ق

  • قربانی حسن سرایی.آزاده اثر پوشش ترکیبی‌کیتوزان‌– صمغ‌چیا به همراه اسانس برگ بو بر ماندگاری فیله بلدرچین‌طی‌مدت زمان نگهداری در یخچال [ دوره16, شماره 3 - پاییز سال 1403]
  • قلیچ.سکینه ارزیابی‌خواص‌آنتی‌اکسیدانی و عملکردی‌پروتئین هیدرولیز‌شده حاصل از هیدرولیز‌آنزیمی‌پروتئین جوانه‌گندم [ دوره16, شماره 3 - پاییز سال 1403]
  • قنادنیا.مریم ویژگی ضد باکتریایی نانو ذرات نقره/کلرید نقره بیوسنتزی با استفاده از عصاره برگ‌گیاه مرزه تحت تاثیر پرتو‌گاما [ دوره16, شماره 2 - تابستان سال 1403]