قادری.سجاد
تحلیل روش سنتی استفاده از مشک در فرآوری و نگهداری فرآورده شیری ریچال و بررسی فلورمیکروبی آن
[
دوره11,
شماره
1
- بهارسال
1398]
قدس ولی.علیرضا
مقایسهی توابع لگاریتم سیگموئید و تانژانت هیپربولیپک در مدلسازی استخراج روغن از سیاه دانه به کمک پیشتیمار میدان الکتریکی متناوب(PEF)
[
دوره11,
شماره
1
- بهارسال
1398]
قربانی.محمد
مقایسهی ویژگیهای آنتیاکسیدانی پروتئین هیدرولیز شده دانه شنبلیله با آلکالاز و پانکراتین
[
دوره11,
شماره
4
- زمستانسال
1398]
قربانی.محمد
طراحی و بررسی ویژگیهای فیزیکی حاملهای لیپیدی نانوساختار حاوی اولئوروپئین
[
دوره11,
شماره
3
- پاییزسال
1398]
قره خانی.مهدی
تاثیر افزودن پوسته گندم به عنوان فیبر رژیمی در ترکیب بیسکویت بر پایه آرد برنج و ارزیابی کیفیت آن
[
دوره11,
شماره
3
- پاییزسال
1398]
قطبی.معصومه
بررسی اثر جایگزینی آرد با فیبر گریپ فروت بر خصوصیات شیمیایی و حسی کلوچه
[
دوره11,
شماره
4
- زمستانسال
1398]