محمدی.عصمت
اثر قوامیابی و افزودن صمغهای CMC و کتیرا بر ویژگیهای فیزیکوشیمیایی و حسی کوفته تولیدی از ماهی کپور نقرهای (Hypophthalmichthys molitrix)
[
دوره11,
شماره
1
- بهارسال
1398]
مرتضوی.سید علی
بررسی تأثیر عصاره قاصدک بر ویژگیهای فیزیکوشیمیایی و میکروبی ماست کمکالری پروبیوتیک
[
دوره11,
شماره
3
- پاییزسال
1398]
مستقیم.تکتم
افزایش عمرماندگاری فیله ماهی قزلآلا پوشش داده شده با فیلم کازئینات سدیم همراه با عصاره بذر چای
[
دوره11,
شماره
2
- تابستانسال
1398]
مستقیم.تکتم
اثر پوشش خوراکی نشاسته همراه با عصاره زنجبیل بر کیفیت میگوی تازه در طول دوره نگهداری
[
دوره11,
شماره
2
- تابستانسال
1398]
مظاهری.مصطفی
فرمولاسیون بهینه نوشیدنی اسیدی میوهای حاصل از مخلوط پودر شیر سویا و پودر شیر به روش RSM
[
دوره11,
شماره
4
- زمستانسال
1398]
مقیمی.معصومه
مدلسازی استخراج روغن از دانه کتان با پیش تیمار میدان الکتریکی پالسی با استفاده از شبکه عصبی مصنوعی
[
دوره11,
شماره
4
- زمستانسال
1398]
مکاری.جلال الدین
بررسی ویژگی های فیزیکوشیمیایی و حسی نوشابه رژیمی تولید شده با قند استویا(Stevia rebaudiana)
[
دوره11,
شماره
3
- پاییزسال
1398]
ملکی.مریم
بررسی ویژگی های فیزیکوشیمیایی و رئولوژیکی سس انار تحت تاثیر دما، غلظت های مختلف و هیدروکلوئیدهای زانتان و گوار
[
دوره11,
شماره
4
- زمستانسال
1398]
موسوی بنی.سحر السادات
اثر قوامیابی و افزودن صمغهای CMC و کتیرا بر ویژگیهای فیزیکوشیمیایی و حسی کوفته تولیدی از ماهی کپور نقرهای (Hypophthalmichthys molitrix)
[
دوره11,
شماره
1
- بهارسال
1398]
مولوی.هومان
غنی سازی آرد گندم با نسبتهای مختلف پودر بذر گیاه دارویی رازیانه به منظور افزایش ارزش تغذیه ای نان
[
دوره11,
شماره
2
- تابستانسال
1398]
مهدیان.الهام
بهینه سازی شرایط استخراج ترکیبات فنلی فلفل قرمز با استفاده از امواج فراصوت به روش سطح پاسخ
[
دوره11,
شماره
1
- بهارسال
1398]
مهربانی.زهرا
تأثیر ایزوله پروتئین سویا و صمغ دانه مرو بر خصوصیات رئولوژیکی، فیزیکی و حسی کیک اسفنجی
[
دوره11,
شماره
3
- پاییزسال
1398]
مهریار.لاله
اثر افزودن اینولین و گالاکتواولیگوساکارید بر زنده مانی باکتری لاکتوباسیلوس کازئی ریزپوشانی شده در آبمیوه ترکیبی سیب-زردآلو
[
دوره11,
شماره
1
- بهارسال
1398]
میرزایی.حبیب
مقایسهی توابع لگاریتم سیگموئید و تانژانت هیپربولیپک در مدلسازی استخراج روغن از سیاه دانه به کمک پیشتیمار میدان الکتریکی متناوب(PEF)
[
دوره11,
شماره
1
- بهارسال
1398]
میری.سید محمد
ارزیابی مقایسهای ترکیبات چربی و اسیدهای چرب فیله ماهی کپور علفخوار Ctenopharyngodon idella در شرایط خام، نمکسود و حرارت دیده توسط مایکروویو
[
دوره11,
شماره
2
- تابستانسال
1398]