ابراهیم پوراحمدی.سمیرا
تعیین میزان آلاینده های سرب، کادمیوم و آرسنیک در چیپسهای سیب زمینی موجود در بازار تبریز سال 1395
[
دوره11,
شماره
3
- پاییزسال
1398]
اجاق.سید مهدی
اثر قوامیابی و افزودن صمغهای CMC و کتیرا بر ویژگیهای فیزیکوشیمیایی و حسی کوفته تولیدی از ماهی کپور نقرهای (Hypophthalmichthys molitrix)
[
دوره11,
شماره
1
- بهارسال
1398]
استیری.سید حسین
بهینه سازی فرمولاسیون پاستیل انبه-گلابی به روش سطح پاسخ
[
دوره11,
شماره
2
- تابستانسال
1398]
استیری.سید حسین
ارزیابی تأثیر نوع روش استحصال روغن کنجد بر روی پروفایل اسیدچرب، ظرفیت آنتیاکسیدانی و پایداری اکسیداتیو آن
[
دوره11,
شماره
1
- بهارسال
1398]
استیری.سید حسین
تاثیر خمیرترش حاوی لاکتوباسیلوسپاراکازئی و فرمنتوم بر خصوصیات فیزیکوشیمیایی و ماندگاری نان بربری
[
دوره11,
شماره
2
- تابستانسال
1398]
اسماعیل زاده کناری.رضا
بررسی اثرات جدا و متقابل صمغ های دانه قدومه شیرازی و متیل سلولز بر خصوصیات کیفی سیب زمینی سرخ شده
[
دوره11,
شماره
4
- زمستانسال
1398]
اشرفی یورقانلو.رقیه
اثر افزودن اینولین و گالاکتواولیگوساکارید بر زنده مانی باکتری لاکتوباسیلوس کازئی ریزپوشانی شده در آبمیوه ترکیبی سیب-زردآلو
[
دوره11,
شماره
1
- بهارسال
1398]
الهامی راد.امیر حسین
بررسی اثر فیبر حاصل از ضایعات باغی برگ چای بر خصوصیات کیفی ماست همزده
[
دوره11,
شماره
2
- تابستانسال
1398]
امیری.صدیقه
فعالیت ضداکسایشی عصاره میکروامولسیون شده چای سبز در روغن کلزا
[
دوره11,
شماره
1
- بهارسال
1398]
امین اخلاص.سمیرا
تأثیر ایزوله پروتئین سویا و صمغ دانه مرو بر خصوصیات رئولوژیکی، فیزیکی و حسی کیک اسفنجی
[
دوره11,
شماره
3
- پاییزسال
1398]
انصاری.ویدا
فعالیت ضداکسایشی عصاره میکروامولسیون شده چای سبز در روغن کلزا
[
دوره11,
شماره
1
- بهارسال
1398]
اویسی.یگانه
اثر پوشش خوراکی نشاسته همراه با عصاره زنجبیل بر کیفیت میگوی تازه در طول دوره نگهداری
[
دوره11,
شماره
2
- تابستانسال
1398]
ایرانی.مهدی
فرمولاسیون بهینه نوشیدنی اسیدی میوهای حاصل از مخلوط پودر شیر سویا و پودر شیر به روش RSM
[
دوره11,
شماره
4
- زمستانسال
1398]