ه

  • هاشمی روان.مهناز اثر جایگزینی ربادیوزیدA و مالتودکسترین بر ویژگی های فیزیکوشیمیایی و حسی شیر کاکائو [ دوره11, شماره 2 - تابستان سال 1398]
  • هاشمی.سید جعفر بررسی اثرات جدا و متقابل صمغ های دانه قدومه شیرازی و متیل سلولز بر خصوصیات کیفی سیب زمینی سرخ شده [ دوره11, شماره 4 - زمستان سال 1398]
  • هاشمیان.سعیده بررسی اثر فیبر حاصل از ضایعات باغی برگ چای بر خصوصیات کیفی ماست همزده [ دوره11, شماره 2 - تابستان سال 1398]
  • هدایتی فرد.مسعود ارزیابی مقایسه‌ای ترکیبات چربی و اسیدهای چرب فیله ماهی کپور علفخوار Ctenopharyngodon idella در شرایط خام، نمک‌سود و حرارت دیده توسط مایکروویو [ دوره11, شماره 2 - تابستان سال 1398]
  • همتی اردلی.زهرا تولید دسر لبنی سنتی توف (شیراز) و ارزیابی خصوصیات میکروبی آن به عنوان یک فراورده پروبیوتیک [ دوره11, شماره 4 - زمستان سال 1398]