ص

  • صادقی ماهونک.علیرضا تولید پروتئین هیدرولیز‌شده قارچ خوراکی با استفاده از آنزیم‌آلکالاز: بررسی تاثیر زمان هیدرولیز و غلظت پروتئین هیدرولیز‌شده بر قابلیت آنتی‌اکسیدانی آن [ دوره16, شماره 3 - پاییز سال 1403]
  • صادقی ماهونک.علیرضا بهینه‌سازی خصوصیات فیزیکوشیمیایی و رهایش ریزکپسول‌های حاوی کورکومین با استفاده از صمغ مصطکی [ دوره16, شماره 4 - زمستان سال 1403]
  • صالحی فر.مانیا ارزیابی‌تأثیر سطوح مختلف مالتودکسترین و پروتئین‌آب‌پنیر تغلیظ شده بر ویژگی‌های‌کیفی‌کیک روغنی‌کم‌چرب [ دوره16, شماره 4 - زمستان سال 1403]
  • صالحی.فخرالدین بررسی سینتیک تغییرات رنگ و سطح برش‌های بادمجان‌پوشش‌داده شده با موسیلاژ دانه‌ریحان‌طی‌فرآیند‌ سرخ‌کردن [ دوره16, شماره 1 - بهار سال 1403]
  • صباغ پور لنگرودی.صبا تولید‌کیک یزدی فراسودمند غنی شده با عصاره چای سبز [ دوره16, شماره 2 - تابستان سال 1403]
  • صداقتی.مرجانه ارزیابی ویژگی‌های آنتی‌اکسیدانی و عملکردی پروتئین هیدرولیز‌شده حاصل از جلبک کلرلا ولگاریس توسط هیدرولیز‌آنزیمی [ دوره16, شماره 3 - پاییز سال 1403]
  • صداقتی.مرجانه بررسی‌خصوصیات فیزیکوشیمیایی، میکروبی وحسی‌دوغ پروبیوتیک حاوی جلبک گراسیلاریا سالیکورنیا (Grassillaria Salicornia) [ دوره16, شماره 4 - زمستان سال 1403]
  • صفائیان.شیلا ارزیابی ویژگی‌های بافتی و حسی پنیر پیتزای فرایند شده رژیمی بر‌پایه نشاسته اصلاح شده و نمک حاصل از جلبک دریایی [ دوره16, شماره 1 - بهار سال 1403]
  • صفری.رضا بررسی تأثیر زمان هیدرولیز و نوع‌آنزیم بر فعالیت آنتی‌اکسیدانی و ضد‌سرطانی پروتئین هیدرولیز‌شده جوانه شبدر [ دوره16, شماره 4 - زمستان سال 1403]