قربانی حسن سرایی.آزاده
ارزیابیخواص آنتیاکسیدانی و ضد باکتریاییکلروفیل استخراجشده ازگیاه شبدر ایرانی (Trifolium resupinatum L.)
[
دوره15,
شماره
1
- بهارسال
1402]
قربانی.محمد
اثر نوع آنزیم و زمان هیدرولیز بر ویژگیهای آنتیاکسیدانی پروتئین هیدرولیز شده دانه خربزه ترکمنی
[
دوره15,
شماره
3
- پاییزسال
1402]
قوامی.مهرداد
استخراج عصاره آنتیاکسیدانی دانه جو دو سر (Avena Sativa L.) توسط اولتراسوند و ارزیابی فعالیت آنتیاکسیدانیآن در تالو
[
دوره15,
شماره
2
- بهارسال
1402]