شاه حسینی.سید رسول
ارزیابی خصوصیات فیزیکی، مکانیکی و ضد میکروبی فیلم پولولان غنیشده با عصاره آزاد و ریزپوشانیشده گیاه شنگ به منظورکاربرد در بستهبندی مواد غذایی
[
دوره15,
شماره
3
- پاییزسال
1402]
شاه حسینی.سید رسول
بررسیخواص ضد میکروبی و آنتیاکسیدانی پروتئین هیدرولیزشده امعاء و احشاء ماهیبیاح (Liza abu)
[
دوره15,
شماره
1
- بهارسال
1402]
شرایعی.پروین
بهینهسازی استخراج ترکیبات زیستفعال از ضایعات پیاز زرد به کمک مایکروویو با استفاده از روش سطح پاسخ
[
دوره15,
شماره
1
- بهارسال
1402]
شریفی.اکرم
مدلسازی و بررسیخصوصیاتکیفیکیکحاوی فیبرتفاله سیب با استفاده از شبکههایعصبیمصنوعی
[
دوره15,
شماره
4
- زمستانسال
1402]
شریفی.اکرم
فرمولاسیون ماءالشعیر ریواس و بررسیخصوصیات فیزیکوشیمیاییآن طی دوره نگهداری
[
دوره15,
شماره
1
- بهارسال
1402]
شریفی.اکرم
تاثیرجایگزینی ساکارز با شربت ذرت حاوی فروکتوز بالا رویخواصبافتی، رنگ و حسی باقلوای قزوین
[
دوره15,
شماره
2
- بهارسال
1402]
شکرزاده.محمد
بررسی اثر جایگزینی نیتریت سدیم با عصاره لوتئین و اسانس بنه در سوسیس40 درصد گوشتمرغ
[
دوره15,
شماره
3
- پاییزسال
1402]
شهاب لواسانی.علیرضا
بهینهسازی دوغ حاصل از شیرمیش با استفاده از آنزیم ترانسگلوتامیناز و اسانسکاکوتی
[
دوره15,
شماره
2
- بهارسال
1402]
شهاب نوایی.فرشته
بررسیکارایی صمغهایکربوکسی متیل سلولز و کاپاکاراگینان در پایدار سازی شیرکاکائو با پروتئینکاهشیافته
[
دوره15,
شماره
2
- بهارسال
1402]
شهدادی.فاطمه
بررسیتاثیر غلظتهای مختلف ژلآلوئه ورا و نوع روش تولید برخصوصیات فیزیکی، حسی و میکروبیخمیرخرما
[
دوره15,
شماره
2
- بهارسال
1402]
شهیدی.مصطفی
بهبودکیفیت و ماندگارینان بربری برپایهآردکامل مخلوط با استفاده از خمیرترش با تخمیرخودبخودی خمیرترشحاویلاکتوباسیلوسپلانتاروم
[
دوره15,
شماره
3
- پاییزسال
1402]
شهیری طبرستانی.هدی
اثر نوع آنزیم و زمان هیدرولیز بر ویژگیهای آنتیاکسیدانی پروتئین هیدرولیز شده دانه خربزه ترکمنی
[
دوره15,
شماره
3
- پاییزسال
1402]
شیخ زاده.الهام
نشانگر رنگی جدید بر پایه نانوفیبر سلولز به منظور پایش فساد گوشت
[
دوره15,
شماره
2
- بهارسال
1402]