ع

  • عربی.معالم مقایسه عملکرد ویتامین (ث) و بوتیل هیدروکسی آنیزول بر کنترل شاخص های فساد چربی در فیله ماهی دریایی ( Diagramma pictum) درطول دوره انجماد(18ċ-) به مدت 4 ماه [ دوره14, شماره 2 - تابستان سال 1401]
  • عطای صالحی.اسماعیل بررسی اثر استویا و صمغ قدومه شیرازی (Alyssum homolocarpum) بر خصوصیات فیزیکوشیمیایی و حسی بستنی [ دوره14, شماره 4 - زمستان سال 1401]
  • علیزاده.آیناز ارزیابی امکان تولید پنیر سفید کم کلسترول بااستفاده از بتاسیکلودکسترین [ دوره14, شماره 1 - بهار سال 1401]
  • علینقیان.مریم مقایسه ترکیبات زیست فعال چای سیاه، سبز و سفید ایرانی [ دوره14, شماره 3 - پاییز سال 1401]
  • عمارلو.علی بررسی تاثیر استفاده از اسانس آویشن‌شیرازی بر بار میکروبی و ماندگاری زیتون پرورده [ دوره14, شماره 4 - زمستان سال 1401]
  • عیوض زاده.اورنگ بررسی خواص فیزیکوشیمیایی، میکروبی و حسی دوغ پروبیوتیک حاوی صمغ دانه شاهی و جلبک اسپرولینا پلاتنسیس [ دوره14, شماره 4 - زمستان سال 1401]