م

  • محبی.غلامحسین جداسازی اگزوپلی‌ساکاریدهای باسیلوس‌های خاک مناطق‌کویری و اثر آنها بر کیفیت ماست قالبی طی زمان نگهداری در سرما [ دوره15, شماره 4 - زمستان سال 1402]
  • محمدی.سوده تأثیراستفاده از پودر خرما بر ویژگی‌های فیزیکوشیمیایی، بافتی و حسی ماست قالبی‌کم‌چرب [ دوره15, شماره 1 - بهار سال 1402]
  • مدنی.عادله ارزیابی عصاره گیاه پونه‌کوهی Mentha pulegium و ورکوآز بومی ایران Allium sativum controversum بر ویژگی‌های میکروبی سوسیس [ دوره15, شماره 1 - بهار سال 1402]
  • مرادیان.درنا بهینه‌سازی دوغ ‌حاصل از شیر‌میش با استفاده از آنزیم ترانس‌گلوتامیناز و اسانس‌کاکوتی [ دوره15, شماره 2 - بهار سال 1402]
  • مرحمتی زاده.محمد حسین جداسازی اگزوپلی‌ساکاریدهای باسیلوس‌های خاک مناطق‌کویری و اثر آنها بر کیفیت ماست قالبی طی زمان نگهداری در سرما [ دوره15, شماره 4 - زمستان سال 1402]
  • مستقیم.تکتم تاثیر نانوامولسیون‌های حاوی لاکتوباسیلوس اسیدوفیلوس La-5 در فرمولاسیون سس‌مایونز پروبیوتیک غنی‌شده با پودر‌کلم بروکلی [ دوره15, شماره 4 - زمستان سال 1402]
  • مظفری.مهسا بررسی خصوصیات فیزیکوشیمیایی و حسی نوشیدنی مالت تولید شده با ارزن و جو [ دوره15, شماره 4 - زمستان سال 1402]
  • معتمدزادگان.علی ارزیابی‌خواص آنتی‌اکسیدانی و ضد باکتریایی‌کلروفیل استخراج‌شده از‌گیاه شبدر ایرانی (Trifolium resupinatum L.) [ دوره15, شماره 1 - بهار سال 1402]
  • مقیمانی.ماندانا فرمولاسیون ماءالشعیر ریواس و بررسی‌خصوصیات فیزیکو‌شیمیایی‌آن طی دوره نگهداری [ دوره15, شماره 1 - بهار سال 1402]
  • موسوی.سید ابراهیم جداسازی اگزوپلی‌ساکاریدهای باسیلوس‌های خاک مناطق‌کویری و اثر آنها بر کیفیت ماست قالبی طی زمان نگهداری در سرما [ دوره15, شماره 4 - زمستان سال 1402]
  • مولوی.هومان توسعه یک الکترود مداد گرافیت برای شناسایی آفلاتوکسین M1 در شیر شتر به کمک روش ولتامتری پالس تفاضلی [ دوره15, شماره 3 - پاییز سال 1402]
  • مهاجر.فرشته تاثیر‌جایگزینی ساکارز با شربت ذرت‌ حاوی فروکتوز بالا روی‌خواص‌بافتی، رنگ و حسی باقلوای قزوین [ دوره15, شماره 2 - بهار سال 1402]
  • مهدوی.بهنام شناسایی‌ترکیبات شیمیایی‌موجود در اسانس‌گیاه مریم‌گلی‌اصفهانی (Salvia reuterana Bios) و بررسی‌خواص‌آنتی‌میکروبی-آنتی‌اکسیدانی، محتوی فنولی و فلاونوئیدی‌کل عصاره گیاه [ دوره15, شماره 4 - زمستان سال 1402]
  • مهدی پور دامیری.غلامرضا ارزیابی‌خواص آنتی‌اکسیدانی و ضد باکتریایی‌کلروفیل استخراج‌شده از‌گیاه شبدر ایرانی (Trifolium resupinatum L.) [ دوره15, شماره 1 - بهار سال 1402]
  • مهدیان.الهام بررسی فعالیت آنتی‌اکسیدانی‌ پروتئین هیدرولیز شده شاهدانه [ دوره15, شماره 1 - بهار سال 1402]
  • مهرجو.نیلوفر تأثیراستفاده از پودر خرما بر ویژگی‌های فیزیکوشیمیایی، بافتی و حسی ماست قالبی‌کم‌چرب [ دوره15, شماره 1 - بهار سال 1402]
  • میراحمدی.سیده مرضیه مقایسه اثرات ضد باکتریایی دو نوع هیدروژل کیتوزانی و کربوکسی متیل سلولزی حاوی عصاره سیر بر باکتری های استافیلوکوکوس اورئوس، اشریشیاکلی و سودوموناس آئروژینوزا [ دوره15, شماره 4 - زمستان سال 1402]
  • میرزائی.مینا ارزیابی ویژگی‌های آنتی‌اکسیدانی و آنتی باکتریالی عصاره ریشه شیرین‌بیان در شکلات مایع [ دوره15, شماره 3 - پاییز سال 1402]