایکروویو بر ترکیبات زیست فعال جلبک قرمز Gracilariacorticata
[
دوره16,
شماره
1
- بهارسال
1403]
موسوی ندوشن.رضوان
ارزیابی ویژگیهای بافتی و حسی پنیر پیتزای فرایند شده رژیمی برپایه نشاسته اصلاح شده و نمک حاصل از جلبک دریایی
[
دوره16,
شماره
1
- بهارسال
1403]
مهدی زاده مقدم.رضا
بررسی مقایسهای خاصیت آنتیاکسیدانی و ضد سرطانی عصاره آزاد و ریزپوشانیشده پونه معطر(Mentha pulegium L)
[
دوره16,
شماره
2
- تابستانسال
1403]
مهدیان.الهام
فرمولاسیونکیک روغنیفراسودمند با استفاده از شیرینبیان و صمغ دانه"به"
[
دوره16,
شماره
2
- تابستانسال
1403]
مهدیان.الهام
بررسیتاثیرنانو لیپوزومها و باکتریهای میکروپوششی در سطوح متفاوت میکروانکپسوله برزندهمانیباکتریها طیذخیرهسازی
[
دوره16,
شماره
1
- بهارسال
1403]
مهستی.پیمان
بررسی تاثیر استرس اسانس زیرهی سبز بر بقا و پایداری باکتری لاکتوباسیلوس کازئی درماست پروبیوتیک
[
دوره16,
شماره
2
- تابستانسال
1403]
میرزایی میآبادی.مریم
اثر واریته و روشحرارتی شرایط اتمسفرى و مایکروویو برویژگیهای فیزیکوشیمیایی، ترکیبات فنولی و خاصیت آنتیاکسیدانی شیره انگور
[
دوره16,
شماره
2
- تابستانسال
1403]