رسولی.مجید
بررسی سینتیک تغییرات رنگ و سطح برشهای بادمجانپوششداده شده با موسیلاژ دانهریحانطیفرآیند سرخکردن
[
دوره16,
شماره
1
- بهارسال
1403]
رضایی.راحیل
بررسی ویژگیهای فیزیکوشیمیایی، رئولوژیکی و حسی بیسکویت بدون گلوتن برپایه آرد برنج و ذرت حاوی نشاسته مقاوم
[
دوره16,
شماره
2
- تابستانسال
1403]
رفتنی امیری.زینب
تاثیر صمغهای بومی(کتیرا، فارسی و مرو) بر پایداری نوشیدنیپیناکولادا بر پایه آبپنیر و مقایسه آن با صمغ تجاری
[
دوره16,
شماره
2
- تابستانسال
1403]
روان سالار.محمد
تشخیصروغن پالم در فرمولاسیون ماست با روشDNA بارکدگذاری به وسیله Real-time PCR
[
دوره16,
شماره
1
- بهارسال
1403]