ع

  • عباس زاده ایمانی.نگین بررسی‌تاثیر غلظت‌های مختلف ژل‌آلوئه ورا و نوع روش تولید بر‌خصوصیات فیزیکی، حسی و میکروبی‌خمیر‌خرما [ دوره15, شماره 2 - بهار سال 1402]
  • عباسی.علیرضا تولید‌کیک اسفنجی فراسودمند با استفاده از‌گزنه–شنبلیله و‌گزنه‌– خارمریم و بهینه‌سازی فرمولاسیون آن با روش طراحی مخلوطMixture Design [ دوره15, شماره 2 - بهار سال 1402]
  • عسکری.زینب بررسی باقیمانده آنتی بیوتیک در شیرهای خام سنتی و صنعتی تولید شده در شهرستان فسا طی سال 1398 [ دوره15, شماره 4 - زمستان سال 1402]
  • عطای صالحی.اسماعیل بررسی اثر نانو ذرات نقره تولیدی از مایع رویی لاکتوباسیلوس پلانتاروم بر باکتری‌های بیماری‌زای شاخص [ دوره15, شماره 4 - زمستان سال 1402]
  • عطای صالحی.اسماعیل تاثیر ﺟﺎﯾﮕﺰﯾﻨﯽ نسبی آرد ﮔﻨﺪم ﺑﺎ ﭘﻮدر ﺳﻨﺠﺪ ﺑﺮ ویزگی‌های کیفی نان سنگک [ دوره15, شماره 3 - پاییز سال 1402]
  • عطایی نوکابادی.فریبا تولید‌کیک اسفنجی فراسودمند با استفاده از‌گزنه–شنبلیله و‌گزنه‌– خارمریم و بهینه‌سازی فرمولاسیون آن با روش طراحی مخلوطMixture Design [ دوره15, شماره 2 - بهار سال 1402]
  • عین افشار.سودابه تاثیر روش استخراج به کمک فراصوت بر میزان ترکیبات فنولی و خواص آنتی‌اکسیدانی عصاره گل‌محمدی [ دوره15, شماره 2 - بهار سال 1402]