ر

  • رحیمی.مونا تأثیر‌غنی‌سازی با ایزوله سویا، آرد عدس، آلبومین و اسپیرولینا پلاتنسیس بر‌ ویژگی‌های‌کیفی نودل صنعتی [ دوره16, شماره 2 - تابستان سال 1403]
  • رسولی.مجید بررسی سینتیک تغییرات رنگ و سطح برش‌های بادمجان‌پوشش‌داده شده با موسیلاژ دانه‌ریحان‌طی‌فرآیند‌ سرخ‌کردن [ دوره16, شماره 1 - بهار سال 1403]
  • رضایی.راحیل بررسی ویژگی‌های فیزیکوشیمیایی، رئولوژیکی و حسی بیسکویت بدون گلوتن برپایه آرد برنج و ذرت حاوی نشاسته مقاوم [ دوره16, شماره 2 - تابستان سال 1403]
  • رفتنی امیری.زینب تاثیر صمغ‌های بومی‌(کتیرا، فارسی و مرو) بر پایداری نوشیدنی‌پیناکولادا بر پایه آب‌پنیر و مقایسه آن با صمغ تجاری [ دوره16, شماره 2 - تابستان سال 1403]
  • روان سالار.محمد تشخیص‌روغن پالم در فرمولاسیون ماست با روشDNA بارکدگذاری به وسیله Real-time PCR [ دوره16, شماره 1 - بهار سال 1403]