ابراهیم زادگان.سمانه
بررسیاثر دما و زمان بودادن دانههایکاکائو بر پلیفنولکل، ویژگیهای شیمیایی و خصوصیات حسی پودرکاکائو
[
دوره16,
شماره
1
- بهارسال
1403]
احمدی.محمد
بررسی اثریخپوشانی با پوشش پولولان و عصاره برگ بو برماندگاری ماهیقزلآلای رنگینکمان نگهداریشده درفریزر
[
دوره16,
شماره
1
- بهارسال
1403]
احمدی.محمد
بررسی مقایسهای خاصیت آنتیاکسیدانی و ضد سرطانی عصاره آزاد و ریزپوشانیشده پونه معطر(Mentha pulegium L)
[
دوره16,
شماره
2
- تابستانسال
1403]
احمدی.محمد
ارزیابیخواصآنتیاکسیدانی و عملکردیپروتئین هیدرولیزشده حاصل از هیدرولیزآنزیمیپروتئین جوانهگندم
[
دوره16,
شماره
3
- پاییزسال
1403]
احمدی.محمد
اثر پوشش ترکیبیکیتوزان– صمغچیا به همراه اسانس برگ بو بر ماندگاری فیله بلدرچینطیمدت زمان نگهداری در یخچال
[
دوره16,
شماره
3
- پاییزسال
1403]
اسدنهال.محمدامین
بررسی سینتیک تغییرات رنگ و سطح برشهای بادمجانپوششداده شده با موسیلاژ دانهریحانطیفرآیند سرخکردن
[
دوره16,
شماره
1
- بهارسال
1403]
اسماعیل زاده کناری.رضا
تاثیر صمغهای بومی(کتیرا، فارسی و مرو) بر پایداری نوشیدنیپیناکولادا بر پایه آبپنیر و مقایسه آن با صمغ تجاری
[
دوره16,
شماره
2
- تابستانسال
1403]
اسمعیل رمجی.مهسا
تولیدکیک یزدی فراسودمند غنی شده با عصاره چای سبز
[
دوره16,
شماره
2
- تابستانسال
1403]
الهامی راد.امیر حسین
تأثیرغنیسازی با ایزوله سویا، آرد عدس، آلبومین و اسپیرولینا پلاتنسیس بر ویژگیهایکیفی نودل صنعتی
[
دوره16,
شماره
2
- تابستانسال
1403]
الهامی راد.امیر حسین
بهینهسازی تأثیر عصاره چای سبز، چای سفید و زنجبیل بر خصوصیات فیزیکوشیمیایی کیک اسفنجی با روش سطح پاسخ (RSM)
[
دوره16,
شماره
1
- بهارسال
1403]
امتیازجو.مژگان
ارزیابی ویژگیهای آنتیاکسیدانی و عملکردی پروتئین هیدرولیزشده حاصل از جلبک کلرلا ولگاریس توسط هیدرولیزآنزیمی
[
دوره16,
شماره
3
- پاییزسال
1403]
امیری عقدایی.سید سهیل
بررسی ویژگیهای فیزیکوشیمیایی، رئولوژیکی و حسی بیسکویت بدون گلوتن برپایه آرد برنج و ذرت حاوی نشاسته مقاوم
[
دوره16,
شماره
2
- تابستانسال
1403]
امینی فر.مهرناز
اثر واریته و روشحرارتی شرایط اتمسفرى و مایکروویو برویژگیهای فیزیکوشیمیایی، ترکیبات فنولی و خاصیت آنتیاکسیدانی شیره انگور
[
دوره16,
شماره
2
- تابستانسال
1403]
ایزانلو.آیسان
تولید پروتئین هیدرولیزشده قارچ خوراکی با استفاده از آنزیمآلکالاز: بررسی تاثیر زمان هیدرولیز و غلظت پروتئین هیدرولیزشده بر قابلیت آنتیاکسیدانی آن
[
دوره16,
شماره
3
- پاییزسال
1403]