آرمین.محمد
بهینهسازی تأثیر عصاره چای سبز، چای سفید و زنجبیل بر خصوصیات فیزیکوشیمیایی کیک اسفنجی با روش سطح پاسخ (RSM)
[
دوره16,
شماره
1
- بهارسال
1403]
آرمین.محمد
بررسیتاثیرافزودن پکتین وکنسانتره کشمش برخصوصیاتکمی و کیفی نان فاقدگلوتن حاصل از مخلوطآردگاورس(Setaria italica) و آرد برنج
[
دوره16,
شماره
2
- تابستانسال
1403]
آریان فر.اکرم
فرمولاسیون نان بدون گلوتن با استفاده از آرد خلر، کینوآ و شاهبلوط بر پایه آرد برنج به روش سطح پاسخ
[
دوره16,
شماره
1
- بهارسال
1403]
آریان فر.اکرم
بررسیتاثیرنانو لیپوزومها و باکتریهای میکروپوششی در سطوح متفاوت میکروانکپسوله برزندهمانیباکتریها طیذخیرهسازی
[
دوره16,
شماره
1
- بهارسال
1403]
آریایی.پیمان
بررسی اثر عصاره گیاه شنگ بر ویژگیهای فیزیکوشیمیایی، میکروبی و حسی ماست پروبیوتیک حاوی لاکتو باسیلوس کازئی
[
دوره16,
شماره
1
- بهارسال
1403]
آریایی.پیمان
بررسی مقایسهای خاصیت آنتیاکسیدانی و ضد سرطانی عصاره آزاد و ریزپوشانیشده پونه معطر(Mentha pulegium L)
[
دوره16,
شماره
2
- تابستانسال
1403]
آریایی.پیمان
ارزیابی ویژگیهای آنتیاکسیدانی و عملکردی پروتئین هیدرولیزشده حاصل از جلبک کلرلا ولگاریس توسط هیدرولیزآنزیمی
[
دوره16,
شماره
3
- پاییزسال
1403]
آریایی.پیمان
ارزیابیخواصآنتیاکسیدانی و عملکردیپروتئین هیدرولیزشده حاصل از هیدرولیزآنزیمیپروتئین جوانهگندم
[
دوره16,
شماره
3
- پاییزسال
1403]
آریایی.پیمان
اثر پوشش ترکیبیکیتوزان– صمغچیا به همراه اسانس برگ بو بر ماندگاری فیله بلدرچینطیمدت زمان نگهداری در یخچال
[
دوره16,
شماره
3
- پاییزسال
1403]
آصفی.نارملا
بررسیاثر دما و زمان بودادن دانههایکاکائو بر پلیفنولکل، ویژگیهای شیمیایی و خصوصیات حسی پودرکاکائو
[
دوره16,
شماره
1
- بهارسال
1403]