ر

  • رضایی سرشت.اسماعیل مقایسه ترکیبات عمده و فعالیت آنتی‌اکسیدانی ریشه هفت‌بند ژاپنی (Polygonum cuspidatum) با ریشه هفت‌بند افغانی (Polygonum afghanicum) [ دوره14, شماره 1 - بهار سال 1401]
  • رضایی سرشت.حسن مقایسه ترکیبات عمده و فعالیت آنتی‌اکسیدانی ریشه هفت‌بند ژاپنی (Polygonum cuspidatum) با ریشه هفت‌بند افغانی (Polygonum afghanicum) [ دوره14, شماره 1 - بهار سال 1401]
  • رضایی سوادکوهی.نگین استخراج و ریز پوشانی عصاره گیاه زوفا و تاثیر آن بر پایداری اکسیداتیو سیستم مدل غذایی (روغن سویا) [ دوره14, شماره 3 - پاییز سال 1401]
  • رضوی.سید محمد علی اثر افزودن کربوکسی متیل سلولز، صمغ دانه مرو و میزان چربی بر خصوصیات خامه کم چرب شیر شتر [ دوره14, شماره 2 - تابستان سال 1401]
  • رئیسی.مجتبی غنی‌سازی نان قالبی با عصاره و پودر عصاره مالت جو خشک شده به روش پاششی: ویژگی‌های کیفی،حسی و قابلیت ماندگاری [ دوره14, شماره 3 - پاییز سال 1401]