عباس زاده ایمانی.نگین
بررسیتاثیر غلظتهای مختلف ژلآلوئه ورا و نوع روش تولید برخصوصیات فیزیکی، حسی و میکروبیخمیرخرما
[
دوره15,
شماره
2
- بهارسال
1402]
عباسی.علیرضا
تولیدکیک اسفنجی فراسودمند با استفاده ازگزنه–شنبلیله وگزنه– خارمریم و بهینهسازی فرمولاسیون آن با روش طراحی مخلوطMixture Design
[
دوره15,
شماره
2
- بهارسال
1402]
عسکری.زینب
بررسی باقیمانده آنتی بیوتیک در شیرهای خام سنتی و صنعتی تولید شده در شهرستان فسا طی سال 1398
[
دوره15,
شماره
4
- زمستانسال
1402]
عطای صالحی.اسماعیل
بررسی اثر نانو ذرات نقره تولیدی از مایع رویی لاکتوباسیلوس پلانتاروم بر باکتریهای بیماریزای شاخص
[
دوره15,
شماره
4
- زمستانسال
1402]
عطایی نوکابادی.فریبا
تولیدکیک اسفنجی فراسودمند با استفاده ازگزنه–شنبلیله وگزنه– خارمریم و بهینهسازی فرمولاسیون آن با روش طراحی مخلوطMixture Design
[
دوره15,
شماره
2
- بهارسال
1402]
عین افشار.سودابه
تاثیر روش استخراج به کمک فراصوت بر میزان ترکیبات فنولی و خواص آنتیاکسیدانی عصاره گلمحمدی
[
دوره15,
شماره
2
- بهارسال
1402]