صادقی ماهونک.علیرضا
تولید پروتئین هیدرولیزشده قارچ خوراکی با استفاده از آنزیمآلکالاز: بررسی تاثیر زمان هیدرولیز و غلظت پروتئین هیدرولیزشده بر قابلیت آنتیاکسیدانی آن
[
دوره16,
شماره
3
- پاییزسال
1403]
صادقی ماهونک.علیرضا
بهینهسازی خصوصیات فیزیکوشیمیایی و رهایش ریزکپسولهای حاوی کورکومین با استفاده از صمغ مصطکی
[
دوره16,
شماره
4
- زمستانسال
1403]
صالحی فر.مانیا
ارزیابیتأثیر سطوح مختلف مالتودکسترین و پروتئینآبپنیر تغلیظ شده بر ویژگیهایکیفیکیک روغنیکمچرب
[
دوره16,
شماره
4
- زمستانسال
1403]
صالحی.فخرالدین
بررسی سینتیک تغییرات رنگ و سطح برشهای بادمجانپوششداده شده با موسیلاژ دانهریحانطیفرآیند سرخکردن
[
دوره16,
شماره
1
- بهارسال
1403]
صباغ پور لنگرودی.صبا
تولیدکیک یزدی فراسودمند غنی شده با عصاره چای سبز
[
دوره16,
شماره
2
- تابستانسال
1403]
صداقتی.مرجانه
ارزیابی ویژگیهای آنتیاکسیدانی و عملکردی پروتئین هیدرولیزشده حاصل از جلبک کلرلا ولگاریس توسط هیدرولیزآنزیمی
[
دوره16,
شماره
3
- پاییزسال
1403]
صفائیان.شیلا
ارزیابی ویژگیهای بافتی و حسی پنیر پیتزای فرایند شده رژیمی برپایه نشاسته اصلاح شده و نمک حاصل از جلبک دریایی
[
دوره16,
شماره
1
- بهارسال
1403]
صفری.رضا
بررسی تأثیر زمان هیدرولیز و نوعآنزیم بر فعالیت آنتیاکسیدانی و ضدسرطانی پروتئین هیدرولیزشده جوانه شبدر
[
دوره16,
شماره
4
- زمستانسال
1403]