س

  • سعیدی اصل.محمد رضا تشخیص‌روغن پالم در فرمولاسیون ماست با روشDNA بارکدگذاری به وسیله Real-time PCR [ دوره16, شماره 1 - بهار سال 1403]
  • سعیدی اصل.محمد رضا خواص‌آنتی‌اکسیدانی و ضد میکروبی عصاره‌های ان-بوتانولی و اتیل استاتی پوست پیاز قرمز با استفاده از روش‌های خیساندن و فراصوت [ دوره16, شماره 4 - زمستان سال 1403]
  • سیدلو هریس.سیدصادق بررسی‌اثر دما و زمان بودادن دانه‌های‌کاکائو بر پلی‌فنول‌کل، ویژگی‌های شیمیایی و خصوصیات حسی پودر‌کاکائو [ دوره16, شماره 1 - بهار سال 1403]
  • سیدی.اعظم تاثیر ژل آلوئه‌ورا و اسانس پوست لیمو (Citrus aurantifolia) بر ویژگی‌های کیفی میوه زردآلو‌(Prunus armeniaca) در طی‌دوره انبارداری [ دوره16, شماره 1 - بهار سال 1403]