ا

  • ابراهیم زادگان.سمانه بررسی‌اثر دما و زمان بودادن دانه‌های‌کاکائو بر پلی‌فنول‌کل، ویژگی‌های شیمیایی و خصوصیات حسی پودر‌کاکائو [ دوره16, شماره 1 - بهار سال 1403]
  • احمدی.محمد بررسی‌ اثر‌یخپوشانی با پوشش پولولان و عصاره برگ بو بر‌ماندگاری ماهی‌قزل‌آلای رنگین‌کمان نگهداری‌شده در‌فریزر [ دوره16, شماره 1 - بهار سال 1403]
  • احمدی.محمد بررسی مقایسه‌ای خاصیت آنتی‌اکسیدانی و ضد سرطانی عصاره آزاد و ریزپوشانی‌شده پونه معطر‌(Mentha pulegium L) [ دوره16, شماره 2 - تابستان سال 1403]
  • احمدی.محمد ارزیابی‌خواص‌آنتی‌اکسیدانی و عملکردی‌پروتئین هیدرولیز‌شده حاصل از هیدرولیز‌آنزیمی‌پروتئین جوانه‌گندم [ دوره16, شماره 3 - پاییز سال 1403]
  • احمدی.محمد اثر پوشش ترکیبی‌کیتوزان‌– صمغ‌چیا به همراه اسانس برگ بو بر ماندگاری فیله بلدرچین‌طی‌مدت زمان نگهداری در یخچال [ دوره16, شماره 3 - پاییز سال 1403]
  • اسدنهال.محمدامین بررسی سینتیک تغییرات رنگ و سطح برش‌های بادمجان‌پوشش‌داده شده با موسیلاژ دانه‌ریحان‌طی‌فرآیند‌ سرخ‌کردن [ دوره16, شماره 1 - بهار سال 1403]
  • اسماعیل زاده کناری.رضا تاثیر صمغ‌های بومی‌(کتیرا، فارسی و مرو) بر پایداری نوشیدنی‌پیناکولادا بر پایه آب‌پنیر و مقایسه آن با صمغ تجاری [ دوره16, شماره 2 - تابستان سال 1403]
  • اسمعیل رمجی.مهسا تولید‌کیک یزدی فراسودمند غنی شده با عصاره چای سبز [ دوره16, شماره 2 - تابستان سال 1403]
  • الهامی راد.امیر حسین تأثیر‌غنی‌سازی با ایزوله سویا، آرد عدس، آلبومین و اسپیرولینا پلاتنسیس بر‌ ویژگی‌های‌کیفی نودل صنعتی [ دوره16, شماره 2 - تابستان سال 1403]
  • الهامی راد.امیر حسین بهینه‌سازی تأثیر عصاره چای سبز، چای سفید و زنجبیل بر خصوصیات فیزیکوشیمیایی کیک اسفنجی با روش سطح پاسخ (RSM) [ دوره16, شماره 1 - بهار سال 1403]
  • امتیازجو.مژگان ارزیابی ویژگی‌های آنتی‌اکسیدانی و عملکردی پروتئین هیدرولیز‌شده حاصل از جلبک کلرلا ولگاریس توسط هیدرولیز‌آنزیمی [ دوره16, شماره 3 - پاییز سال 1403]
  • امیرخانی.لیلا بهینه‌سازی تثبیت آنزیم پکتیناز بر سیلیکا آئروژل و‌کاربرد ‌آن در استخراج ترکیبات فنلی‌تفاله انگور [ دوره16, شماره 3 - پاییز سال 1403]
  • امیری عقدایی.سید سهیل بررسی ویژگی‌های فیزیکوشیمیایی، رئولوژیکی و حسی بیسکویت بدون گلوتن برپایه آرد برنج و ذرت حاوی نشاسته مقاوم [ دوره16, شماره 2 - تابستان سال 1403]
  • امینی فر.مهرناز اثر واریته و روش‌حرارتی شرایط اتمسفرى و مایکروویو برویژگی‏های فیزیکوشیمیایی، ترکیبات فنولی و خاصیت آنتی‌اکسیدانی شیره انگور [ دوره16, شماره 2 - تابستان سال 1403]
  • ایزانلو.آیسان تولید پروتئین هیدرولیز‌شده قارچ خوراکی با استفاده از آنزیم‌آلکالاز: بررسی تاثیر زمان هیدرولیز و غلظت پروتئین هیدرولیز‌شده بر قابلیت آنتی‌اکسیدانی آن [ دوره16, شماره 3 - پاییز سال 1403]