ع

  • عالمی.هادی بررسی پارامترهای کمی و کیفی گیاه اوجی خشک شده با روشهای‌ بستر سیال و مایکروویو [ دوره9, شماره 3 - پاییز سال 1396]
  • عباسی.علیرضا بررسی تأثیر پوست انار، صمغ زانتان و آنزیم همی‌سلولاز بر خصوصیات کیک اسفنجی فاقد گلوتن بر پایه آرد برنج [ دوره9, شماره 4 - زمستان سال 1396]
  • عباسی.علیرضا بررسی تاثیر افزودن پودر دانۀ تاج خروس (Amaranthus cruentus) بر ویژگی های فیزیکو شیمیایی کشک مایع [ دوره9, شماره 3 - پاییز سال 1396]
  • عبداله زاده.ابوالقاسم بررسی عوامل موثر بر ضایعات نان شهرستان سبزوار [ دوره9, شماره 2 - تابستان سال 1396]
  • عیوض زاده.اورنگ تأثیر تغییرات pH و نمک های کلسیم و منیزیم بر رفتار رئولوژیک صمغ ژلان [ دوره9, شماره 4 - زمستان سال 1396]