احمدزاده قویدل.ریحانه
تاثیر فرآیند ریزپوشانی با استفاده از خشک کن انجمادی بر خصوصیات فیزیکی، شیمیایی و آنتی اکسیدانی اسانس گلپر
[
دوره10,
شماره
2
- تابستانسال
1397]
احمدی.محمد
بررسی اثر ترکیبی عصاره ی هسته انگور، اسانس گزنه و لیکوپن بر کیفیت سوسیس فرانکفورتر
[
دوره10,
شماره
4
- زمستانسال
1397]
اخلاقی.هاشم
بررسی اثر بازدارندگی اسانس برگ رزماری بر قارچ بوتریتیس سینرا برای افزایش ماندگاری میوه توت فرنگی
[
دوره10,
شماره
1
- بهارسال
1397]
اخلاقی.هاشم
سنتز سبز نانوذرات نقره با استفاده از عصاره آبی بذر بادیان رومی (Pimpinella anisum) و بررسی فعالیت آنتی اکسیدانی آن
[
دوره10,
شماره
1
- بهارسال
1397]
استیری.سید حسین
بهینهسازی فرایند استخراج روغن از دانههای گلرنگ با پیشتیمار مایکروویو و تخمین پارامترهای فرایند با کمک شبکهی عصبی مصنوعی
[
دوره10,
شماره
4
- زمستانسال
1397]
اسحاقی.محمد رضا
اثر عصاره های آبی ریحان و مرزه بر زنده مانـی لاکتوباسیلوس پاراکازئی و ویژگی های فیزیکوشیمیایی ماست پروبیوتیک
[
دوره10,
شماره
4
- زمستانسال
1397]
اشرفی یورقانلو.رقیه
بررسی اثر جایگزینی بخشی از شکر با قند مایع خرما بر روی ویژگی های فیزیکوشیمیایی و حسی حلوای گردوئی ارومیه
[
دوره10,
شماره
4
- زمستانسال
1397]
اکبربگلو.زهرا
اثر فرآیند خشک کردن پاششی بر ویژگیهای فیزیکوشیمیایی و میکروساختار پودر عصاره مالت
[
دوره10,
شماره
2
- تابستانسال
1397]
اکبرپناه بیلندی.فرزانه
بررسی اثرات جایگزینی عصاره استویا و شیره انگور جهت تهیه و فرمولاسیون نان لایه ای تخمیری
[
دوره10,
شماره
4
- زمستانسال
1397]
الماسی.هادی
تولید مربای رژیمی زنجبیلZingiber Officinale) ) با استفاده از صمغ بامیه و استویوزید
[
دوره10,
شماره
97
- تابستانسال
1397]
الهامی راد.امیر حسین
شبیه سازی عددی انتقال حرارت بسته های گندم جوانه زده با ابعاد استوانه ای در ماکروویو به روش المان محدود
[
دوره10,
شماره
1
- بهارسال
1397]