ق

  • قادری.سجاد تحلیل روش سنتی استفاده از مشک در فرآوری و نگهداری فرآورده شیری ریچال و بررسی فلورمیکروبی آن [ دوره11, شماره 1 - بهار سال 1398]
  • قدس ولی.علیرضا مقایسه‌ی توابع لگاریتم سیگموئید و تانژانت هیپربولیپک در مدل‌سازی استخراج روغن از سیاه دانه به کمک پیش‌تیمار میدان الکتریکی متناوب(PEF) [ دوره11, شماره 1 - بهار سال 1398]
  • قربانی.محمد مقایسه‌ی ویژگی‌های آنتی‌اکسیدانی پروتئین هیدرولیز شده دانه شنبلیله با آلکالاز و پانکراتین [ دوره11, شماره 4 - زمستان سال 1398]
  • قربانی.محمد طراحی و بررسی ویژگی‌های فیزیکی حامل‌های لیپیدی نانوساختار حاوی اولئوروپئین [ دوره11, شماره 3 - پاییز سال 1398]
  • قره خانی.مهدی تاثیر افزودن پوسته گندم به عنوان فیبر رژیمی در ترکیب بیسکویت بر پایه آرد برنج و ارزیابی کیفیت آن [ دوره11, شماره 3 - پاییز سال 1398]
  • قطبی.معصومه بررسی اثر جایگزینی آرد با فیبر گریپ فروت بر خصوصیات شیمیایی و حسی کلوچه [ دوره11, شماره 4 - زمستان سال 1398]