ف

  • فرج زاده.زهرا مطالعه پروفایل اسیدهای چرب در ارقام (Chenopodium quinoa willd)برای بهبود امنیت وکیفیت مواد غذایی [ دوره15, شماره 3 - پاییز سال 1402]
  • فرخ.اتوسا تأثیر نوع و مقدار اینولین‌های استخراج‌شده از منابع مختلف بر ویژگی‌های فیزیکوشیمیایی و حسی خامه کم‌چرب [ دوره15, شماره 4 - زمستان سال 1402]
  • فرمانبر.حدیث شناسایی‌ترکیبات شیمیایی‌موجود در اسانس‌گیاه مریم‌گلی‌اصفهانی (Salvia reuterana Bios) و بررسی‌خواص‌آنتی‌میکروبی-آنتی‌اکسیدانی، محتوی فنولی و فلاونوئیدی‌کل عصاره گیاه [ دوره15, شماره 4 - زمستان سال 1402]